Черните капки

• 15 464
  • 63
  •   1
Отговори
# 30
Не може да се каже дали едни капки са добри при положение, че всяка хрема е различна.
Изписвали са ни Коларгол при бистри сополи, които текат постоянно - имаше ефект.

# 31
изписвали са ни ги като беше бебе,определено помагаха.

# 32
Със синът ми лежахме в болницата заради отит, който пък се получи вследствие на продължителни сополи. В болницата, специалистът УНГ ми каза, че децата до 3 годинки нямали синуси и затова правели често отит. Препоръча ми при най-малката хрема да ползваме Коларгол.
Така и правех и винаги действаше. Много съм доволна. Най-силния разтвор е 3% и е траен около 5-6 дена след приготвянето. Може другите майки затова да не са доволни, ако са го използвали по-късно. Колкото за петната - да наистина цапат, но се изпира.  Peace

# 33
  • София
как ще ги ползваме по-късно - в аптеката или ти ги бъркат на място или ти ги дават на прах да си ги разбъркаш - и почваш....и ако остане нещо - в кофата.

# 34
Чувала съм за тях,но не са ни ги изписвали до сега.

# 35
не съм ползвала досега никакви капки за нос,оправяме се чудесно само със Стеримар  Peace

# 36
аз ги ползвах до оня ден- имаха ефект, преди това ни дадоха тобрекс и нямаха никакъв ефект., развисе за съжаление някакъв вирус и тия капки заедно с разни др. потушиха вируса.... накрая ни казаха само тях да слагаме-без др. медикаменти.

# 37
На нас също са ни ги изписвали 2 пъти при бистри сополи, които течат като вода. Изписват ни ги с рецепта и в аптеката ни ги правят на момента, защото има значение на колко месеца е детето.
Абсолютно всеки път помагат безгрешно. 2 пъти сме боледували и сме се разминавали само с течащ нос. Капките от носа преминават и в гърлото и помагат и там.
Не може да се ползват повече от 10 дни защото толкова е срока им за годност.
Но при нас след 3 дни с тях-хремата е тотално излекувана.
 Peace

# 38
а колко им е годността???

# 39
а колко им е годността???

Мисля че 7 дни беше Thinking
Иначе съм ги ползвала и имаха ефект- определено.

# 40
Пробвала съм ги върху себе си върху малката. На никоя от нас не й помогнаха. Не забелязах да имат ефект, по-различен от останалите видове капки за нос.

# 41
И на моят син не му действат.

# 42
При моят син имат положителен ефект. Действат му и за две-три дена хремата отшумява.

# 43
  • Варна
Сега съм със зехтин в нослето и през ден по 1-2 капики вит. Ц.
От днес почвам и сребърна вода с клеева тинктура да видим:)

А защо трябва да слагате нещо в нослето?

# 44
Не може да се каже дали едни капки са добри при положение, че всяка хрема е различна.
Изписвали са ни Коларгол при бистри сополи, които текат постоянно - имаше ефект.
И на нас ни ги изписаха за бистри сополи, които текат като вода. При нас също имаше ефект.

Общи условия

Активация на акаунт