Какъв прах за пране използвате?

• 129 280
  • 500
  •   1
Отговори
# 150
накратко:
Грабни каквато и да е стара мерителна чашка.
Имаш от някакъв друг прах, нали?
Всички са в милилитри, няма как да сбъркаш.
Обръщаш опаковката на праха/гела и четеш: за мека вода, за средно-твърда вода, за мноооого твърда вода.
Питаш около теб/там където си-на края на света/ колко е "твърда" водата и си слагаш едно наум.
После гледаш другите колонки/ако има/ за слабо замърсено пране , за средно-замърсено, за много замърсено.
Решаваш какво ти е прането и си дозираш.
Сложно е , но съм уморен да го обясня по-подробно Laughing

# 151
Аз ползвам Персил, но ми го носят на тънкажна цена от Турция Simple Smile

# 152
Една пластмасова чаша за безалкохолно е 200 мл за ориентир, но си купи поне веднъж прах с мерилка и си я пази

# 153
  • София
Днес приятелят ми говорил се едни бегли познати и те му казали, че внасят от гърция и австрия перилни препарати и имат магазин в София. За жалост той не ги е попитал къде са или какви са им цените, нито точно какво внасят. Само ги е питал дали носят Ариел, защото ние с това перем - от Гърция, сами си го купуваме като ходим до там. Но ще проуча въпроса - може да имат препарати, които не съм чувала и са добри. Ето, сега напримел за първи път чувам за омекотителя Softlan от Дедо, а от темата за съдомиалните съм се научила да го слушам внимателно...

# 154
В Кауфланд Бургас има Есекс в пликове най-различни видове, а в Карфур има и Есекс в картонени кутии по 30 и 50 пранета.

Вени, аз пък, в  магазина, от който пазарувам, не виждам вече неконцентрирани. Дори Ариела  от 10 кг стана  8, а е за 100 пранета. Някой би ли ми казал, 8 кг турски прах за колко пранета е?

Турските прахове са еврокомпакт, което означава, че 1 доза е 100 грама (=150 милилитра). Така че 8 кг е за 80 пранета.

Точно,че нямам мерителна чашка,а на праха(ариел) пише някакви милилитри и не мога да схвана .. newsm78

За да е по-лесно дозирането, количеството се дава в милилитри, а не в грамове. Намери си мерителна чаша и не слагай на око.

# 155
  • Казанлък of all places
Ето, сега напримел за първи път чувам за омекотителя Softlan от Дедо, а от темата за съдомиалните съм се научила да го слушам внимателно...
О, аз съм много горда , че изборът ни съвпада! Simple Smile

# 156
  • кв.Изток
За цветни дрехи Тайд, а за бяло в момента имам Tandil.

# 157
От няколко години не купувам прах.Мъжът ми го доставя от Германия.Марките са различни, a и цените определено са по поносими.Същото е и с омекотителя.Последния път ми донесе син Ленор-невероятен аромат и много дълготраен.

# 158
Здравейте на всички. Почти подробно прочетох темата и то - доста отдавна. Една потребителка беше писала, че е открила магазин за прахове (за препарати всякакви) на Патриарха, срещу студио *Ерголайн*. Много ми е близо и лесно го намерих. Светът е малък, та се оказа, че там работят мои познати. Купих си омекотител *Коколино*, немски вариант, уникален е цена 6 лв.  Горещо го препоръчвам. Имат и хубави прахове. Ходих миналата седмица, купих си и гел за пране, пак немски, ама утре ще напиша името, понеже съм голяма бяла птица и не го запомних. Предлагаха ми момчетата. *Ариел*, оригинален, за бяло пране на промоция, що не си купих    bambam Свършил е вече. Магазинчето си е тяхно, стараят се много в зареждането, да знаете и са запознати със стоката си.
Но имам въпрос: много се запалих от вас по този *Скип*, има го в маг. 345, обаче е испански. Да си купя ли? Има на таблетки, което не ми допада, има и прах.

# 159
Един познат ми донесе миналата седмица от Германия,трябва да погледна името му,обаче като че ли не съм много доволна,а взех 15 кг. newsm78

# 160
Здравейте на всички. Почти подробно прочетох темата и то - доста отдавна. Една потребителка беше писала, че е открила магазин за прахове (за препарати всякакви) на Патриарха, срещу студио *Ерголайн*. Много ми е близо и лесно го намерих. Светът е малък, та се оказа, че там работят мои познати. Купих си омекотител *Коколино*, немски вариант, уникален е цена 6 лв.  Горещо го препоръчвам. Имат и хубави прахове. Ходих миналата седмица, купих си и гел за пране, пак немски, ама утре ще напиша името, понеже съм голяма бяла птица и не го запомних. Предлагаха ми момчетата. *Ариел*, оригинален, за бяло пране на промоция, що не си купих    bambam Свършил е вече. Магазинчето си е тяхно, стараят се много в зареждането, да знаете и са запознати със стоката си.
Но имам въпрос: много се запалих от вас по този *Скип*, има го в маг. 345, обаче е испански. Да си купя ли? Има на таблетки, което не ми допада, има и прах.

за кой град става на ?

# 161
  • София
София, бул. Патриарх Евтимий  Peace

# 162

Да, купи ако те устройва цената. Чудесен е. Праха купи. Таблетите са прекалено скъпи и не можеш да си дозираш по твое желание.

# 163
Здравейте на всички. Почти подробно прочетох темата и то - доста отдавна. Една потребителка беше писала, че е открила магазин за прахове (за препарати всякакви) на Патриарха, срещу студио *Ерголайн*. Много ми е близо и лесно го намерих. Светът е малък, та се оказа, че там работят мои познати. Купих си омекотител *Коколино*, немски вариант, уникален е цена 6 лв.  Горещо го препоръчвам. Имат и хубави прахове. Ходих миналата седмица, купих си и гел за пране, пак немски, ама утре ще напиша името, понеже съм голяма бяла птица и не го запомних. Предлагаха ми момчетата. *Ариел*, оригинален, за бяло пране на промоция, що не си купих    bambam Свършил е вече. Магазинчето си е тяхно, стараят се много в зареждането, да знаете и са запознати със стоката си.

Като се има предвид, че испанците са горе-долу на нивото на развитие на румънците, сама реши! По- разумно е да си купиш 1 доза таблети.

# 164
Като се има предвид, че испанците са горе-долу на нивото на развитие на румънците, сама реши! По- разумно е да си купиш 1 доза таблети.

Ти ползвала ли си испански Скип? Аз - да. И пере добре, и мирише добре. Много по-добре от румънско ОМО.

Общи условия

Активация на акаунт