Как да си хвана гадже?

• 24 523
  • 65
  •   1
Отговори
# 15
Тая тема ми е дежавю, даже май пак оттук...

# 16
  • Пловдив
То е затворен кръг - за да те харесат, трябва да имаш самочувствие, а за да го имаш - трябва да те харесат.
И все пак опитай да не се държиш с мъжете сякаш само чакаш да те забележат, показвай достойнство, дръж се на ниво, не се "моли" за внимание, а го предизвиквай!

# 17

Намери начин да харесаш себе си, тогава чак искай и другите да те харесват. Ти сега като си на 20 (не че аз съм много по-голяма Stop) и като си се завайкала че си грозна  и т.н. какво ще правиш след още 20 години когато времето ще започне да те бележи?
Момиче, грабвай си живота и се забавлявай!
И повярвай ми, ако си отчаяна  в търсенето на гадже и си го превърнала във фикс идея, от страни това така личи, че и като Анджелина Джоли да изглеждаш момчетата ще бягат от тебе като попарени.

# 18
  • София
Споко. За всеки влак си има пътници.

Абе верно има за всеки влак пътници, ама едни са пътниците във влака Брюксел - Цюрих, а съвсем други в експреса Мездра - Горна...
Така е, и? Тя няма да може да ходи с най-големия красавец на групата, а с някой от средната категория, нейната категория. Това не разбирам лошо ли е, или?

# 19
  • Пловдив / София
Както са написали момичетата по-горе, трябва да си по-уверена в себе си и да се държиш като харесвана жена.
Аз на 17-20г. нямах също особено самочувствие, но сега е друго. Мъжете ме харесват. И то е не защото се нося с къси поли или тонове грим, даже напротив. Не нося пола над коляното, гримирам се единствено в поч.дни, ако излизам някъде и то вечер. Не нося и токчета.
Просто аз се чувствам добре в кожата си и се харесвам.

Но моля те, не си прави пласт.операции, не слагай изкуств.мигли и икстеншъни в косата си, както някои са те посъветвали по-горе. Защото от младо, свежо момиче, ще заприличаш на 35-год. изхабена нощна пеперуда.

# 20
Благодаря че сте ми писали...
Нямам планове да си правя пластични операции. Не искам да се променям, искам да ме харесват за това което съм.
Може би наистина трябва да се насоча към нещо друго, да не мисля за връзки за момента.

# 21
  • София
А защо да не мислиш за връзки? Че то на 20 ако не ти е любовта в главата, кога?

# 22
Моят мъж, голямата любов на живота ми, ме харесал без въобще да правя опити да се докарвам секси. Просто имахме сходни интереси и преживявания, чувство за хумор, теми за разговор. И така докато се усетя бяхме хлътнали. Пожелавам ти и на теб да се случи естествено, без да се налага да се правиш на нещо, което не си.

# 23
Аз полагам грижи за външността си, имам хубава коса, хубави зъби, кожата ми също е чиста(освен в пмс, но тогава е неизбежно). Но чертите ми не са хубави. За съжаление грим на мен не ми отива, защото много ме състарява и затова не обичам да нося(само фон дьо тен и гланц). Не знам какво друго, обличам се модерно, като другите момичета на моята възраст. Вие като по-зрели какво бихте ме посъветвали да направя още?

Винаги съм се чудела на хората с комплекси.
Живеем в 21 век!!! Може да подобриш всяка една част от тялото си, която не харесваш!
Естествено, с цел да се харесаш, А НЕ ДА ТЕ ХАРЕСВАТ ДРУГИТЕ!
Но няма да ти обяснявам, че това са повърхностни неща и, че трябва да се приемеш такава, каквато си.. защото аз съм почти колкото теб и знам как стоят нещата. Затова директно ти давам някои съвети.
Казваш, че имаш хубава коса... Надявам се, че не разчиташ само на шампоан, балсам и маска...
Ако не я изправяш с преса или не я къдриш с маша, поне я начупвай с пяна. Но при всички случаи трябва да има обем! Топирай я.
От това, което казваш за грима.. си водя извода, че ти симпатяго, не можеш да се гримирваш.
Надявам се, че използваш хубав ФДТ (който не си личи). Добави към него една хубава спирала, малко черен молив и лек руж (перли). А за вечерен грим се обърни към някоя приятелка за съвет.
Вече е по-модерно да се обличаш fashion, не прекалявай със sexy-тоалетите. Особено през деня. Смешно е...
Амии.. това е от мен. Simple Smile))

# 24
# 25
Здравейте, имам регистрация, но ме е малко срам...
Аз съм момиче на 20 години но нямам приятел. Пробвах в разни сайтове за запознанства, направих си профил и ми се струва,че грешката беше че си сложих снимка отблизо. В тяло съм горе долу добре, но в лице... И така стана, че никой не ми пише. Преди когато нямах снимка ми пишеха много повече хора. Както и да е, знам че освен в нета може да го срещна навсякъде. Но някак си  в нета се разкривам повече, по-лесно ми е да общувам, затова и опитах по този начин. 
Иначе по принцип аз поемам инициативата, момчетата не ме свалят. Винаги съм си мислела че е заради визията, май това се потвърди вече.  Confused Опитвам се да ги заговарям, да говоря на теми, които на тях са им интересни, винаги съм услужлива, готова да помогна. Но явно не е това, което момчетата търсят. Иначе аз съм обикновено момиче, не съм някоя луда купонджийка, но обичам да излизам на купони, разбира се, като всеки на тази възраст. Но дори и на купони не ме заговарят. Струва ми се че е доста трудно за нехубавите момичета да намерят любовта. Аз не съм се отчаяла  знам че живота е пред мен и че всеки си има собствен път, някои трябва да повървят повечко докато срещнат половинката си. Иска ми се да получа съвети от вас какво може да направи едно не особено привлекателно момиче, за да събуди интерес и желание в отсрещния пол? Аз полагам грижи за външността си, имам хубава коса, хубави зъби, кожата ми също е чиста(освен в пмс, но тогава е неизбежно). Но чертите ми не са хубави. За съжаление грим на мен не ми отива, защото много ме състарява и затова не обичам да нося(само фон дьо тен и гланц). Не знам какво друго, обличам се модерно, като другите момичета на моята възраст. Вие като по-зрели какво бихте ме посъветвали да направя още?
Само на 20 си.За кво ти е тва гадже newsm78Животът може да бъде много готин и без мъж.Дай си време да се опознаеш и обикнеш себе си.Започни да се цениш.Щом си в сътояние на такава самооценка,значи си наясно и какво можеш да направиш за да промениш това което не харесваш.Използвай времето си да опознаеш света...а,и светът да опознае теб GrinningНе спирай да се развиваш и изграждаш..И не го търси.То само ще те намери.И то много по-скоро отколкото очакваш.Просто се успокой.Успех

# 26
  • София
Ох, съветите на Лоли поп са истински забавни Joy Особено това за топирането и "модерно е да се обличаш фешън" Mr. Green
Мило момиче, хубаво е една жена да се грижи за външния си вид, приветствам усилията ти в тази насока. Освен това обаче, е хубаво и да е образована. Ако наблягаш малко по-малко на топирането и малко повече на ученето, ще разбереш що е то тавтология и как се пише "гримирам" Hug Няма да ми се сърдиш, с добри чувства го пиша!

# 27
Учи , работи, гледай си живота...

Да,веднага това си помислих и аз Peace.Учи,наистина това е едно най важните неща сега на тази възраст.Но оставяй и време за разпускане разбира се...курсовете ще ти помогнат в това отношение.Запиши се на някакви танци,спорт..
П.С. Не бъди толкова усложлива и всеотдайна Mr. Green .Вдигни си малко носа нагоре,и имай самочувствие.Самочувствието краси жената(е не да е прекалено голямо де.. Whistling.)

# 28
Ох, съветите на Лоли поп са истински забавни Joy Особено това за топирането и "модерно е да се обличаш фешън" Mr. Green

Е, защо, ако иска да си хване 35 годишен женен запазен е добре да се вслуша. Лоли има успех в тази категория.  Laughing

# 29
Не превръщай хващането на гадже във фикс идея. Търси познанства и приятелства, които те обогатяват и правят щастлива, а любовта може да те изненада някъде там.  Wink

Работи върху себе си и самочувствието. Бъди уверена, засмяна, проявявай чувство за хумор, образовай се, залягай над книги и литература, посещавай разни интересни курсове, танци, театри и т.н...Освен с външността си, човек привлича и с това, което Е. Външността привлича, но няма да задържи задълго, ако като личност не си атрактивна...

Колкото съветите за външността, бих добавила само едно - подчертавай очите. Те са онази част от лицето, която притегля другите. Ако те се смеят, искрят, или магнетично изглеждат, ще привличаш интерес. Малко спирала и черен молив могат да променят много визията.

Общи условия

Активация на акаунт