ФЕВРУАРЧЕТАТА ни прекрасни, лудуват без почивка, много ясно ;)! (26)

• 21 678
  • 741
  •   1
Отговори
# 600
  • Бургас
Мимита при кой лекар ходи?
И може ли линк за сайта на този магазин Стефи.

При Гамишев бях днес.  Wink
Ето сайта на Стефи: http://www.stefi.biz/index.php?action=show_cat&cat_id=1

Ами аз да ви се оплача, нищо не свърших в болницата, телефона не ми звънна сутринта и се успахме и закъснях за приема без час, направих си термин за утре. До някъде се успокоих, защото явно не е спешна работа щом ме върнаха, което е добре, но после като се прибрах мъж ми ме посрещна с инфо, дето ровил в нета и чел. Та увеличаване на въпросната околоплодна течност можело да се получи при гастационен диабет ( а аз уж нямам тоя път), токсоплазмоза (също негативно изследване от миналата седмица), шарка (и такова нямам) или генетично увреждане на плода Sad  И сега съвсем се вкарах във филми, разбира се причината може да не е и нито една от горните и да нямам проблем ама ей на като незнае човек е много гадно. Пък мъжа ми няма да може да дойде и утре с мен и ще ходя сама с детето, ама да видим какво ще кажат. Мимита дано и на мен ми кажат, че е на горната граница и няма проблем  Flutter
 ...

Аз смятам пак да си пусна изследване на кръвната захар, този път - в друга лаборатория. За токсоплазмата - за първи път чувам, че имало връзка с увеличените околоплодни води. Хммм, да взема и такова ли да пусна?!
Стискам палци да няма проблем при теб!  Hug Ще чакам да пишеш утре!

Мимита,може и да намаляш сладко ,ама утре сме на горещ шоколад  Peace
...

Мдамммм  Laughing

# 601
  • София
Роро, моля те, не се шашкай предварително! Утре ще те чакаме с добри резултати. Hug

# 602
  • Burgas
Ми то в този сайт много ефтино,нови ли са тези неща или втора употреба и някой поръчвал ли е нещо от там,аз си харесах ето това,много е изгодно  http://www.stefi.biz/index.php?action=show_desc&product_id=100

# 603
Ми то в този сайт много ефтино,нови ли са тези неща или втора употреба и някой поръчвал ли е нещо от там,аз си харесах ето това,много е изгодно  http://www.stefi.biz/index.php?action=show_desc&product_id=100

Нови са нещата.
Изгодно е, обаче трябва да си го поръчаш без да го видиш  newsm78 Ама ако не те притеснява...Дерзай. И после да споделиш мнение  Wink

# 604
  • offshore & overseas
Роро, кога успя да си сбуташ поста между нашите, пак съм те пропуснала! Аз съм сигурна, че няма нищо, ама лекарите все трябва да се хванат за някоя глупост, та и теб да те загложди. Пожелавам ти да се освободиш от напрежението по възможно най-бързия и безболезнен начин! Hug

# 605
  • Burgas
Ми за количка или нещо по скъпо не бих рискувала,но за тази ваничка съм навита,ще видим може и да поръчам,само да видя доставката колко е.

# 606
  • София
Ми то в този сайт много ефтино,нови ли са тези неща или втора употреба и някой поръчвал ли е нещо от там,аз си харесах ето това,много е изгодно  http://www.stefi.biz/index.php?action=show_desc&product_id=100
Точно това го коментирахме преди, и по пътя на логиката установихме, че вероятно е много малко коритото, защото един стандартен повивалник е с рамери около 50/70 и тръгвайки от там - вероятно коритото е направо кукленско. Всичко това са хипотези, естествено. Цената е повече от добра иначе, да.

Добре де, а коя мама беше писала, че живее точно до въпросния склад?

# 607
  • Burgas
Ми то никъде не пише размери,пише само стандарт newsm78

# 608
  • София
Да, не пише, но по принцип повивалниците са един размер, аз поне не съм виждала вариации, независимо дали е евтин или скъп. Нашия го изхвърлихме неотдавна, иначе щях да го премеря с точност, но ориентирайки се по мястото, където стоеше е грубо 50/70 +-5 см. И ако това е размера и на повивалника на Стефи, то коритото, което е под него би трябвало да е съвсем умалено.
Ако се включи мамата, която живее до склада, можем да я помолим да го премери.

# 609
  • София
И все пак, като се замисля пък от друга старна, коритото не е необходимо да е и много голямо.  Rolling Eyes
Сина ми го къпехме на шезлонг в коритото докато счупи два от тежестта си, значи някъде до към 10 месеца грубо, или около 70-75 см. е детето на тази възраст. После започнахме да го къпем седнал в коритото и не му беше необходимо кой знае какво място /дори и в кръгъл леген сме го къпали по хотелите  Laughing/. След годинката пък започнахме да го къпем прав под душа.
Може би ако наистина коритото на Стефи е умалено да се окаже плюс, предвид нашата баня, която не е кой знае колко голяма.

# 610
  • София
Ехаа, голямо писане е паднало пак  Laughing
Поне успях да ви изчета.  Heart Eyes
Готиноф, за брадавиците и лечението им според мен е най-добре да се консултираш поне с двама специалисти. Не съм наясно от какво се появяват, но каквато и да е манипулация по време на бремеността е хубаво да се съгласува поне с двама доктори, защото честно казано вече тази комерсиалност почва на мен лично да ми идва в повече. Но така или иначе ще пускаш изследвания, мисля,че е добре да изчакаш резултата и тогава да се притесняваш. Мисля, че естественото раждане в този случай не е добра идея. Трябва да няма инфекции и вируси, откъдето минава бебо.
Говорите си за йога. Аз май ви разказвах преди време моя скромен опит. Преди два месеца мислех да ходя на йога за бременни. Даже си платих  Embarassed Но да ви кажа упражненията бяха изключително натоварващи. Аз по принцип спортувах активно преди да забременея, и мисля, че съм тренирана, но да работиш толкова с корем и таз, и да правиш наклони и т.н. Не мисля, че е нормално. На другия ден звъннах в жк да се консултирам, защотото след йогата целия корем ми беше схванат и аз се поизплаших. Обясних им какви упражнения сме правили и докторката каза, че те изобщо не са за бременни. И какво се оказа в крайна сметка - важно е да вземат парите, пък дори не зная дали имат и нужния ценз. Но това е мое мнение, разбира се. Като цяло подкрепям движението, но може би в нашето състояние ходенето пеша е най-добре.
Време  е да честитя и на всички, минали на преглед, при които всичко е ОК и мамите, разбрали пола на бебчетата   bouquet

# 611
  • Burgas
Трябва да видя по магазините какъв размер са там ваничките с повивлниците.

# 612
  • София
Аник, добре ще направиш! Сподели после, пък и аз ще решавам да поръчвам на сляпо, защото мъжа ми услужливо счупи коритото, повивалника се скъса, а стойката сме я дали назаем.  Laughing И аз определено имам нужда и от трите за новото бебе.

# 613
  • Burgas
Аз корито имам,но ми се иска да си купя със стойка и повивалник,много по удобно е.

# 614
  • София
Ами нашето беше със стойка, с две ръце препоръчвам, никакъв гърч, много удобно нещо. Единственото кофти беше, че нямаше тапа/маркуч за източване и трябваше да се повдига и да се излива отгоре - хем трудно, хем оливах навсякъде. Това на Стефи е с маркуч, още едно подобрение.
Иначе повивалника си го ползвахме до 2,5 г. всеки ден по безброй пъти, пак препоръчвам тази покупка. Но на нас ни стоеше напречно в/у бебешкото легло, няма да стои в/у коритото и сега, защото аз в банята само къпя и обличам халатчето. Сушене дрешки и т.н. в стаята.

Общи условия

Активация на акаунт