Стара Загора 66(6) - Кръв, рагу и зъби...

• 42 837
  • 736
  •   1
Отговори
# 690
Мама ив браво!честита ти трета рожба.момче или момиче ще е ?
И за много години заралийски мами.и аз сам от зарата и съм горда от това.

newsm78 мамаРени това за мен ли се отнася ? защото мисля че е станала грешка ако е за мен, Simple Smile  bouquet

# 691
Не за другата мама Ив.Но и на теб честито за бебока

# 692
Не за другата мама Ив.Но и на теб честито за бебока

ihihih, предположих, за по - сигурно попитах
благодаря   bouquet

# 693
  • Стара Загора
И татковци има, и татковцииииии...
Може да са куци и да не са опасни, ама ги има... Mr. Green

# 694
  • Стара Загора
Ти ли не си опасен, бе?
С тия два пръта под мишница  Laughing

# 695
  • Стара Загора
Честит имен ден на Данчо на Сладка хапка Hug Heart Eyes Да му е живо и здраво името...от здраве и любов от неговите деца и съпруга да не се оттърве цял живот Heart Eyes Наздраве и весел празник Hug

Ти ли не си опасен, бе?
С тия два пръта под мишница  Laughing
Mr. Green

# 696
Сладка хапка, да ти е жив и здрав именника!  bouquet

# 697
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН И ОТ МЕН.ЖЕЛАЯ НИКОГА И ВИНАГИ.НИКОГА Нещастен ВИНАГИ щастлив.И НАИ Вече ЗДРАВ.А СЕГА ДОБРО УТРО И ОТ МЕН

# 698
Благодаря на всички за пожеланията! Ще му ги предам.

Аз снощи висях до полунощ да готвя и сама изумих себе си колко нещо успях да направя (за съжаление на именника, почти всичко е в категорията десерти). И понеже не ми останаха сили и да ги фотографирам, по стара форумска традиция ще почерпя виртуално, но не със снощните "произведения":

Да ви е сладко!

# 699
newsm03 Благодаря ти , а това дали ще е момче или момиче има доста мнения.На видеозон 1-ин път ми казаха,момиче и затова  аз си чакам госпожичка  Mr. Green Mr. Green Но като изключим това ,всички ми казват, че ще имам момче  hahaha Joy А сега де,много ниско съм го носила ,много ми е заострен корема и тем бабини  newsm78 hahaha Joy Дори наскоро разбрах , че всички комшии са се обзаложили ,като само единя е казал момиче  hahaha JoyСкоро ще разберем със сигурност то  не остана  Hug Само дето се колебая още каде да раждам,но това е друга тема.
Сладка хапка, да ти е жив и здрав именника и от мен !  bouquet  bouquet  bouquet

newsm78 мамаРени това за мен ли се отнася ? защото мисля че е станала грешка ако е за мен, Simple Smile  bouquet
[/color]

oops smile3503 Аз си купих панталон за бременни от магазина до Верея .

Последна редакция: ср, 06 яну 2010, 14:31 от mama Iv

# 700
Привет от мен.
За много години!Дано ни предстои една по-добра година във всяко отношение!!!

Не съм писала отдавна,защото се върнах на работа.Ако имам малко свободни минутки преглеждам нещо,но само толкоз....

М-н Па-Па се намира до Ниямед /болницата/. Има до него и аптека на Марешки...т.е Па-па се намира на гърба на болницата в една кооперация.
Друг хубав магазин е "нашия" магазин Mr. Green Него незнам как да ти го обясня.

Joyадресче , така ги намирам Simple Smile мерси

Магазин “ПА-ПА”
Ул.”Цар Калоян” 18,това е една нова кооперация,влизаш вътрев двора,има аптека,лекарски кабинети и "Па-Па" е най в дъното.
Дано да го намериш.Аз съм ги обиколила всичките бебешки магазини,но от него по-зареден и с по-мили служителки не намерих.

# 701
Мама Ив и аз носех малката много ниско и ми беше заострен корема така че може да е госпожица.Да е живо и здраво и всичко да мине нормално-това е най важното.При кой лекар ходиш?Ако не е тайна разбира се

# 702
здравейте, заралии!честита нова година!

имам питане относно яслите в китния ни град. предстои ни на есен да започнем да посещаваме такова местенце и съм в чуденка къде да подам документи. (даже май съм позакъсняла, ама...)
препоръчайте ми ясла, моля. стига да не е в крайните квартали местоположението няма значение общо взето. ще ми се да е ремонтирана, чиста и лелките да си гледат съвестно работата. може и на лични, ако някой има нещо да каже. предварително благодаря!

# 703
  • Стара Загора
Аз от 7-ма ясла съм много доволна до Па-Па е близо.
Преди нямаше проблеми със записването, но сега май повече деца записват от 1 год и не знам дали има места, приемат 2-3 пъти през годината

# 704
*мамаРени* писах ти ЛС ! Flutter

Общи условия

Активация на акаунт