Как да си хвана гадже?

• 24 533
  • 65
  •   1
Отговори
# 60
Сиренце, споко, аз говоря 5 езика, ама никой не ми увеличава заплатата.

Важното е да говорите правилния език  Whistling

Аз не спирам да си задавам въпроса как става така, че толкова привлекателни мъже са с не дотам лицеприятни /да не кажа друга дума/ партньорки. Не става въпрос само за визия, а за цялостно излъчване и поведение  Thinking Има някаква уловка, която ми убягва и тя не е от финансов аспект. Това като стане ясно, ще ти се реши проблемът.

# 61
Е, та от тия 5, все един да беше правилен, до кога да ги нацелвам  Joy
3 са стратегически избирани, един защото е лесен, и петият защото ми е безумно интересен... Blush

Ооо, сега като видях емотиконката, май загрях какво може би имаш предвид  Blush

# 62
Ооо, сега като видях емотиконката, май загрях какво може би имаш предвид  Blush

За съжаление няма иконка със сондаж - ще ти стане още по-ясно  Peace ама мога да потърся из др. сайтчета  Grinning

# 63
Влизам като спам, ще ме извините.
Хвърлям бърз поглед на заглавието и незнайно защо в главата ми то остава като: "Как да си намеря гадже?" Поглеждам автора на последния публикуван пост -  Find_NEMO. Laughing Прозвуча ми като директен отговор.

# 64
Офф!
Влизам като спам, ще ме извините.
Хвърлям бърз поглед на заглавието и незнайно защо в главата ми то остава като: "Как да си намеря гадже?" Поглеждам автора на последния публикуван пост -  Find_NEMO. Laughing Прозвуча ми като директен отговор.

Рядко чета постове, които ме карат да се усмихна - Благодаря !  Peace

# 65
 Аз пък мисля,че темата може да е както казвате пързалка.Авторката отговори ли на някой от постовете или съветите?Ако не се лъжа в темата и пишеше нещо от рода на "имам хубаво тяло,но не и хубаво лице".Мисля,че и баба знае,че такива с хубави тела и не хубави лица си намират в пъти по-лесно приятели да не говорим за гаджета.Снимката на лицето и на профила била виновна...ами снимай си тялото като го определяш като хубаво и да видиш дали няма да пишат.

Общи условия

Активация на акаунт