Отговори
# 660
ЧЕСТИТ ВТОРИ РОЖДЕН ДЕН, ВАСКО  Hug
ВИНАГИ БЪДИ ЗДРАВ, УСМИХНАТ И ГОРДОСТ НА МАМА И ТАТИ  Hug

Импи, честит празник  Heart Eyes

# 661
Здравейте,
днес все пак ще има парти на децата в 17.30, Клуб Барброни - Младост.
Заповядайте!!!

На болничките бързо да оздравяват, съжалявам че така се стекоха нещата, НО ЩЕ ИМА И РД, скоро !!!

# 662
  • Троян
Честита Втора годинка на всичкикоито са празнували!

Аз не съм влизала тук отдавна Embarassed Дечковците растат Маги става с всеки ден все по палавано и много нови неща научава а Калина само наблюдава от кошчето си.Много ми е мирно бебето,преди все се чудех на мари като казваше,че Даная не плаче,а то било възможно Laughing
Днес имаме много сняг и ходихме с Маги на разходка едвам я прибрах,много й хареса.С нетърпение очакваме вече Дядо Коледа и всеки ден му казва че иска пуф-паф и камион.
Приятно изкарване на празника!

# 663
  • пред екрана
Привет!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВАСКО И ПРАЗНИК НА ИМПИ!

Честито и на всички предишни празнували имени, рождени дни и всякакви поводи които съм изпуснала!

При нас няма нищо ново, още се борим за памперса и плануваме посрещането на Нова Година.

# 664
Здравейте всички!
И аз се изгубих като хубавото време, но сега ще дам един бърз отчет.
Всеки ден ви чета, но нямаше какво толкова да пиша.

Искам да честитя на всички малки януарчета рожденните дни, да са живи и здрави, пък другото каквото си го направите!
Дани като зареди едни болести  ooooh! какви болести, първо беше една уртикария, която едва разбрахме от какво е - оказа се, че е от крем на доктор Йоткер- Оле за 3 мин., после имаше едни кошмарни 2 дни в които Дани отказваше да стъпи на дясното си краче, без видима причина, и за капак круп-синдром и една много упорита лаеща кашлица..... сега разбирате, че нищо хубаво не съм имала да споделям.

За сега се закрепихме и се надявам и за в бъдеще по-малко болести да ни навестяват! Пожелавам го и на всички дечица!

Иначе си говори още на арабски с изключение на стандартните думички... мами, батко, тати и т.н. по-му е лесно да ъъъъъъ-ка и така.... с биба и памперс сме, но бибката не съм правила опит да я махам, тъй като 3 кучешки зъбчета го мъчат сега и съм се зарекла след тях да я махна.

Много ми помага да украсяваме елхата, грейнаха му очичките като включихме и лампичките!
Така вече се усеща коледното настроение вкъщи. Иначе ежедневието е просто ужасно когато гледаш болно детенце, няма разходки.....

Хайде да споделите как е минала срещата момичета!

# 665
# 666
Здравейте
Аз тихо ще прошепна, че оздравяхме и само от време на време една от трите ни провесва някоя цифка. Аз моите обаче не ги облизвам с език.  Crazy Утре ще имам отново бодро ясленче и се надявам по Коледа да не сме пак болни.
Яни я друса и тръска страшен пубертет- истински образ на отрицанието. Ето един класически разговор между нас:
-Яни, гладна ли си?
-Не.
-Яни, искаш ли супа?
-Не.
-А банан?
-Не. (тук обаче взима банана и си го бели като маймунка)
-Яни, хайде да си лягаш?
-Не.
-Искаш ли тогава да си играем?
-Не.
-А искаш ли да ядем шоколад? А да излезем на разходка?
-Не.
После се хващаме за ръка, даваме целувка на тати за лека нощ и тя си ляга и заспива докато ми обяснява, дъвчейки бибата, колко "не ис нани".  ooooh!

Иначе ми е една чистофайница... По цял ден трие и бърше прозорци, шкафове, врати. Научила се е и да си пръска с препарат за прозорци. Да не вземете да си помислите, че на сухо трие. Тц! Тази вечер я хванах, когато беше подкарала с Бингото и моя лаптоп. Спасих го, но в едното ъгълче картината е на черти. Боже, дано просто само да е проникнала вода и като изсъхне да се оправи.  Praynig Дали пък вместо прословутата кухня да не й бях взела един център за почистване? newsm78 като това http://images.mytoys.com/intershoproot/eCS/Store/de/images/163/97/1639783-l.jpg. Днес следобед и на Калина венците почисти с четка за зъби..  Joy На малкото му се бяха насълзили очите от процедурата.

Аничка, дано болестите ви забравят вече. Hug

# 667
  • Троян
А Маги трие всичко с мокри кърпички,дори и прозорците Tiredи за финал със същата кърпичка си изтрива и устат щастлива ooooh!

# 668
Здравейте,

Теди, по добре звучиш  Praynig, Саши също чистеше до скоро всичко и навсякъде. В един хубав есенен ден с едно друго дете излъскаха с мокри кърпи 4-5 пейки в градинката където ги бяхме завели. И аз заглеждах комплекта за чистене, но все си мисля, че мога да предоставя доста такива пособия и не ми се ще коледния или друг подарък да е това  Embarassed
Ние сега сме на друга вълна - рисуване по стените при баба. Взимаме си пастелче и се скриваме в някое ъгълче, старателно се драска по стената докато някой не се усети, къде е детето и че е много тихо. Голям мерак за това рисуване.
Новото също е, че като се налага вече плаче със сълзи, може да го прави постоянно и си е доста насериозно. Взимам нещо, той ревва с глас, тръгва някой на някъде пак. Луда работа, мъкнем играчки по етажите, ботушки и всякакви други щуротии иначе реввв. Вечер си четем приказка за Пуук, и Йоллли, докато чета той писка и вика, чете и бърбори нещо не е ясно кой кого слуша повече.

Лека нощ и сладки сънища !

# 669
Хи-хи-хи...какви душици-умници отглеждаме, не е истина  Heart Eyes
Жужу жалко, че няма как да им обясним, че трябва да се работи, дано сияйното ти момиченце по-скоро свикне с промените. Една Голяма прегръдка за малката Сиянка-хулиганка  Hug
Да му се не види, все повече нахитряват тия малчугани...да са ни живи и здрави  Mr. Green
а за рисунките по стените много мога да споделя, но само ще кажа че снощи си "довърши" започнатото "Къкче"...ама и аз съм много смотана, щото се опитах да го изтрия от латекса, е голяма грешка Crazy
Теди и аз подозирам за бебешки пубертет newsm78

# 670
Здравейте,
очакваме снимки от партито! Whistling

При нас новото е,че от днес Боби е вече на ясла.Сутринта го оставих,не плака,но като отидох да го взема ми казаха,че е най-гръмогласния /като плаче/ в групата от 5 ДЕЦА.Не е искал да закусва,но пък си изяде целия обяд.Ще видим утре как ще е...........

От нас толкоз засега,утре живот и здраве - повече!

# 671
  • София
Дааа, темата за пубертета  и при нас е актуална.  Tired От днес сме с нов номер - тръшкаме се и ревем в магазина за всичко, което ни хареса.  Twisted Evil Досега кротко си разглеждаше щандовете, но днес вече всичко е "Икаааам!!!",  съпроводено с тропане с крачета и интонация нетърпяща възражение.  Mr. Green
Вчера бяхме на коледното парти за деца в работата ми.  С интерес изгледа театъра, обаче категорично отказа да се доближи до Дядо Коледа.  Confused Само като го видя и се обърна към мен с вдигнати ръце и думите "Мамо гуши". После на всички разказваше как плакала от дядо Коледа.  Laughing Подаръка обаче много й хареса и от вълнение забрави да спи на обяд.  Peace Подарих й това http://www.toytownbg.com/?toy=10.4.1437 За РД пък ще получи това http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.to.br01.13/1648801 и това http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/6228.

Като заговорих за РД да ви се жалвам - оказа се, че на 1 и 2-ри фирмата от която си харесах тортите не работи, а едното парти ще ми е на 2-ри. Това значи да взема и двете торти на 31, а пък те ще са правени на 30 ииии....  Sick Затова да питам рожденниците на 1 и 2 от къде си взеха тортите миналата година?

# 672
  • София
Мирка Лъчезара е родена на 3ти,но взехме торта от Лагуна,тази година мислим също от там да поръчаме Peace

# 673
Затова да питам рожденниците на 1 и 2 от къде си взеха тортите миналата година?

На 30 я поръчахме, на 31 ни я доставиха вкъщи.
И тази година така ще направим
За "Двете фукли" става дума.

П.С. Сега се разрових из предишните поръчки, които сме правили при тях, както и из опциите за доставка и видях това, което може би ще ти е от полза, щом искаш скоростна  Wink доставка.

-----------------------------------------------------------------

Колко дни предварително трябва да поръчам?

Поне ДВА дни. При възможност може от днес за утре като оскъпяването е 15 %, от днес за днес 25%.

Последна редакция: пн, 14 дек 2009, 19:59 от Джуличка

# 674
  • София
Слънчи, Джулка, мерси за идеите!  Heart Eyes Ще им се обадя да проверя как ще работят по празниците. Но много ме съмнява, че някой ще работи на 1-ви, за да ми е готова тортата на 2-ри.  Sad

В краен случай ще запрятам ръкавите и ще се опитам да измайсторя нещо.   chef

Общи условия

Активация на акаунт