Отговори
# 630
Здравейте,
аз да се издам че имам два именни дни единият е днес!
Минавам да Ви почерпя с по едно питие и да пожелая на адашките Здраве и Късмет.

На Миленита ЧРД, също много здраве и късмет!

За Миленита да си избере :

А за Вас по едно питие Simple Smile

И без да спамя темата, съвсем тихичко да Ви кажа: Коледното парти на Януарчета ще бъде на 13.12.2009 - неделя от 10.00 до 12.00ч. в Клуб Барбарони- Младост 1, допълнително инфо във темата за партито Simple Smile

# 631
Ехааа (потривам ръчички, Избрах си)
Благодаря
Честито и  на Теб!

# 632
  • София
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ИМЕННИЦИТЕ НИ!!!

Миленита Честит Рожден Ден!!!  bouquet

Ние ще се местим и правиме едни ремонти и едни чудеса... и малчо е при майка ми 5та нощ - направо не издържам, липсва ми много, макар че всеки ден го виждам като му нося кухнята  Sad  Чуваме се по 10 пъти и ми разказва какво е правил, а току що ми изпя "Мила моя мамо"... оххххх

# 633
  • София
Ане, честит имен ден!!! Да ти е живо и здраво името и да ти носи много радост и късмет!!!  newsm51
Ето и ти да си избереш:  Twisted Evil

клик за по-голяма

Габи, е значи все пак проблема с апартамента се разреши.  Grinning А за ремонти не ми говори.   Tired Нашия сме го захванали пролетта и уж все му се виждаше края, а ето че още не сме се нанесли. То аз се шегувах, че за Коледа ще сме готови, пък ей на тя си дойде.  Mr. Green
Та при нас се очертават доста промени в началото на годината - нов дом, аз тръгвам на работа и за десерт ще се обзаведем с един брой баба - свеки.   Mr. Green Да видим как ще се адаптираме всички към новата ситуация.  Thinking
Микки, забрави ни ти... Как я карате? Grinning
Зимна, лоша работа това с ухото.  Sad Дано Беа да се оправи без да се налагат разни интервенции. Имате нашите стиснати палци!  Praynig

# 634
И аз си избрах, мерси за почерпката. Малиии, тез момчета дали са наистина толкова палави и опасни, колкото изглеждат?

При нас ново няма, аз съм на АБ. Бърша сополите на лапишорите и се нервирам. Яни за всичко е НЕ. Сутринта проведох с нея разговор: "Яни, има ли аки  в гащите?", "Не.", аз: "А ако има ще ми кажеш ли?", "Не." "И защо", питам аз, а тя ми отговори: "Не ис!"  ooooh! ooooh! Малка тарикатка, кога ми подритваше в корема, кога започна да ме работи....

Честит празник на именниците.
Миленитс, всичко най-хубаво за РД....   bouquet

# 635
Мирка Благодаря ама не мога бе жена, искам ги всичките! Затрудни ме много!!!
Габи, радвам се за жилището, браво! С моя мъж все по това време ни е вървяло на ремонти, нанасяния, после и малчо го чакахме по това време, та все хубави неща. Покрай Коледната треска да правиш друго още по-важно е супер. Пожелавам ти само такива емоции!

# 636
Миленита,честит рожден ден.Много здраве,щастие и сбъднати мечти.

Честито и на всички именници.Да са живи и здрави.
Hug
Габи - успех с ремонта, просълзи ме твоя сладур с песничката  Hug
Теди - и моя хубавец е същия, каквото и да го питам - НЕ ИЦКАМ  ooooh!
Мирка - големи промени при вас предстоят, лесна адаптация на всички ви  Peace

При нас ново няма, дните ми се сливат...
Разнообразие ми е разходката навън, но с този дъжд и с нея се разминахме днес Sad Сега чакам преспите и вадим шейната  Mr. Green

# 637
  • Карлово
Толкова отдавна не съм влизала при вас, и толкова много новости. Някои родили, други отново бременни... А децата колко са пораснали!
Аз съм пред дилема да се връщам на работа или да си ползвам насъбраната за 4 години отпуска. Има вариант да отворят яслена група в ДГ на Мартина, но не е ясно дали ще стане януари, февруари или по-късно. И това ми обърква всички планове, но до другата седмица трябва да взема решение.
Иначе сме добре. Ачко все така не е от разговорливите, гледаме си се вкъщи все още. Лятото махнахме памперса, все още се кърмим.

# 638
Добро утро!

Честит втори рожден ден на Васко! Heart Eyes
Да расте здрав и щастлив!
Импи, честит празник!  bouquet

# 639
  • София
Честит втори рожден ден на Васко!
Да расте здраво и палаво момче и да радва мама и татко,а може и мама да помисли Васето батко да стане...
Криси специални поздрави за теб в този ден!    bouquet

# 640
Честит втори рожден ден, Васенце!
Сред много усмивки и игри расти здрав, силен, умен и послушен!
Бъди смело юначе и добро момче!

# 641
Честит 2-ри рожден ден на Васко.Да е здраво,щастливо и усмихнато дете!Много весели игри и прекрасни моменти !
Криси,честит празник.

# 642
  • София
Мили, момичета, много Ви благодаря за честитиките и пожеланията за Васето и за мен!

По повода една лека виртуална почерпка - за малчовците и - за мамите Simple Smile!.

Тортата за нас си е направо тематична, че и без това от един месец е зациклил на филмчето за Колите и ... се гледа постоянно!

Честитка голяма на всички, които имаха повод за празнуване и които не успях да поздравя на време - за рожден ден, имен ден и др. поводи!
Бъдете най-вече много здрави, щастливи, много обичани и от тук нататък само и единствено хубави неща да ви се случват!

До скоро!

# 643
Импи,и Илия е фен на Колите и иска постоянно да му ги пускам.Даже сме му взели възглавница и одеяло с Макуин,имаме и плюшен такъв,какво и книжки и разни други неща с тях.А аз си мислех,че е още рано да имаме любими герои.
Сигурно и ние ще му вземем някаква такава торта за рожденния ден

# 644
ИМПИ, ДА ТИ Е ЖИВО ИЗДРАВО МОМЧЕНЦЕТО, ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ И ЗА ДВАМА ВИ! ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Общи условия

Активация на акаунт