Стара Загора 66(6) - Кръв, рагу и зъби...

• 42 765
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
Аз пък ще бия отбой за известно време, особено ако преди Джъмбото се минава през обувките  Sad
Както казва Цецо старши - жена с пари е като луд с картечница. Мразя да е прав, ама като ида в Джъмбо или видя обувки, си е баш такава работата. Кокошкарска и половина!

# 571
МилаИванова , познаваме ли се?

# 572
  • Стара Загора
Че то тез деца да не са само наши бе Twisted Evil ай ся и ще ви благодарим. Да не бяхме на разходка...работа вършехме Mr. Green

И за какво са тия "специални благодарности", че да ги афишираме и по форума...затова, че са си погледали децата един следобед...Айде нема нужда  Stop Не разбунвай духовете
и не ни развалай прекрасния спомен от чудесния ден  Sunglasses

Херо, нийде не съм казал, че са само наши... Ама вий сте лакоми гъзовИ, а за сметка на това и ненаситни... Mr. Green
Човекът ви подал пръст - вий му налапатИ ръката до лакътя...
smile3534

Джанко, догодина ще се окотиш пак, след още една и половина трети път и... Тогава пак ще си говорим... Wink
Жъ видиш ти тугаз един афиш и един следобед...
smile3533

# 573
МилаИванова , познаваме ли се?
Не, защо?
 Нямам право да коментирам или...?

# 574
Кога казвате са намаленията в Джъмбо? Thinking

# 575
Кога казвате са намаленията в Джъмбо? Thinking
Айдеее, тръгна приказката  Laughing
Мони, не знам дали и кога има намаления в Джъмбо(специално тук в България-едва ли, като преслушам това в Орестиада скоро, ще ви кажа Wink), аз говорех да ни направят отстъпка като почетни клиенти с голям оборот  Sunglasses
Между другото, в Орестиада много хубаво се ходи на шопинг. Ей я де ти е Гърция, 170 км. до там. Има Джъмбо, Лидл, Карфур Маринопулос и да не казвам още, че...Даньо ша ма бий вече  Whistling

# 576
  • Стара Загора
Аз в страни от разговора, но ако някой знае читав мамолог в Стара Загора нека ми пише.

# 577
Avgusta благодарско за инфото Hug
То хубаво мн магазини, ама кинти никъде не дават Joy

Koni не мога да помогна Sad

# 578
Аз в страни от разговора, но ако някой знае читав мамолог в Стара Загора нека ми пише.
Ходих преди време на преглед в частния кабинет на лекар, който беше завеждащ някакво отделение...ама как се казваше...
Херо, кабинетът му на вашета улица, малко под сладкарница"РИО", барчето и той там в едно миниатюрно наврян...може би има табела...ако е там още да се включиш...
Ебаси обяснението дето избацах  ooooh! Ако се сетя нещо по-адекватно като ино пак ще пиша...
Сори

# 579
Кони, отиди на регистратурата на онко-отделението и там им обясни какъв е проблема.Там има кабинет (профилактичен ли как се води) с мамограф и са добри специалисти. Говорих с моя приятелка- мед.сестра. Това ме посъветва тя  Peace
А иначе докторът от горния ми пост е д-р Ангел Димов-хирург. И той е добър.

# 580
Момичета,извинявайте,че нахлувам така.  bouquet
Ще съм ви благодарна,ако някой ми отговори-Пътя от Ст.Загора до Гурково от къде минава ( през кои села) и има ли ремонти към днешна дата?
Може и на лични,да не спамим темата .Благодаря предварително   bouquet

# 581
  • Стара Загора
Можеш да минеш от няколко места
През Нова Загора, няма ремонти, уж вече е направен пътя.
Аз лично предпочитам да минавам през Тулово - Казанлъшкият път - на моста в дясно и само през Тулово се минава. Пътя е хубав, няма ремонти.
Има и път през Ягода, ама там като минавахме последно в дупките можеше кола да се загуби.

# 582
  • Стара Загора/Бургас
и само през Тулово се минава

Забрави  циганската махала на Мъглиж  Mr. Green - тя си е направо на пътя !

# 583
  • Стара Загора
Кони, отиди на регистратурата на онко-отделението и там им обясни какъв е проблема.Там има кабинет (профилактичен ли как се води) с мамограф и са добри специалисти. Говорих с моя приятелка- мед.сестра. Това ме посъветва тя  Peace
А иначе докторът от горния ми пост е д-р Ангел Димов-хирург. И той е добър.

Благодаря МилаИванова. Така ще направя. То май всички да ходят на такива прегледи пък няма къде.

# 584

Днес моето момиче има Рожден ден,

Общи условия

Активация на акаунт