Изненади, изненади - на Априлки все по-малко им се гади! - 9

• 28 020
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте,
Някой да се е за записал за курса по йога до Лъвов мост? http://www.natalyoga.net/index.html?tab=1&panel=0#TabbedPanels1

# 526
Момичета, ето какво намерих за клеевата тинктура: http://club.biberonbg.com/read.php?14,872220 .

# 527
браво нефер, много хубаво, че всичко е наред на ФМ. пък и чудесна комбинация между момче и по-голяма кака. и аз искам така да е, ама айде първо първото да родя, пък за другото ще мислим после.
мъжът микато разбра, че ще е момиче вика: ще те изчакам 6 месеца и правя едно момче  Wink. викам си на акъла, то ти си го направил това момиче. ако имаш късмета и другот да го направиш момиче....тежко ми и горко  Laughing.
cveti_ss аз бях мераклийка за йогата и се записах, но не зная дали ще успея да дойда.

# 528
Здравейте на всички.Тук е ужасно мрачно и започна да вали дъжд.Тази седмица ще се гледаме с малкия,а другата сигурно на градина ще е.

Честито на всички за добрите новини и хубави резултати.На болните да оздравяват бързо.

bubona   не се тревожи.Аз първия път като разбрах че съм бременна и хоп,ям за двама.Резултата до края бяха 19 качени кг.Но половината свалих още като родих и после и останалите.Но този път изобщо не ям за двама,а и ми се гади повече от предния път.Понякога само по някой плод ям.Засега като започвам 4-ия месец съм качила към 3 кг,значи по 1 на месец ми се пада.Дано не увелича много темпото до края.

vencheto-f   може и коластра да е но не мисля че е притеснително.Явно гърдите ти по рано започват да се разработват както се казва за функциите си.Аз още първия месец като ми закъсня и правих теста за бременност забелязах веднъж че и на мен малко ми изтече,само няколко капки.Той теста много не се видя че са две чертите но това си беше достатъчно показателно за да знам и без тест.

Хубав ден на всички.
   Heart Eyes

# 529
  • София
честито на виделите вече пола на бебето  newsm32
честито на рождениците - живи и здрави   ura
честит първи сняг babydust7

# 530
Здравейте момичета.
Много рядко пиша при вас....,че повече трябва да лежа и не мога дълго да стоя пред компютъра.
Браво за добрите резултати на всички момичета минали вече ФМ.На мен тепърва ми предстои.
Искам да попитам ориентирахте ли се вече за място за раждане .....има ли такива които ходят при д-р Маленов от Тина Киркова или такива на които той им следи бремеността.
Ще се радвам да споделите.

# 531
Ами и аз се записах и мисля да отида, единственно ме е страх от грипа ама дано няма проблем и на този курс се записах също http://www.ma-mabg.com/mama_babymall.php. Не мога да си седя само в къщи , трябва да се поразтъпча и навън, а и полезна информация може да научим.

# 532
Аз пак си се притеснявам за този грип....Днес ми се скараха в училище, че съм на работа...да съм ходела да искам болнични. Като се замисля са прави, но пък мъжа ми може да ми го донесе и той работи с много хора, така че и да седя в къщи все същото...Наплашиха ме с тази починала жена от Сливен, която е бременна в 5 я месец. Аз си мисля че при всеки грип е опасно сега, ама ако се потърси помощ и се лекува на време всичко ще е наред. Дано не ни хващат тези грипове...
Аз си се тъпча с плодове, чай и лимони разбъркани с мед. Дано да помогне. Някои ме съветват да ям чесън, ама е абсурдно с тези киселини...това ще го забравя за сега..

Какво друго мога да си вземам да си засиля имунитета?

# 533
Здравейте момичета,много се радвам ,за всички научили пола-аз съм на ФМ на 16ти и се надявам и аз тогава да разбера
Erika-аз съм ходила при Врагалева -нали пита-бях при нея на ранната ФМ,сега ще повторя и втората ще я направя при нея-много хубаво впечатление ми направи-любезна,предразполагаща,спокойна и обясняваше всичко което вижда Simple Smile)))
За място за раждане не знам и аз как да се ориентирам-Шейново е най-близо до нас,но за Токуда чувам само добри отзиви-едното място обаче ще ми излезне доста по евтино...и незнам много време има май да го мислим  newsm78:))
И аз почвам много да се страхувам от тези вируси и грипове и вече 1 седмица съм на границата да се разболея...леко ми дращи гърлото и само се надявам да ме отмине...тъпча се с чайове,мед и цитрусови плодове ,пък дано помогне....
Сега и аз да ви задам един въпрос -мислите ли да взимате стволови клетки на бебето???не мога а се запозная с достатъчно информация по този въпрос в БГ,има ли раждали мами ,които са взели вече стволови клетки и каква е процедурата ,пък и някои знае ли цени актуални-чувам нещо откъм 5000 лв  newsm78  newsm78  newsm78 ??? Много благорадя предварително   bouquet

# 534
  • София
Здравейте момичета.
Много рядко пиша при вас....,че повече трябва да лежа и не мога дълго да стоя пред компютъра.
Браво за добрите резултати на всички момичета минали вече ФМ.На мен тепърва ми предстои.
Искам да попитам ориентирахте ли се вече за място за раждане .....има ли такива които ходят при д-р Маленов от Тина Киркова или такива на които той им следи бремеността.
Ще се радвам да споделите.

И  моя доки е в  Тина Киркова за съжаление , казвам за съжаление , че доктора ми е добър( и мисля при него да раждам)  , но НЕ и болницата и условията , а и са сложили цени космически за избор на лекар
не знам още какво ще правя  Simple Smile

# 535
cveti_ss малко ти завиждам, че си стоиш вкъщи. аз ходя на работа. след работа бързам да се прибера, за да сготвя нещо и да имаме време да се видиме с мъжа ми и общо взето съм доста скапана. много ми се иска да идвам на йогата, но малко се съмнявам, като знам как се чувствам вечер  Confused
pinzi за имунитета аз си взимам пчелно млечице или пчелен прашец. те са силни имуностимуланти. ти като гледам павиш достатъчно. ето една хубава статия за профилактиката: http://dnes.dir.bg/2009/11/03/news5319138.html

# 536
  • София
Да препоръчам пак имуностимуланти, ако някой ги е пропуснал - Цитросепт и прополис (клеева тинктура), продават се в аптеките. Щом пиете чай с мед и лимон, предполагам не сте алергични към цитруси и мед. Wink

Бившата "Тина Киркова" е много неприятно място, с доста неприятен персонал (не целия, сигурно има и свестни лекари... Rolling Eyes ) Дано не ми се налага да им ползвам услугите.

# 537
  • Sofia
Аз раждах в Майчин дом, а в Тина Киркова лежах няколко дена. Мога да кажа, че пред МД е като хотел 5 звезди  Grinning

# 538
  • Sofia
Имам и друг въпрос - понеже така и така ще ми взимат кръв на женската консултация, възможно ли е да ми източат една колба повече и мъжът ми да я занесе в генетичната лаборатория?

# 539
  • София
Имах предвид основно работещите там лекари, акушерки с отвратителното им отношение към пациентите.
Иначе за Майчин дом съм чувала, че е голяма мизерия. Peace

Общи условия

Активация на акаунт