Отговори
# 675
  • В сънния Люлин, прибулен...
Има една жестока сладкарница... "100 гр. сладки", имаха салон на Редута, после и в х-л Радисън и още някъде (и вътре не се пуши!!!)

Правеха за Коледа и Великден шоколадови бонбони (ръчно) и фигурки, блокчета, отделно сладки, соленки. Абе висока класа
Имах приятелка и колежка от университета, която е работила в работилницата им и знам и отвътре, че фкарват само качествени материали, ученици и студенти приложници и художници украсяват...

Миналата година за нашия РД работеха на празниците, но искаха голяма надценка за бързата поръчка. Тази година просто много отрано ще се обърнем към тях! Цената без надценката за бързата поръчка не беше потресаващо много по-висока от тази за торта от "Неделя"  Peace

Ето ги - линк

# 676
ние миналата година поръчахме от 100 грама сладки. тортата беше прекрасна на външен вид, но на вкус хич не я бяха докарали, никой от гостите не я хареса. наскоро една приятелка поръча за детето си пак от тях, пак перфектна изработка на външен вид, но този път беше още по- Sick.  никога друг път не ми е идвало да изплюя торта...
сега мисля да поръчаме от Романс-а, но нямам идея как работят по празниците.

# 677
Вей, а сладките хубави ли са от тази сладкарничка? Тъкмо умувам от къде да се сдобия с 25 броя за почерпка на 4-ти в яслата newsm78 Торта не искам да нося.
Някой друг да има идея?

Нашето ухо още не се е оправило, удължиха ни лечението Rolling Eyes Междувременно изкара и едно вирусно ларингитче, по повод което и до спешното звъняхме Rolling Eyes Хм, аз за почивки се бях настроила този месец, а то - болнични и отпуски по принуда Crossing Arms

# 678
  • В сънния Люлин, прибулен...
Пипи, благодаря ти за отзива!  Hug Аз съм си хапвала сладки неща от салона им в Редута и бяха ок...

В такъв случай ще се ориентираме към Лагуна!

Зимна, на мен са ми харесвали, но аз бях доста всеядна когато ядях сладко. Просто ме е страх да препоръчвам в светлината на казаното от Пипи. Може би ако се разходиш дотам... Може и петифури да изпратиш... така, по-тортено да е...

# 679
Аз торта вече си избрах от тук, ще бъде с катинка от Уолт Дисни, много сладки бяха, иначе тези релефните ги правят с пластмасови играчки, което изглежда доста тъпо.... Но за яслата не знам какво ще нося, може би ще попитам лелите как протича един Р.Д., вие какво мислите да правите?

# 680
Здравейте!

Днес Мия на Могри празнува! Hug

Евиии, айде де, не казаха ли пол? Blush
За РД на яслата, при нас разрешават сухи пасти, сок, сладки, соленки, бонбони.
Аз обаче мисля в индивидуална торбичка да сложа на всяко дете банан, портокал/ябълка, мандарина и някакъв малък Дядо Коледа.
Само с боклуци се тъпчат децата, а са малки, за това минах на такъв вариант.
Скоро на някакъв друг рожден ден им бяха дали някакви вафли и куп други глупости Rolling Eyes
Иначе за сестрите отделно ще занеса забранени неща, те да си му мислят Grinning

# 681
Ох, Фил, май и отзи път ще е изненада като предния, но ако е така и си имам пак каквото искам съм съгласна. бебето го гледахме онзи ден, но беше застанало напречно и скръстило крака един върху друг, така и не се обърна. Другия път пак ще го гледаме, дано е в по-добра позиция.

# 682
аз днес питах как процедират с рождените дни в яслата, казаха ми, че се носи торта и сок Simple Smile
определено искам да занесем торта в яслата, щото Емо свързва рождения ден с торта, явно от други празненства, щото ми обяснява за "ден ден, то(р)ти с к(р)ем". е, рождения ден най-често е на Йори, нали е фен на Мечо Пух Grinning но определено е впечатлен от тортата с крем и даже е решил, че като някой звъни на вратата, значи ни носи "то(р)ти к(р)ем"
казаха ми още, че имат шапки и балони и педагожката "води" рождения ден Simple Smile

# 683
  • Пловдив
Пипи, може би по рождени дни им пеят песента - Трала-ла, трала-ла, на рожден ден ела, ще ядем, ще ядем вкусна торта с крем Simple Smile
Аз още не съм се замисляла за рождения ден, но ние имаме доста време до него.
*Мирка* , много хубави играчки!

# 684
Много тортена ни е темата, така вълнуващо и весело  Hug и подаръци, подаръци....  Mr. Green

Фил - идеята с плода в торбичка много ми хареса, здравословно  Peace
Мирка - чудни играчки  Heart Eyes
Пипи - а при теб разбра ли се пола на бебчо?

Ние сме добре, здрави, да чукна на дърво  Praynig
В събота оставих Стефан на свеки за пръв път за целия ден, чудесно са изкарали, само малко е мрънкал, като го е слагала да спи, но той и вкъщи се дърпа, а след 5мин вече е заспал.
Вечерта си го взехме, защото там няма условия как да преспи, а и като за пръв път  Peace На мен ми беше много странно, тихо...

Имам проблем с Андреа - нали не и давам биберон-залъгалка и вода и твърдо отказва шишето. Притеснявам се като тръгна на изпити как ще я хранят  Confused
Само го премята биберона, изобщо не го засуква Sad Как да я накарам да яде и от шише???

Хубавото е, че спи много спокойно и денем и нощем, нощем откарва по 10ч непробудно (от 21.30 до 8ч), явно като не търси паднал биберон и спи като пън. Със Стефан беше кошмар, до 1.5г се будеше нощем по 2-3 пъти.

# 685
  • Бургас
Добро утро!

Отдавна не съм се разписвала при вас, но чета, разбира се, съвсем редовно  Heart Eyes Просто няма нищо ново при нас и затова.

Ксюшата предната нощ вдигна висока Т (39), цял ден вчера беше така. Иначе нищо друго засега, ни кашлица, ни хрема. Thinking Снощи я свали, през нощта също нямаше, днес ще я видим как ще е.

Ходи и се на градина, обаче, всеки ден разправя, че искала на "гадина пи дугите деца", пък майка и дори и документи не е подавала  ooooh!

# 686
  • до една звездичка
Привет и от нас. И ние не сме писали скоро, но няма и какво особено. Rolling Eyes

Освен може би, че донапазарувахме за зимата - ботушки и шейна. А вече съм готова и с Коледния подарък. Party Готова съм и с календара за новата година.

Стела напоследък е на вълна танцувална.  Laughing Много смешно си върти дупето насам-натам като танцува, непрекъснато ме дърпа към компютъра да го включвам и да и пускам музика. Освен това е включила в речника си нова фраза: "Тоти тъй" (защото така), което използва например като я питам: "искаш ли банан?". Отговаря ми "не", а като я питам "защо?" отвръща "Тоти тъй!" Rolling Eyes

Иначе очакваме новия сняг, този вече се стопи. Ще пробваме новата шейна. Само да не е в петък, че пътувам за София. Tired

# 687
Здравейте и от нас с Емали!Вече е малко по-добре,но все още е на период"захранване"-за сега приема добре млякото Flutterи много,много искам да може да опита парченце торта за Рождения си ден:)За това повече обръщам внимание на подаръците-за градината(тя не че ходи,ама баба и ще я заведе само за тържеството),за Коледа и на подаръка за РД-запънах TiredМоже ли да ми помогнете с някаква идея?Т.е. чудя се -има едни колички дето само се бутат с крачетата-няма батерии,няма дистанционно,няма педали-само гуми и се бутата от децата-дали има смисъл или само ще ми събира паяжини е гаража,без да я използва?Имате ли нещо такова javascript:popupWindow('http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/popup_image.php/pID/4990')

Последна редакция: ср, 16 дек 2009, 16:32 от juleto18

# 688
  • на плажа
 Юле, аз май съм пропуснала ( защото често чета диагонално поради липса на време), но какво и е на малката? Относно подаръка - май нашите са вече големички за този тип играчки - те са за прохождащи деца ( според мен де) ( Миро има такова камионче на фишър прайс и не го отразява изобщо).

# 689
Здравейте и от нас с Нели:)
Влизам да се отчета, че от доста време не съм го правила.
Добре сме, Нели говори все повече и повече, всеки ден ме изненадва с нещо ново и уникално Laughing Влече я музиката и танците. Задължително е облечена с рокля (за целта използва една домакинска престилка). Сутрин със ставането си я търси и цял ден ходи препасана. Не разрешава да й връзвам опашки или да слагам фиби, защото много държи, докато пее, да си мята "дългата" коса Laughing Даже и на мен прави забележка, ако си вържа косата ooooh!
Вчера попълних молбата за детската градина, за да я подам в началото на годината. Живот и здраве, догодина, септември месец ще е ученичка.
Юле, Нели има такава кола и все още се заиграва с нея. Не мога да кажа, че е любимата й играчка, но се вози често из къщи.

Общи условия

Активация на акаунт