НОЕМВРИйската дружинка празнува своята първа годинка!!!

• 28 936
  • 738
  •   1
Отговори
# 555

Май съм много емоционална и оттам са ни проблемите, а той пък е много земен и прагматичен, а и двамата сме бая инатести, та не се даваме лесно... Голямата Либофф е, но някой път ме изкарва от нерви Tired...

Все едно аз съм писала за мен и мъжо Crazy

А за подкрепата не се и съмнявай.Макар и от разстояние винаги ще те подкрепяме.
Пожелавам ти да бременееш много спокойно и красиво, и накрая кой знае, може и двечки да са  Whistling Пък ако ти трябва помощ за тях веднага приготвям куфарите.И без това нещо ме стяга шапката напоследък.
Чакам новини от преглед и да те кична и теб при останалите тумбаци на първа страничка.

И аз много ви обичам момичета-всичките

# 556
При нас №1 (баткото) е болен Sad, докторката каза че е от гърлото, не е грип, а той твърди че гърло не го боли и вече незнам какво да мисля newsm78. Малката засега държи фронта и се надявам да и се размине.Ама каквото дойде....

Нана Hug, направо ме  Shocked, нали и аз съм без цикъл още, ме хвърли в дълбок размисъл.Пожелавам ти леко бременеене и много разбиране и любов от таткото ви Hug.

# 557
Мерси, момичета!  Hug
Ели при вас установи ли се от какво е алергията? От мухала или? На нас ни зписаха противоалергични капки и сиропче за улесняване на дишането  Confused
Нана Това си е направо Божи дар  Hug Дано всикчко мине леко и безпроблемно и дариш Йоши с братче или сестриче, а защо не и комбинация, ако те е застигнала орисията на Ивето  Wink 
Тофи Може да пробваш с всякакви смучещи хапчета, но по-добре мини през JP-то , да не е някоя ангина  Confused

Диданка  на мен ми идва вече половин година, но все още ми е доста оскъден, та не възлагай "големи надежди"  Laughing

Междудругото вие се молите за хубаво време, ама по-добре хване студ, че да измрат бацилите гадни  #2gunfire

# 558
Междудругото вие се молите за хубаво време, ама по-добре хване студ, че да измрат бацилите гадни  #2gunfire
Е за това си много права  smile3521

# 559
Здравейте, момичета!
Искам да поздравя малките рожденници от последните два дни, тъй като не успях да се добера до форума. Мартуша, Тофифи, Марожинка, Астера, Деница / дано не съм пропуснала някого/, да са ви живи и здрави дечицата, много да слушкат и да са все така весели!  Hug Снимките, които разгледах бяха чудесни. Явно децата много са се забавлявали. Всички торти много ми харесаха!

Тофифи, Марожинка, дано малките бързо да се оправят и да не ви тревожат повече!

Нанунана, Честито две чертички! Стискам палци всичко да се подреди според желанията ти!

Да си кажа честно, не бях много в настроение да пиша. Симона напоследък спи ужасно неспокойно нощно време - събужда се през час.  Crazy Не знам от зъби ли е, само се моля да доживея да свърши някой ден.  Praynig Вече едва издържам на този режим.  Cry
С отбиването сме я докарали до кривата круша. Т.е. нямаме абсолютно никакъв напредък. Поставила съм си за цел поне нощните кърмения да махна, но да видим дали ще ми стигнат силите.
Все още Симона не иска да се пусне и да върви сама. Държи се лекичко за пърста ми. Но аз не бързам много, че каквато е палава....  Crazy

За рожденните дни не съм измислила още какво точно ще правим. Искаше ми се да празнуваме някъде навън, но май повече ме е страх от  грипа и не ми се рискува. Май ще трябва да организирам домашно парти.  Thinking newsm78 Нищо! Здраве да е!

# 560
 kaffeetrmker_2

Честито на днешните празнуващи Анутев, Марожинка, Диди, Лейди ...

Нана, честито  preggo и не го мисли много таткото  Whistling то любовта не е само цветя  и 1dating трябва и малко  fight fight, за да се поддържа тръпката  Mr. Green
От мен имаш  fingerscrossed за лека бременност и stork-girl Много се зарадвах на новината   Hug

Момичета, благодаря за  fingerscrossed Борко вече е добре за разлика от мен  ooooh! yu5 smile3514 Вчера уж нищо ми нямаше, а днес ...  #Cussing out Явно и на мен ще ми никнат зъби.  Mr. Green Ех, мечтиииииииииии ...  Laughing

Марожинка, fingerscrossed Hug

Диди, нали знаеш с помпа да ги надуваш  baloni   Whistling

# 561
  • София
Ехей, човек да не поскита малко и веднага изпуска новината  Mr. Green

Нана, честито миличка. Много лека и спокойна бременност и една розова кукла догодина  Hug. Татето не го мисли и мен ме бяха обзели тия настроения, даже се чудех с кой акъл направихме второ като така не се разбираме ама ко да праиш има и такива моменти. Най ме дразни като вече не издържа и викна и той с тон за леко малоумни ми обясни " аз си знам че сега си по- емоционална, спокойно"  #2gunfire

Елито, видяхме предложението и сме ЗА ама чакаме да ни дойде ред да се включим в списъка  Hug Какво стана с очето на Анита????

Честито на именниците!!! Да сте живи и здрави!

Алекс и другите момичета, които сте сложили снимки в албума, не съм забравила, но както ви казах компютъра ми не е в къщи, тук цъкам на лаптопа на Сашо, който освен смотаната подредба на клавишите няма и мишка и не мога да направя нищо. 

След малко ще довърша, че оттактъ тече драма  Joy

# 562
Нанааа, казах ти аз, че с това четене в Бременни курмачки дотук ще я докараш  Mr. Green честито, лека бременност и една прекрасна мадама на финала  Hug

Фафи търчи из къщата, баща му след него, а аз между тях се пробвам да позачистя - при нас е весело  Mr. Green Някакво слънце беше изгряло, та излязохме на разходка и май замразихме Фаф - но това ще се разбере утре  Praynig

# 563
Нана, Честито! Лека бременност и живо и здраво детенце на финала!

Еййй, как ме радват такива новини  Laughing

# 564
  • Варна
Честито на рождениците!
Нана, пожелавам ти лека и спокойна бременност!  bouquet

Ей че много бременкинки станахте  Hug

# 565
Софи, да кажа за капките в ушите - капя си едни с антибиотик - "Берлицетин", но за съжаление май от доста време не ги внасят в България, та ще трябва да си ги "прося" от Германия  Mr. Green . Само те ми помагат. нямам ни една сливица и гърлото ми е като бездънна яма - влезе ли някой бацил и веднага става червено.
Юле, дръж се, най-много да вземеш да си пийнеш малко кърма, може и да се оправиш - така съм чувала, не съм го пробвала  newsm78 а балоните добре че беше таткото да извади помпата за надувамеия матрак, иначе щяха да ми изкочат очите от напъване  Laughing
Нана, на това му се вика Божи дар  Hug
Момо нещо ми киселее и по цял ден си тика ръката в устата - моля се да са зъби, а не някой вирус. мерих му Т под мишница с живачен 36,9 С. Дано да не е нищо сериозно, да не сме болни на РД-то.
Марожинка, да ти кажа не знам и аз какво искам - преди имах съвсем стандартен цикъл - около 7  дни, сега да видим  Thinking
дано утре времето да е хубаво, че да стоим на двора с гостите, къщата ми е на вили и могили и няма оправяне  hahaha

# 566
Честит празник на рожденниците днес и на именниците! Не обичам така общо да честитя, но се ошашавих от количества празнуващи. #Crazy

Нана, толкова ме зарадва! Прекрасна новина! Дано смута премине и останат само положителни вълнения!

# 567
Марожинка утре ще ходим на обед да вземем резултатите от изследванията.Обаче алерголожката каза, че според нея не е алергия.Което определено е по-добрия вариант.Сигурно е била мноооооооого упорита хрема.
Ние вече сме си във Варна.Утре смятам да изръчкам дружината да се разходим.Надявам се да нямаме сополи.

# 568
Ели, не знам каква е тази хрема, но и ние сме със нея. Али се мъчи вече цяла седмица, докато не отпуша нослето не може да заспи, спря с дневните сукания, защото се мъчи и суче само вечер в заспало състояние. В резултат на което преди две вечери едва не получих мастит. Дано отминава вече, че уж не е нищо сериозно, а децата се мъчат.

И да  да сложиш новото ни бременно коремче на първа страничка.

# 569
  • София
Привет и от нас!
Алекс пак ме притеснява- от вчера започна да покашля....... Давам й сиропче Мукоплант, не мога да кажа още дали има ефект...надявам Praynig Praynig Praynig се утре вече да е по-добре, защото ще се гръмна вече с тези болести и настинки #Cussing out #2gunfire Освен това РД наближава, искам да ми е здраво детенцето! Praynig Praynig Praynig
Може ли някоя мама да сподели какво сиропче е давала за кашлица. Алекс няма сополки, само кашля на моменти, по няколко пъти.....

Честито на всички празнуващи днес- именници и рожденници! Живи и здрави да са! Hug  bouquet.Всички болнички бързичко да оздравяват! Praynig Hug

Общи условия

Активация на акаунт