Гласуване за категории/форумски номинации

• 10 389
  • 175
  •   1
Отговори
# 150
Има номинация за форумска красавица, а
защо няма такава за грозница на форума?
Това от раз го взимам  Laughing

# 151
Това от раз го взимам  Laughing
Айде не се прави, или може би трябва да
поканим обожателите да кажат,за да не съм
голословна.

# 152
Цитат
Форумска трагедия на годината/по Ивонска

Това хумор, сатира и забава ли се явява?
Гледам, че няма кавички.

Ивонска я знам главно в една трагедия без кавички.
В най-забавните теми по правило не участвам, затуй питам - да знам тази каква е.

# 153
Цитат
Форумска трагедия на годината/по Ивонска

Това хумор, сатира и забава ли се явява?
В най-забавните теми по правило не участвам, затуй питам - да знам тази каква е.
Ми в тази точно тема нали участва?(мисля, че не бъркам) Значи не се явява "хумор, сатира и забава", ако изходим от това, че в забавни теми по правило ТИ не участваш. Laughing

# 154
Рекох да се изкажа, ама поста на Бижуто ме объркА нещо..

# 155
  • София
Аз, по принцип в зададените теми с хумористичен уклон не се забавлявам.
Докато много често в теми, родени с мисията да докоснат най-дълбоките струни на душата, искрено ме развеселяват.
В този ред на мисли, раздел "хумор, сатира и забава" ми е силно размит като параметри и като нищо бих изтипосала тема, или автор, силно амбициран да дълбае в душата и сърцето.

# 156
Гласувах зя някои стари и някои нови категории. За разнобразие. Щеше ми се да са изцяло нови, но.. Simple Smile

# 157
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Е, и аз гласувах. Не съм новак, но преди четях предимно, т.ен. на практика съм си чистак нова за форумския живот и за първи път участвам в колективния вот - та ми е хем интересно, хем любопитно, хем не знам кои са нови и кои стари категории.  newsm78
Обаче имам мнение!  Crossing Arms

# 158
ОК !! Тогава номинирам за МИС гостенка - ПЕПИ 17  Peace

Аааа не. Тук вече ще споря и ще вкарам връзки при гласуването  Laughing
Има една гостенка- Груева. Подвизава се предимно в ДиС.
Уважаемата е просто умопомрачителна.  Whistling

# 159
  • ул. "Мечтание"
Гласувах!  Mr. Green

Чакам кои ще са номинираните и победителите!  Wink

# 160
  • София
Някои включвания ме подтикват да подкрепям това:

Тогава да има номинация и "Откровено луд потребител". Mr. Green

... както считам, че има потенциал за категория "Мега дървен философ на форума", обаче знам, че е против правилата... Както и "Златен сектант" - за неуморен, (зло)паметен, ентусиазиран потребител-изтребител, който кръжи по теми и форуми с цел разбиване на врага, изпълнява сложни мисии и псевдо-диалогични боеви стратегии в комбинация с други фанатизирани участници.

# 161
Някои включвания ме подтикват да подкрепям това:

Тогава да има номинация и "Откровено луд потребител". Mr. Green

... както считам, че има потенциал за категория "Мега дървен философ на форума", обаче знам, че е против правилата... Както и "Златен сектант" - за неуморен, (зло)паметен, ентусиазиран потребител-изтребител, който кръжи по теми и форуми с цел разбиване на врага, изпълнява сложни мисии и псевдо-диалогични боеви стратегии в комбинация с други фанатизирани участници.

Леле, Ивонска! Разбиваш ме направо, признавам, че нямам наблюдения, липсва ми както се казва дълъг динамичен ред и няма да мога да реагирам на такава номинация... Иначе звучи яко!

# 162
  • Варна
Дами, малинките предстоят  Laughing. Записвайте!

# 163
  • До хладилника, който обичам
Изоках се Simple Smile Колко ще оцелеят тазгодишните номинации, кой събира залозите?

# 164
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Катюша, тръгнах да записвам аз днес и затърсих една потенциална малинка. И открих, че постовете, заради които бих я номинирала, липсват - изтрила ли ги е като е дочула за номинациите Wink? Или админите са резнали цялата й тема, че беше уникална пързалка.

Това не пречи да си я турна в списъка, нали  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт