Отговори
# 615
  • Пловдив
Ane, Ewito, мерси Simple Smile
Да, знам, че има и такива моменти. Дано лесно да се преодоляват.
Отчет на втория ден - Не е плакала, взех я спокойна. Разказа ми всичко, включително и защо и е изцапан панталона - повърнала спанака  Sick . Как седнала на гърнето, но после станала права и се изакала  Rolling Eyes Лелката като чу това, реши и тя да потвърди Simple Smile
Не че на такава малка възраст може много да се вярва на детските думи, но е хубаво да я има тази обратна връзка дете-родител .. т.е. детето да споделя как е минал денят му.
Каза, че било хубаво в детската градина и утре пак ще дойде.
Беше много спокойна и отпусната и говореше много, не беше превъзбудена като вчера.

# 616
  • София
Браво Ханна, момичетата са друга класа.   Laughing
Аз просто си представям моя, просто като зърне чуждо лице и как ще почне да реве. Така беше дори и с баба си като оставаше първите дни. Сега идва да ме изпраща, сочи си бузата за целувка и ми маха на вратата за чао. Това според мен скоро в детската ясла, ако го пусна, няма да се случи.  Whistling

# 617
  • до една звездичка
Браво, браво на Мишенцето! Heart Eyes Ханна, дано и хареса трайно, дано нямаш поводи за тревога и безпокойство! Hug

# 618
Ханна, много се радвам за Мишето  Two Hearts

Ние я закъсахме с ухото - днес Беа едвам отърва парацентезата, т.е. д-рката извади скалпела, но аз отказах на своя отговорност Cry Дано да не пробие само, стискайте палци Praynig

Теди
, честита годишнина Hug И аз бих искала да се включа в залаганията - брой години семеен живот : брой деца  Mr. Green  Hug

# 619
Зимна  Hug Дано не се налагат оперативни намеси и се оправи бързо и трайно малката Беа  Hug
Хана - браво на Миша, все така с удоволствие и спокойствие да ходи на ясла  Hug

И аз си мечтая да дам Стефан на ясла/градина. Много му е скучно вкъщи, играем, разхождаме се, но не му стига.  Confused
Дано на есен се класира  Praynig

# 620
Здравейте!

Днес имаме ли именички? Grinning

Зимничка, дано не се усложнят нещата ConfusedИ Дарена днес е в нас, оплаква се, чея боли ухо, сутринта имаше Т, ще я водим да видим вече дали наистина правилно ни насочва къде е проблемът.

# 621
  • Карлово
 Laughing

# 622
  • София
eeeeee микки  Grinning ......дупка в монитора ще си направя.  Laughing Здрасти, как сте?
Фили....дано този път да не ви е насочила правилно, милата.  Hug

# 623
Ханна, и аз много се радвам за Мишето, аз имах предвид как по това време на годината си се решила, но то е така като се наложи няма начин, дано лесно се адаптира и да нямате проблеми.

Ние още се чудим дали напролет да се пробваме или направо наесен, дано и при нас нещата станат лесно , защото много е свикнала с мен понеже се гледаме само двете, няма баби и ми се струва, че промяната няма да е лесна.

Поздрави на именниците днес!

Хубав ден!

# 624
Честит имен ден на всички малки и големи именяци!!!
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 625
  • София
Ани и Анички да ви е живо и здраво името и вие покрай него.  Laughing

# 626
Микки, нищо не казваш Joy
Честито на всички именнициbouquet
Аз все забравям да ви се похваля, че Мърко в яслата го учат да яде сам и ето резултата...е после трябва да се забърше, ама няма как...
http://ewito.multiply.com/video/item/20/20
А ето и как се радва на бебето:
http://ewito.multiply.com/video/item/18

# 627
  • София
Миленита, Честит рожден ден!!!  bouquet 
От сърце ти желая здраве, късмет, любов, добри приятели и още много, много рождени дни!!!

# 628
Благодаря ти Мирка много мило   smile3510  ura  Drunk Popcorn  beer
аз от обикаляне по магазини и фризьор да не забравя да поздравя именници
 Пожелавам ви един вълшебен живот!  babydust7

# 629
Миленита,честит рожден ден.Много здраве,щастие и сбъднати мечти.

Честито и на всички именници.Да са живи и здрави.

Ханна,радвам се,че Миша се адаптира бързо в яслата. Hug

Зимна,дано не се налага оперативна намеса и Беа да се оправи бързо.

Фил,как е Дарена?Бързо оздавяване. Hug

Еви,много е сладък Мърко. Heart Eyes

Микки,вие как сте,какво си правите?

Общи условия

Активация на акаунт