Отговори
# 585
Хайде да са ви живи и здрави празнуващите днес Никул ден!  Animal Tropical Fish

# 586
  • В сънния Люлин, прибулен...
Честит празник и от нас! Да са ни живи и здрави всички Николчовци и Николинки, да ни радват и те да са усмихнати и щастливи!

Днес аз имам малък повод да почерпя -извинете, че е набързо -  newsm64 newsm75 beer3 cook cook newsm18
Няма нищо общо с Никулден и не съм бременна!

# 587
Честито на всички именници днес  bouquet
И моето мъжле е именник, да ни е жив и здрав!

Мама Мечка, страхотна е Джули, и цветовете знае, браво на нея  bouquet
Деги, дано е здравичка вече Стела Praynig
Жужу, бързо да се оправяте Praynig
Ние оня ден украсихме вкъщи, накичихме елхата и Боби само ходи да пипа лампичките.
Термометър имаме дигитален, и откога съм се заканила за някакъв друг, който мери за няколко секунди, но като слушам колко са неточни и се отказвам Rolling Eyes
Вейче, честито и на теб  bouquet
Хубав ден Hug

Последна редакция: нд, 06 дек 2009, 13:14 от matza83

# 588
Здравейте!

Честит рожден ден на Марти на патеричка! Hug

Честит имен ден и на днешните именици!   bouquet

Вейке, и на теб също Wink

Т мерим с живачен само, тези дни си направих експеримент, 2 дигитални ми измериха съвсем различни стойности.И ще ги хвърля.
Тя, Дарена, и без това стои мирна, кротка и сгушена, докато трае процедурата.

Аз съм толкова болна тия дни, че едва отлепям от леглото TiredОт всички на финала аз най-зле се представям, да ми минава вече, че не се трае, всички се изредихме Crossing Arms

Абе вашите говорещи деца, "защо-ткат" ли вече?
Дарена от 2-3 седмици започна, задава "защо"("то) за най-абсурди неща Grinning
Тоз пък период колко е дълъъъг...пуберитета ряпа да яде.

Последна редакция: нд, 06 дек 2009, 13:36 от Лейди ФиЛ

# 589
Честит Никулден!!! Живи и здрави всички Никита и Николчета Hug Hug Hug

Айде ние пак сме болни  Rolling Eyes Но все пак изкара 3 седмици на ясла, не мога да се оплаквам. Иначе, Т мерим с живачен термометър, но е голям зор... не винаги стигаме до максималната стойност  Embarassed

Мамо Мече
, най-после се появи! Hug Пиши по-често! Джулия много ме впечатли с компютърните си умения - координация и цветове Peace Ние сме далеч назад в това отношение - всички цветове са й - "лелено" или "дедено" Laughing

Вей
, честито и на теб  Wink

Фил
, това със "защоткането" го бях забравила Rolling Eyes В последните години аз задавам този въпрос в къщи Laughing
Ти оздравявай бързо Hug

Последна редакция: нд, 06 дек 2009, 15:23 от Зимна приказка ♥

# 590
  • до една звездичка
Ние не "защо"-ткаме още. Май ни е рано. Rolling Eyes
Абе, момичета, не си спомням вече дали ви питах - има ли още детенце, което да не се е разделило с биберона-залъгалка? Нарича го "мама" и до дъвче все по-ожесточено. ooooh!

Маце, честит ти именик! Да е жив и здрав.

# 591
  • Пловдив
Честит Никулден   bouquet 

Мама Мечка, добре си се завърнала  Simple Smile Включвай се по-често! Браво на Джулия  Hug

Температура меря с живачен и с дигитален. На последния не му вярвам много-много ... Иначе търпи термометъра, важното е да не я стискам много. 1-2 книжки се прочитат и готово.

Миша не "защо"-тква Simple Smile Използва я думата често, коментира какво става, какво се е случило, защо така е станало ... Но въпрос "защо" не ми е задавала.

С биберона сме разделени. Но от утре се запознаваме с яслата  Rolling Eyes

Болничките да се възстановяват скоро  Hug

# 592
Ханна, не така тревожно GrinningЩе свикне, ще й хареса, ще видиш.

Зимна, браво на Боби Hug

Дега, Дарена отдавна няма биберон, но от брат й знам, че колкото повече време минава, толкова по-настървени стават и трудно се разделят Tired

# 593
  • на плажа
http://www.youtube.com/watch?v=xsla18k6Ezg Поздравявам всички деца. Това са любимите песнички на Мирко. Той също не защотка още, но все пак е момче  Wink.

# 594
Анджи, честит рожден ден на Марти на патерици! Да е здрав най-вече и много да ви радва!

Честито и на празнуващите днес!

ние имаме термометър за чело, microlife, доволна съм и мога да го препоръчам, около 50 лв. струва, мери за 3 секунди и е точен. дигитални - два изхвърлих, а с живачния ме е страх да не го счупи, а и си е хамалогия де Simple Smile

и Емо не позва биба, но си мисля, че откакто я махнахме, през септември, си развали съня и почна да плаче през нощта Rolling Eyes преди, ако се е будел, намира си бибата и заспива, а сега плаче и иска някой да го гушка.

# 595
Честито на всички празнуващи днес!

Ханна - дано привикне бързо Миша!   bouquet

Дега - бибата я отказахме преди 3 дни - кучето я сдъвка  Mr. Green и после беше много надупчена и не ставаше за смучене.

Мама Мечка - много сте напред с материала.  Simple Smile

Днес имахме 2ра част на рождения ден и сега ми се спи по никое време.  Wink

# 596
Честит Никулден!Да са ни живи и здрави именничетата!
Момичета да ви почерпя и аз за здравето на моето Николче:
http://kadife75.snimka.bg/holidays/sharan-ukrasa.82823.1673775
Честит Рожден Ден на Марти на патерици!Весело и безгрижно детство!

# 597
Честито на всички Никулчета, да сте живи и здрави и Вие и децата!

Ханна, успех днес, пожелавам на Мишето да се адаптира бързо и леко, на теб също!

Dega ние махнахме нашата биба преди около месец. Сашко беше започнал по-цял ден да я ползва. Упражняваше доста голям тормоз на всички ако изчезне. Така аз я срязах и тя горката се разболя. Оставих го да и се порадва още, но той я хвърляше. Първия и втория ден беше по - тежко после я забрави. Но не съм я крила, така свиква да я вижда без да я иска.

Теди, дано сте по-добре. Както и всички бебочета, който се разболяха.
Чакам с нетърпение първия свестен сняг, да изчисти малко въздуха. Аман от тези болести.

Хубав и успешен ден на всички!

# 598
  • В сънния Люлин, прибулен...
Хубава, ползотворна и усмихната седмица на всички! Много усмивки за нашите януарчета! Hug

Аз не исках да се оплаквам, ама... съм болна - с Т и болки по цялото тяло и гърлото  все едно ме колят
Моите домашни любимци ми обясниха, че съм се разболяла затова защото не съм се пазела. Като че ли пък съм искала обяснение... Ама е на, така ми се пада  Sick

# 599
Добро утро

Честит имен ден на всички именници на патерица.Да са живи и здрави.  bouquet

Ханна,бързо адаптиране на Миша в яслата. Hug

Температура меря с живачен термометър,залъгвам го с книжки,колички или реклами,докато му я меря.

Илия също още не употребява думата защо,мисля,че е още малък.

А аз да ви попитам има ли още дечица,които си смучат палеца за заспиване?

Бързо оздравяване на болничките. Hug

Общи условия

Активация на акаунт