ФЕВРУАРЧЕТАТА ни прекрасни, лудуват без почивка, много ясно ;)! (26)

• 21 684
  • 741
  •   1
Отговори
# 615
  • Burgas
Моя приятелка има с маркуче,наистина много удобно,пък за повивалника се чудя дали върху моята дървена кошара може да се закрепи повивалник.С Моника ми беше много трудно обличането и сега искам да се улесня.

# 616
  • София
Може в/у дървената кошарка, нашето легло е точно такова.  Peace Отдолу на повивалника, откъм двете му страни се монтират едни стоперчета така, че дъските на кошарата остават м/у тези стопери и повивалника не може да мърда напред и назад, а само настрани /все едно го пързаляш по релси - в случая - гръбчето и решетката на кошарата/. Много удобна придобивка е това, няма да съжаляваш, голямо улеснение е.

# 617
  • Burgas
И аз така мисля,ще си купя,щом става и за кошарата Peace

# 618
Здравейте, дами!
Голямо писане - голямо чудо, ей! Joy
Късмет на всички с притеснения и прегледи. Hug
Аз да ви се похваля - купих две шишенца на бебока Tommee Tippee и съм много доволна - голяма радост е да пазаруваш бебешорски работи. Rolling Eyes
Щерката пък се отчете с дрънкалка. Grinning

# 619
  • София
Става, не се безпокой!
Ние купихме повивалника когато дребен беше на 20-25 дни, дотогава го преобувах на спалнята и съвсем честно ще си призная, че не знаех за съществуването на повивалниците.  Embarassed Laughing Видях го случайно в едно магазинче докато му купувах дрехи и го купих, е, направо се родих.  Laughing Дотогава от навеждането и кръста ужасно ме болеше, защото като нямах опит и преобличането и смяната на памперс не ми бяха много бързи действия, та си стоях наведена над детето на спалнята поне по 10 минути.
В по-късна възраст пък се страхуваше да не падне и това беше единственото място, където стоеше като препариран докато го облека.  Mr. Green Сега за да го облека или нещо такова трябва да го гоня из вкъщи или да ми се търкаля по леглото докато не го направи като кокошкарник.  Laughing

# 620
  • Burgas
 ooooh! Ника и аз като теб,след баня Моника огладняваше и започваше да плаче и аз бързах да я облека,пък нали знаете бързата работа срам за майстора и след около 15-20я ден много ме болеше кръста,гърба,едвам се навеждах.После като порасна аз се опитвам да я облека тя се обръща по корем,голяма борба.

# 621
  • София
 Laughing
Оставям ви, че моят син се събуди и ми казва да не пиша, а да му дам картофи /видя мусаката/.  Crazy

# 622
  • София
Гледам за ванички си говорите. Ние си взехме рано-рано от продавалника чудесна ваничка със стойка "CAM". Струваше по-евтино от нова най-обикновена, а е супер запазена. Сега чака бебко да се роди. Wink

За йогата и аз мислех да ходя, но ме плашат нещо тези упражнения (и явно има защо - кой знае на какъв "учител" ще попаднеш Thinking). Може би ще отида на гимнастика за бременни и то само ако не е много натоварващо. Аз мускули не искам да правя, а да се раздвижа и да се оттърва от болките в кръста и гърба. Naughty

А и се записах за 6.11 за лекцията в ЦУМ. Peace

# 623
По въпросът за ваничките, аз си падам новатор, мисля да взема ето това ! Една приятелка от декемврийската тема го сподели любезно с мен  Heart Eyes !

http://shop.danet.bg/product.php?ProductID=4679

Ето линк за това, как изглеждат нещата на практика  Grinning !

Tummy Tub Demo

# 624
За грипа, вижте това: http://www.dnes.bg//health/2009/10/29/bremenna-bere-dusha-v-burg … e-za-a-h1n1.79945  Praynig

И аз не му се плаша толкова  Naughty но ще взема да си боцна едно Тамифлу  Whistling

Тя даже май ни е "наборка" по бременност, дано се оправи  Peace

# 625
  • София
По въпросът за ваничките, аз си падам новатор, мисля да взема ето това ! Една приятелка от декемврийската тема го сподели любезно с мен  Heart Eyes !

http://shop.danet.bg/product.php?ProductID=4679

Ето линк за това, как изглеждат нещата на практика  Grinning !

Tummy Tub Demo

Честно казано това ми се струва ужасно неудобно и неподходящо за новородено бебе, не виждам как може да изкъпеш детето, освен да се кисне друго не става, а и 50лв за тази кофа много ми се струват.

# 626
Честно казано това ми се струва ужасно неудобно и неподходящо за новородено бебе, не виждам как може да изкъпеш детето, освен да се кисне друго не става, а и 50лв за тази кофа много ми се струват.
Подкрепям мнението ти, Съни.
Бебокът е като в буркан. hahaha

# 627
  • София
Ами то новороденото изобщо не може да седи. Т.е. тази "ваничка" явно е за по-големи бебета, но като гледам размера надали дълго ще се ползва защото бебето ще я запълни бързо... Накак непрактично ми изглежда. Thinking

# 628
  • Burgas
Пък и новороденото не може да седи така,това става за по големи деца да им миеш дупето и краката само.

# 629
Здрасти и от мен момичета, голямо четене падна, ама съм в час вече Wink

Ваничката и аз я погледнах, но и на мен сякаш доста изкълчена ми се види... newsm12 , иначе и аз обмислям сериозно коритото с повивалника, тъй като и ние сме малко кът с пронстранството  smile3502

Иначе да честитя новите ни девойки и момък   love001  love001 живи и здрави да са ни, а срамежливковците - скоро да се покажатт  Hug

Общи условия

Активация на акаунт