какво мислите за жените, които решават да останат без деца?

• 34 814
  • 766
  •   1
Отговори
# 525
  • Варна
естествено ,че не гоня никой не ме интересува , но примерно аз не си падам по цветарство и никога не би ми хрумнало да се ровя в форум за цветя , това ми е мисълта Stop затова се учудих
Ами аз не съм в подфорум: Майки, Кърмене или пък Проблемно зачатие.
В ДиС съм. И двете ги имам, и по двете мога да се изказвам. Така задоволих ли любопитството ти?

# 526
Не се сърди, човече, ще ти дойде акъла в главата  Grinning Хайде да видим до 3 години дали пък няма да си с бебе  Party

# 527
Ако забременея с теб ще се разправям първо, да знаеш Mr. Green

# 528
Аз пък се обзалагам на чисто ново БМВ, че мадамите, които сега се заричат че не искат деца,  до възраст 40 години навършени ще са родили поне едно. Говоря за пишещите в тази тема госпожи. Здраве и късмет им желая. Peace

# 529
Абе късно е вече, на когото съм предрекла, всички са се отчели с бебета, даже едната роди съвсем наскоро  Grinning Няма измъкване  Laughing

# 530
Да ти се връща  Heart Eyes

# 531
У нас ситуацията е - деца приемаме по всяко време - от моя страна няма проблем  Wink Ох, оспамихме хубавата тема.

# 532
Богиня, ти казваш, че не обичаш да общуваш с децата, обаче това се отнася за чуждите деца. Откъде си сигурна, че това ще се отнася за твоите собствени. Аз също не обичам чуждите деца, не съм детишар, досадно ми е и гледам да стоя настрана.
Питам наистина добронамерено. Не познавам жени като теб в реалния живот.

# 533
  • Варна
А по какво моето собствено ще се отличава от всички останали?

# 534
  • Стара Загора
По гените Wink

# 535
  • Варна
По гените Wink
Оригинален отговор.

# 536
Ами всъщност и аз не знам как да ти отговоря. Но ще опитам. Наистина не съм се замисляла. Моите деца се отличават по това, че ги обичам. И това променя всичко. По това, че мисля за тях и за бъдещото им развитие, по това, че се терзая дали не съм сбъркала във възпитанието им, по това, че искам да ги гушкам и целувам и без да са направили някакви необкновени неща. По това, че смятам, че любовта им към мен е безрезервна.

# 537
У нас ситуацията е - деца приемаме по всяко време - от моя страна няма проблем  Wink

Знам аз, затова така смело пожелавам  Simple Smile

# 538
  • Варна
Ами всъщност и аз не знам как да ти отговоря. Но ще опитам. Наистина не съм се замисляла. Моите деца се отличават по това, че ги обичам. И това променя всичко. По това, че мисля за тях и за бъдещото им развитие, по това, че се терзая дали не съм сбъркала във възпитанието им, по това, че искам да ги гушкам и целувам и без да са направили някакви необкновени неща. По това, че смятам, че любовта им към мен е безрезервна.
Ами ако не ги обичаш? Ако са ти натрапени? Какво става тогава?

# 539
Богиня, защо да се обясняваш, щом с мъжа си сте единодушни? Аз и други жени не бихме те разбрали, но пък не е и необходимо. Разбиране винаги ще срещнеш у жени, които разсъждават като теб.

Общи условия

Активация на акаунт