ФЕВРУАРЧЕТАТА ни прекрасни, лудуват без почивка, много ясно ;)! (26)

• 22 354
  • 741
  •   1
Отговори
# 630
  • До Балкана
Мернах, че за грипове си говорите! И на мен ми е страшно само до момета, в който няма да мога да взимам лекарства и да не се повреди бебека нещо. В тази връзка има ли някой, който да си помага  с Осцилококцинум. Вс епак е хомеопатично, но пък на листовката пише да се консултирам с лекар, което и направих, но като се разболях преди време ми каза да пия тейлол хот, а друг лекар ми каза, че най-добре чист парацетамол. Та питам някой с наблюдения, защото ме дострашава и не знам какви да ги гълтам!

# 631
Аз вече за 2-ри път през бременноста се лекувам с Осцилукокциум по лекарско предписание и съм доволна от ефекта,при започването на грип-действа... Peace

# 632
Ваните с излята стойка за тяло умаляват много бързо според мен  newsm78
Аз си купих най-обикновенна ваничка със стойка и хавлиена поставка която се продава отделно.
 Но като се прибрах в къщи и като го съблякох това пърче месо ,като видях колко е крехко се уплаших  Shocked  и понеже видях как ги къпят сестрите на една ръка (така пъпчето ляга на ръката и не се мокри) я изкъпах на мивката  Embarassed лекарите казват,че вече не е проблем да се мокри, но да се възпали е напълно възможно Crossing Arms и така се къпахме още дълго. П осле започнах да я поставям на хавлиената стойка в мивката в кухнята  Embarassed и така докато стана на човек, а от там хамалогията с пълнене и изливане на вана и подсушаване на баня ,която някой вече беше описал  Laughing Много е трудно ако ваната е без стойка, трябва да клечиш  Sad

А повивалника го махнах след няколко месеца, само място ми заемаше, дътжах памперси и курпи във всяка стая и се оправяхме където ни се наложи Mr. Green

кики 82 , изчисти си съобщенията Grinning

# 633
  • Burgas
А освен Осцилокопциом някой друг знаели какво друго може да се пие,например фервекс и тем подобните такива.

# 634
Мернах, че за грипове си говорите! И на мен ми е страшно само до момета, в който няма да мога да взимам лекарства и да не се повреди бебека нещо. В тази връзка има ли някой, който да си помага  с Осцилококцинум. Вс епак е хомеопатично, но пък на листовката пише да се консултирам с лекар, което и направих, но като се разболях преди време ми каза да пия тейлол хот, а друг лекар ми каза, че най-добре чист парацетамол. Та питам някой с наблюдения, защото ме дострашава и не знам какви да ги гълтам!

Аз си взимам Осцило...  Crazy веднъж на няколко седмици за всеки случай. А като се разболях вземах, но беше вече късно  Embarassed

Безобидно е до колкото знам  Peace

# 635
Моята док. ми спомена ,че може да се взима и по 1 таблетка парацетомол, но така и не попитах дали само 1 на ден  Embarassed Иначе и аз съм се запасила с осцилококцинум, ампули витамин це, лимони и мед  Mr. Green

Също за гърлото Хексоралетен спрей и водата Стеримар за хрема , може и да ми е грешен правописа , но не съм ги ползвала от предишната ми бременност...

# 636
Руми М живее близо до магазина на Стефи,но в момента се е заринала в ремонти и не й остава време да направи оглед и да даде подробна информация за продуктите.Обещала е при първия удобен момент да драсне 2-3реда.Иначе има доста добри неща ,които силно се надявам наистина да са толкова хубави,колкото изглеждат.
Относно грипа-изобщо не ме притеснява.Вече изкарах 2,така че претръпнах,но ме плашат бактериите под всякаква форма.А при нас масово дечорите са с бактериални инфекции-кое със стафилококи,кое с други коки и т.н.

# 637
  • До Балкана
Благодаря ви! Значи ще си взимам Осцило-то по едно на ден, защото нещо почнах да кихам и да се сополивя  #2gunfire ! Умирам си от яд, че може да се разболея!!!

# 638
За повивалника - много удобно нещо, ползвах го мноого дълго. ваничка си ползвах обикновена и нея дълго време. Тази нещо ми се вижда много неудобна, не виждам как ще се прикрепя главичката в началото, а и после като вземе да подскача като има опора отдолу не ми се мисли.

За магазина на Стефи- преди имаше такъв и на Илиянци - почти срещу централния вход, мисля че още го има. Влизала съм там - много грозни неща имаше, доста дефектни - аз играчки съм взимала. Като цяло качеството е доста ниско. Цената и за мен е много важна, да не кажаме основна, но за техните неща имам особено мнение. Дано не съм права, но ви съветвам - първо ги вижте на живо и тогава взимайте.

# 639
  • София
Далче, аз пих на два пъти осцилококцинум, но ми казаха да не прекалявам. Честно казано два пъти се пресякох от настинка така + много топъл чай. Пийвай чайчета с мед и лимон, ако не се чувстваш добре и си стой на топло. Няма смисъл да се тъпчем с хапчета, ако не се налага.
Няма да се разболяваш, аааа!! Никакви умирания от яд!! Чайче и на топло и ще видиш как за два дена ще си кукуряк!    Hug

# 640
Здравейте мамчета,пу пу този грип:(,дано ни подмине...как сте с усещането на бебето,аз я усещам вече сериозно и напоследък около пъпа ми.На класическа музика не реагира -тествах,мърда си когато си поиска Heart Eyes

# 641
  • София
Здеавейте Wink
Аз тази вечер съм си сама за първи път. Мъжа е командирован в Пловдив с две колежки, басейн и СПА Confused
За грип си говорите. И аз ще си взема Осцилококцинум ( кой го е измислил това име Crazy). За сега наблягам на лимони, мед, лук и чесън Blush. За Стефи и аз съм леко скептична. Не съм виждала нещата на живо но до сега всичко евтино ми е излизало двойно Thinking. Току-що си изхвърлих евтината сокоизстисквачка, която издържа цяла година.
Усещам бебо около пъпа и ниско долу. Не съм забелязала да реагира на нещо.

# 642
По въпросът за ваничките, аз си падам новатор, мисля да взема ето това ! Една приятелка от декемврийската тема го сподели любезно с мен  Heart Eyes !

http://shop.danet.bg/product.php?ProductID=4679

Ето линк за това, как изглеждат нещата на практика  Grinning !

Tummy Tub Demo[/url

star, и аз я гледах преди време тази ваничка  Peace Благодаря за клипчето! Беше ми интересно  Hug Твоята приятелка ползвала ли го е вече или сега смята да го изпробва? Иначе как се радват и кротуват бебовците! Няма рев, няма нищо  Grinning. Явно наистина се чувстват комфортно, защото тази позиция им е позната от утробата. А и за майката изглежда удобно стига да се продава със стойката от клипчето, а и място толкова не заема. Може би не са много хората в БГ, които са го ползвали, защото не е стандартната ваничка.  Wink

За Стефи и аз съм леко скептична. Не съм виждала нещата на живо но до сега всичко евтино ми е излизало двойно Thinking. Току-що си изхвърлих евтината сокоизстисквачка, която издържа цяла година.

Ами така се случва обикновено с евтинджосите, Ел. Има понякога и попадения, но общо взето примамват хората с ниската цена, а няма как да ти предложат нещо качествено в замяна съответно. После даваш пак пари за нещо по-добро и така...  Flutter Зависи и какво купуваш, разбира се.

# 643
Уф, и аз съм сама (с бебка де) , насред гората, мъжа ми ще си дойде през ноща, до тогава ще умирам от страх   Cry Преди малко светнах всички дворни лампи и дръпнах всички пердета , за да затрудня врагът  Joy Joy Joy
От както се роди дъщеря ми , се страхувам да оставам сама във вилата. Преди не съм се и замисляла,че може някой да поиска да влезе в къщи , а сега ме побърква мисълта Sad

# 644
  • София
Здравейте,
и аз обърнах внимание на тази вани4ка.. та реших да я споделя с мъжа.. и какво мислите ми отгорови "Ми ние имаме такова, онова 4ервеното", въпросното червено е кофата за миене на пода smile3532 smile3532 smile3532  Още се смея 4ак ме заболя корема от смях.. как му го роди главата не знам Joy Joy Joy

Ина4е днес реших да видя в ларедута какво има и страшни намаления има и поръ4ах за бебето да видим дали са хубави, за малко по голямо взех до 67см, 4е ве4е сума ти неща накупих за малко бебе Simple Smile И ако не ми харесат, няма да поръ4вам ве4е. Ина4е ще попу4а подарък една музикална игра4ка, която се поставя над главата на бебето, зака4а се на леглото не знам как се казва Simple Smile

да ви споделя и аз съм малко настинала и си пия парацетамол и дано не ме хване сериозен грип. Мъжа ми ме кара с колата до работа, 4е в градския транспорт доста кихащи и кашлящи има, утре ще си потърся маска и когато ходя на лекциите в цум  ще си я слагам, 4е ако се разболея.. без антибиотик няма да мина.

Дано сме вси4ки здрави  Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт