Отговори
# 570
  • Пловдив
Честит Втори Рожден Ден на Марти!
Да расте здраво, щастливо и умно детенце
   bouquet
Анджи, весел празник!  Hug

# 571
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАРТИ!
МНОГО ИГРИ И УСМИВКИ!
АНДЖИ, ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ПОРАСТНАЛОТО ТИ МОМЧЕ
!

newsm59

# 572
Честит рожден ден на Марти, да е жив и здрав и много щастлив за радост на мама и тати!
juju във вестника на Кауфланд има влакче каквото искаш, звук пушек, релси, гари за 100 лева и един по-малък. 

# 573
  • до една звездичка
ЧРД на Марти! Да расте здраво и послушно дете. Heart Eyes

Момичета, какви термометри използвате за малките? Днес купих електронен, защото с обикновения живачен е абсурд да измеря Т на Стела, само че се оказа, че и и с него не успявам. Трябва да спи. Иначе е невъзможно да я накарам да стои мирна дори 30 сек. с термометъра под мишницата, или под езика. Sad А тази нощ вдигна температура 390! И днес цял ден поддържа някаква Т, макар и не толкова висока. Ох, просто няма излизане от тоя цикъл дето ме е подхванал вече не помня откога! Confused

# 574
  • В сънния Люлин, прибулен...
Деги, съществуват термометри, които мерят Т в ухото за 3 секунди. Скъпи са, нещо около 50 лв ми се върти
Нашия е здраво дете, иначе щях да купя такъв. Иначе сме с електронен и у нас стои същия проблем.

# 575
  • до една звездичка
Деги, съществуват термометри, които мерят Т в ухото за 3 секунди. Скъпи са, нещо около 50 лв ми се върти
Нашия е здраво дете, иначе щях да купя такъв. Иначе сме с електронен и у нас стои същия проблем.
Знам ги аз, че съществуват, такъв и търсих днес, но не можах да намеря тук. Tired
Иначе, 3 секунди ме устройват идеално! Точно за толкова мога да озаптя Стела, повече - абсурд.
Ох, както и да е. Дано тази нощ не се повтори снощния кошмар, че като се сетя как се тресеше...

# 576
  • В сънния Люлин, прибулен...
Предполагам, че можеш да поръчаш от нета. Доставката трябва да е на следващия ден.

# 577
Марти,честит рожден ден!Бъди много усмихнато ,весело и послушно дете!Анджи хубав празник Hug
Ние сме добре,днес направихме и елхата в нас ,с помоща на Радито и резултата е една счупена играчка Laughing А аз нали нямам търпение та от вчера съм избрала торта за РД на Ради Crazy
Dega и при нас меренето на Т е предизвикателство,иначе се борим с електронен но и той е бавен.

# 578
  • София
Честит рожден ден на Марти!
Анджи,честит празник  bouquet

Ние имаме термометър за ухо,който мери за 3секунди,е по-неточен уред вкъщи няма.Носихме го ,че беше в гаранция и ни го върнаха под предлога че си работи идеално ooooh!
Сега разчитам на живачния Thinking

# 579
  • София
Марти, честит втори рожден ден! Порастни смело, умно и добро момче, сред много усмивки и игри!  newsm59

Анджи, честит празник, мила! Да ти е живо и здраво голямото момче!   bouquet И да не забравиш да разкажеш как е минал празника и да покажеш снимчици.  Grinning

Дега, гушки на теб и Стелка!  Hug Дано тази нощ е спокойна и да се преборите с Т!  Praynig
И аз като Слънчи, ще потвърдя че термометрите за уши са страшно неточни.  Sad Трудно е и при нас да се мери с дигиталния и живачния, но под формата на игра последните пъти успях да се справя с мисията. После Ивана цял ден мери Т на мечета и кукли и се разхожда  с термометъра под мишката.  Laughing

# 580
  • София
Духче- мерси. Непременно ще го погледна Hug

Дега- И ние трудно мерим температурата. Мъжът ми взе едни карти, които се слагат на челото и за 15 сек показват дали има или не температура- но само се показва усмихнато или борно човече.Над 37,5 - болно. Така че когато искам да проверя дали има температура или така ми се струва- ползвам картата. Ако се окаже че има - почва дълга борба по точното измерване Sad Ill

Производител на картите е Транс фарм- Асеновград- сайта е trans-pharm.com- съжалявам , но днес го няма и не мога да го питам откъде ги е купил Confused

Момичета-  да Ви се оплача -имам едни нови съседи, които си правят ремонт. pironi pironi pironiНаправо ме побъркват. По цял ден са тихи , но след 1.30 на обяд почват да пробиват и чукат. Няколко пъти им направих забележка, поне между  2 и 4 да не шумят, но не знам защо продължават. bambam bambamА сияна  и без това трудно заспива- после с часове не мога да я успокоя като я стреснат Cry Cry

# 581
Аз също мисля,че не си струва да се дават пари за ушен термометър и моите наблюдения са,че показват каквото искат. Дано не ти се налага, Дега, но както е казала Мирка под формата на игра може да се получи. При Боби минава номера, първо аз му я меря после му давам да си щрака по дисплея или сам да си я мери. Вече дори с игра го обувам,чорапеното животно винаги действа безотказно....да видим до кога.
juju напълно те разбирам за майсторите, аз мога да напиша роман, вече 3ти месец съседите правят ремонт, просто не мога да си обясня какво толкова пробиват, вече си мисля,че единия ден правят стена,на другия ден я правят на дупки и така докато ми изпилят нервите. На всичкото отгоре през 1 час майсторите са на терасата пушат подвикват ,на хора по улиците, само от 2-4 е тихо в смисъл не пробиват,тогава тихичко шкурят нещо по стената.
Иначе при нас нищо ново,Боби е зациклил на една видеоклипче с един автобус и по цял ден водим преговори. Добре,че поне телевизия не гледа.

# 582
  • Canada, ON
Привет момичета!
Аз чета за изпити и нямам време за нет, но ще се включа активно след 14 декември.

Честито на всички празнуващи!

Ето я и моята Джулия - как добре се справя с Paint-a и вече спорим кой да ползва компютъра Simple Smile : 
http://www.youtube.com/watch?v=aeFkrfEpnjU

# 583
  • до една звездичка
Честито на всички именици (ако има). Да сте живи издрави! Банкерите също. Hug Както и всички Бургазлии!  bouquet

Мамо Мече, добре си се "завърнала"! Hug Джули наистина се справя прекрасно! Heart Eyes

Мирка, благодаря! Стела наистина беше спокойна тази нощ. Praynig От температурата нямаше и следа. Дано не се повтаря.

Последна редакция: нд, 06 дек 2009, 13:08 от ٠•● Dega ●•٠

# 584
  • София
Ееееееееее имаме включване от кандско най накрая.   Hug
Ниесме добре, днес децата са у баба си, Алекс снощи спа там и Косе реши да заспи в....1!!!!  ShockedЕ днес поне стана в 9.  ooooh! Сега и него пратих и започвам къщна дейност. С тая работа нЕма време за домакинстване.  Embarassed А и като свеки всеки ден е в къщи да гледа Костадин...малко ме е срам ама....айде...айде.... Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт