Какъв прах за пране използвате?

• 129 116
  • 500
  •   1
Отговори
# 210
  • София
  Моля ви кажете, с какво да изпера прясна кръв от светлозелена памучна блуза. Накиснах веднага в студена вода и насипах с персил за цветно.Ще изчакам малко и ще видя, дали се е изпрало.Ама ако не е ,какво да направя?

# 211
Пробваи с розовия Vanish, помага понякога при упорити петна  newsm78

# 212
  • София
Пробваи с розовия Vanish, помага понякога при упорити петна  newsm78
Благодаря!Сега отивам да видя какво е станало с праха.

# 213
Кажи резултата да знаем дали ще подейства

# 214
  • София
  Изпрало се е всичко само с Персил и студена вода, нямаше нужда от друго.

# 215
# 216
  • софия
Течни- Skip  Weisser Riese

# 217
# 218
# 219
Аз скоро пробвах за пръв път Persil Sensitive, подчертавам, не е избелващ.
И след изпиране на тъмни дрехи, черни дънки и черно боди избеляха фрапиращо.
Бодито стана сиво, като носено от години, а е прано няколко пъти само преди това.
Дънките също са много избелели.
Извод - чудесен прах за бяло пране  Mr. Green .

# 220
Аз скоро пробвах за пръв път Persil Sensitive, подчертавам, не е избелващ.
И след изпиране на тъмни дрехи, черни дънки и черно боди избеляха фрапиращо.
Бодито стана сиво, като носено от години, а е прано няколко пъти само преди това.
Дънките също са много избелели.
Извод - чудесен прах за бяло пране  Mr. Green .
Персил сензитив (масовия за нашия пазар) е универсален прах за пране, което ще рече, че избелва и е подходящ за бели тъкани.
По този начин подчертавам, че е избелващ Wink.

# 221
А кой прах за бяло е по-добър-  Диксан или Омо? Става въпрос за тези, които се продават в БГ.

# 222
  • Враца
Рекс!

и за цветни дрехи - течен препарат на Medix , цената му е около 2,40 лв за литър.  Peace

а съм прала с доста неща, дори дълъг период от време използвах и " апта" Simple Smile но цената и е ...  #Crazy

# 223
   Здравейте!
Имам два въпроса, извинете, ако са задавани преди.

Едното е, как де ползва течния препарат за пране - мерителната чашка се слага вътре в пералнята? Няма ли доста да трака и да увреди нещо?

И втория - как се ползва прах за пране на таблетки - външно приличат на тези за миялна машина. Та - при  прането директно ли се слага - няма ли да оставят следи. В отделението за прах пък съвсем ме съмнява, че ще се разтворят.

Благодаря!

# 224
  • Стара Загора
Вътре в барабана при дрехите се слага, те са леки чашките не трака кой знае колко. Моята пералня е  в килер и затварям вратата, но чашката е между дрехите.
Таблетки не съм ползвала, но съобразете кг. за които е предназначена. Аз от тия дози примерно течните няма да си купя, защото бяха за 5кг тези които гледах, а моята пералня е 6кг.

Общи условия

Активация на акаунт