Отговори
# 75
  • Пловдив
Дега , честито !
Пожелавам лека и безаварийна и нова  travel Simple Smile.

Алекс, благодаря за споделеното за кухнята . Май ме устройва големината , а и имаме 2-3 комплекта чинийки и чаши да се подмятат из къщи . Много са ти сладки куклите  Simple Smile.

# 76
Деги, ЧЕСТИТО  bouquet Леко и безаварийно шофиране Hug

# 77
  • София, Дървеница
Dega, честита и безаварийна
Иван ходи на яслата, малко го разболяват от време на време  - но то е нормално  Whistling
Мерките на консултацията - 10600/83
Започва го периода на "лошите две"   Crazy - тръшкане и рев на поразия...
С гърнето няма напредък и така...
Лека вечер!

П.П. Утре пътувам за Пловдив, за да си вадя нова ЛК, че старата ми я откраднаха в маршрутката за работа....
Но това са бели кахъри, важното е да сме здрави  Hug

# 78
  • до една звездичка
Благодаря, момичета, на всички ви! Много сте мили. Hug  bouquet

# 79
  • София
Дега- честито! Леко и безаварийно и да караш нова кола newsm01  car003

Стели- стискам палци всичко да е наред Praynig Praynig

Момичета - много Ви благодаря за идеите за подаръци. Също и за филмчетата , които децата Ви гледат. Сиянка стана голям фен на някои клипчета . Някой са много сладки ,даже и аз ги гледам с кеф.  newsm74 Съжалявам само ,че не попадам на такива които са на български. Вече по-ясно повтаря английските думички отколкото българските. Embarassed

# 80
Деги, честито и от мен! Hug

Айде да се организираме и да поръчваме,м?

Зимна, тия царевички са много добър избор, но наистина за деца над 2,6г Peace

# 81
Стели, стискам ти палци всичко да е наред  Praynig
Дега, честито! Леко и безаварийно шофиране!
Фил, аз ще участвам в поръчката, но не мога аз да я направя, че бъкел не разбирам от немски.
Момичета, дайте идея за някаква глезотия за бебето  Rolling Eyes Аз имам всичко необходимо от каката, но на питката искат да му подарят нещо лично за него.

# 82
  • Бургас
Относно поръчването: Аз съм от "малцинството"  Laughing (демек, от Бургас  Wink) Малко е да искам да се включа в поръчката, трябва този, който получи пратката да е навит за препращане, пък това си е занимавка, все пак  Rolling Eyes Ще се наложи, май, аз да организирам "бургаска поръчка" с познати майки от тук  Thinking  ooooh!

Стелли, пиши какво става с теб? Аз съм с подобен проблем в момента, но на преглед отивам в петък  Tired

# 83
Добро утро!

И аз съм на "вие" с немския Rolling Eyes, надявам се някой добре запознат с кредитна карта да се наеме.
Или пък да се включим в обща поръчка в "На пазар" ли?

До сега разглеждах кухни и домакински уреди, докторски комплекти, касови апарати/магазини, центрове за красота, за момчетата работилници.

# 84
  • Пловдив
Здравейте !

Изпратих Ива на ясла и съм се заровила в сайтовете за играчки да убия малко време, че съм на тръни като знам с какъв рев влезе  Cry. Аз харесах няколко неща и ако се организираме и аз бих се включила в поръчката. За мен не е проблем и от София да си взема нещата  Simple Smile.
А , и аз да се отчета за 1г. 9 месеца  10700, 85 см.

# 85
Здравейте!
Дега, честито! Hug
Ние не сме порастнали много, мерихме го още миналия месец, но все е около 12кг. и нещо не можем добре да го премерим, защото не иска да седи на кантара и слиза.
Ох, днес съм много щастлива, малкия направо тичаше към яслата и като отовориха вратата, направо ме заряза и си влезе при лелята, а на вратата го чакаха 4-5 банда малчовци и го посрещат, много беше сладко и аз много се зарадвах. Лелята каза, че с всеки ден става все по-добре и другата седмица ще го пробат да остане да спи.

# 86
  • В сънния Люлин, прибулен...
Катеноче, аз ще ти препратя нещата, ако поръчката е софийска  Heart Eyes

# 87
Здравейте,
ние бяхме на предиобедната ни разходка. Времето навън е невероятно приятно. Късна топла есен. Има слънчице, красиво синьо небе и жълти листа. Голяма радост за децата. Аз също се наслаждавам, защото много обичам това време.
За играчките и аз ще се включа ако има поръчка. Само дето не знам какво да избера за мъника. В голяма дилема съм, но надявам се имаме още малко време.

# 88
  • пред екрана
Привет!
Най-накрая и аз да се похваля, че Крис прави 1-те самостоятелни крачки. В този район има обичай да се прави малка питка /та днес запретнах ръкави/, да се търкулва между краката на детето, да се чупи на две над кръстчето му /за да е здраво/ и да се раздава на други дечица. Някои подскачат и дават паричка, други не - всеки различно го знае. а когато окончателно проходи се прави прощъпулника с предметите и сладката погача.
Много съм щастлива.  newsm68

Последна редакция: ср, 28 окт 2009, 14:58 от nadya_geo

# 89
Привет и от мен

Наде,много се радвам за Крис.Пожелавам му все така уверено да върви в живота. HugХубава питка си спретнала.

Дега,честито.Леко и безаварийно шофиране.

Кате,успех на прегледа.

Сега ще разгледам немския сайт за играчки и ако си харесам нещо и има обща поръчка ще се включа и аз.

Благодаря ви за стиснатите палци,но отложихме изследванията за евентуално за другата седмица,защото цикъла още не ми е дошъл.Гинеколожката каза,че ако до петък не дойде ще ми изпише хапчета за предизвикване.Тези изследвания се правили в определени дни от цикъла.

Последна редакция: ср, 28 окт 2009, 15:30 от Стелли

Общи условия

Активация на акаунт