Какъв прах за пране използвате?

• 129 058
  • 500
  •   1
Отговори
# 285
Течен РЕКС  Peace

# 286
Момичета, а ОМО-то официално ли вече се внася в България или това сега е нещо извънредно и специално и има ли вероятност изведнъж да изчезне?

И мен това ме вълнува. Официално си се внася от Юниливър, дори се появи в българския сайт на компанията (и състава му го има).
Има вероятност да изчезне по всяко време - като си спомням преди години как внезапно изчезнаха ОМО и Коколино, - ако не се купува. В същото време не се рекламира, не се намира навсякъде...

# 287
Ще споделиш ли българския сайт на Юниливър, моля те.

# 288
Български сайт на Юниливър.

Вероятно не е каквото очакваш, но като за нас бива.

# 289
Като стана дума за Коколино-то, днес  го намерих в едно магазинче производство на Юниливър Италия. Какво ви е мнението за италианското производство

# 290
От 5-6 месеца Тайд за цветно и бяло пране.
Миналата седмица си взех Ариел на капсулки за цветно.Доволна съм за момента от него.

# 291
Вчера помолих една от продавачките от магазинчето, в което пазарувам да попита унилевърските дистрибутори на Омо-то, дали ще се появи и Коколино.

# 292
Аз си купих течност за гладене на "Коколино", ухае страхотно.

# 293
Абе то Коколино може и сега да се намери - Кушелвайх, Комфорт, Кажолин, Юмош, т.е. паралелен внос, но само на определени места. Друго си е да го има масово както Ленор и Силан.
При паралелния внос понякога внасят какво ли не. Пример: има един магазин за вносни перилни препарати в Бургас, Кореком се казва. Не стига, че цените наистина са като в Кореком, но и стоката е стара. Продават някакъв Кушелвайх, който струва 8 лева (!) за 750 мл и очевадно е стар и лошо съхраняван. Внимавайте какво купувате. Омекотителят трябва да е рядък и хомогенен. На онези нахалници част от бутилките са с разслоена емулсия, а при друга част омекотителят се е сгъстил и е станал кремообразен. Казах на една, която продаваше там, че стоката им е стара и негодна, а пиклата взе да ми се репчи. Той така си бил. На мен ще ми ги разправя.

Sourcherry, не вярвам да те..., тоест, ни зарадват с добра новина, но дано. Само един прочит на нашите теми ще им даде достатъчно информация, че ОМО и Коколино се харесват от хората, а на колко места в интернет съм чела, че хората ги търсят.
Юниливър България да не са малоумни? Без да искаме, достатъчно реклама им направихме, че са си пуснали праха; да вземат да си оправят разпространението и наличността в големите магазини.

# 294
Абе то Коколино може и сега да се намери - Кушелвайх, Комфорт, Кажолин, Юмош, т.е. паралелен внос, но само на определени места. Друго си е да го има масово както Ленор и Силан.

Гес, именно Peace.
Нека да го има масово, както направиха с Омо. Макар че и то не се намира навсякъде.

# 295
  • Враца
наскоро си купих омекотител Коколино.. ми несъм доволна, хич не омекотява , а и аромата изчезва бързо.
Засега съм си най-доволна от ленора ..  Rolling Eyes

# 296
Аз  wash с течния Персил голд (светло зеления) много съм доволна , а на бебка със Сензитива  Peace
Видях , че коментирате Коколиното (обужавах го) , някоя мама от Бургас случайно да знае къде го има Rolling Eyes

# 297
Добрутро, момичета Grinning

Гес, Череш, специални комплименти   bouquet

Като минах от тук, да поседна при вас. Перете ли с най-доброто?
Юниливър дъвчите. Да ви кажа, на нашите тук им задават едни цифрички от Европата и ако не ги напълнят - айде, артукула бе до тук.
Правили сме изследване точно за ОМО и Коколино, две години преди да ги спрат. Тема - нещо за високите класове в прането. Капитал го бяха поръчали за статия в списание Регал. Някъде 2002-2003-та. Да ви кажа резултати?. Продажбите бяха горе долу така: Ариел 3 бр, Персил 2 бр, Омо 1 бр. Коколиното също бе след Силан и Ленор. Сега, като се яви, ще се бори и със Семана. Та за тях не е важно какво се харесва от нас, а дали се купува в техните критерии. Има такъв момент, че дори и да се купува повече от Ариел тук , това пак може да е недостатъчно за тях.

Останете със здраве, пак ще намина. Не мога без вас   Hug

# 298
Много интересно как ще "напълнят цифричките" като си продават омото в само в три големи магазина. Защо въобще го пуснаха?

Дедо, много ме радваш.  Hug

# 299
 newsm44 Дедо не ни е забравил.
Ей пощурихте ме с това Коколино. Първо намерих италиански но..... после открих  Коколино произведено в Германия, купих го и бегом да пера Joy. Обаче не съм много доволна. Дрехите които суших в сушилнята нямаха и помен от аромата, другите сушени на балкона имаха само много лек мирис. Продължавам с опитите.

Общи условия

Активация на акаунт