какво мислите за жените, които решават да останат без деца?

• 34 814
  • 766
  •   1
Отговори
# 510
  • София - Рим и обратно
Sparkle - ти как виждаш нещата - да беше умрял ли човека?
Тук си позволявам да се намеся, понеже майка ми, лека й пръст, беше 14 години с инсулт. Е повярвай ми, на първо място за нея беше по-добре да си беше отишла веднага след като го получи. Бог ми е свидетел - съвсем отговорно си го казвам, ако трябва да се разболея от такава болест, искам да умра на мига. А не да трябва да ме обслужват най-близките ми и обичани хора. Още повече пък децата ми - да им дотегна до такава степен, че да предпочитат да ме няма. Опазил ме Господ Praynig
За пореден път се убеждавам, че някои хора си вдигат лозунги ей така, много им се нрави да играят идеалисти, чисти и морални като светци Tired Когато не съм преживяла нещо, гледам да не обобщавам.

# 511
  • Варна
Разбира се, че могат да пишат всякакви хора.
Но агитация в бебешки форум "Не на бебетата" - определено не е на място.
Еееееееееее, хайде сега, да си ме видяла с плакат: "Долу бебетата"?

# 512
Ами така разбирам думите ти Simple Smile

... точно тук е добре да се пускат такива теми, които поне малко да провокират хората да мислят и под друг ъгъл ...

Защо в бебешки форум е нужно да има теми, провокиращи семействата без деца?
По други теми - ок, но точно тази Laughing

А ти какво ще направиш, ако мъжът ти утре каже, че иска деца?

# 513
  • Варна
Не съм аз автор на темата. Просто се включих след всички обобщения, които се изсипаха главоломно тук.
А какво ще правя с мъжа ми, предпочитам да не обсъждам тук.

# 514
Не съм аз автор на темата. Просто се включих след всички обобщения, които се изсипаха главоломно тук.
А какво ще правя с мъжа ми, предпочитам да не обсъждам тук.

Авторката като гледам говори най-вече за жени, които нямат връзка. Но както и да е, просто ми беше интересно дали мъжът ти е наистина щастлив така или го прави само, за да ти угоди. И какво ще правиш, ако забременееш непланирано ми е интересно, но предполагам и това няма да кажеш  Blush

# 515
  • Варна
Ако въпреки всичко забременея, ще направя аборт.

# 516
  • София
Никол, аз мога да ти отговоря.
Ако е истинска любов, децата са просто едно допълнение на любовта.
И с тях и без тях, нея ще я има. Любовта.

# 517

И аз така съм решила, ако забременея втори път, но като знам колко съм страхлива - аборт или секцио, еднакво ме плаши  Joy

# 518
  • Варна

И аз така съм решила, ако забременея втори път, но като знам колко съм страхлива - аборт или секцио, еднакво ме плаши  Joy
И мен:) Не съм правила никога нито едното, нито другото... Но си е еднакво страшно.

# 519
Едва ли ще се стигне дотам, предвид, че взимате сериозни предпазни мерки, предполагам. Wink

Аз не бих се изобщо хванала с мъж, който не иска деца - след като аз искам да имам, за какво ми е.

# 520
За взимане взимаме, но има жени, забременяли и със спирала или след спешно хапче, така че няма сигурност да му се не види.
Освен да си стискаме краката де, много крайно идва обаче Mr. Green

# 521
  • София - Рим и обратно
За взимане взимаме, но има жени, забременяли и със спирала или след спешно хапче, така че няма сигурност да му се не види.
Има и сигурни начини - връзване на тръбите, например. Или още по-безпрецедентно - рязането им.
Абе май беше едно и също Embarassed

# 522
  • Варна
Има и сигурни начини - връзване на тръбите, например. Или още по-безпрецедентно - рязането им.
Абе май беше едно и също Embarassed
Айде сега. Това си е коремна операция. Освен това се прави на жени над 35г, с минимум 2 деца. Така че тцъ.. Никой вменяем гинеколог-хирург няма да го направи.

# 523
естествено ,че не гоня никой не ме интересува , но примерно аз не си падам по цветарство и никога не би ми хрумнало да се ровя в форум за цветя , това ми е мисълта Stop затова се учудих

# 524

Да бе, ако ще лягам под ножа, предпочитам да си тръгна с бебе Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт