Какъв прах за пране използвате?

• 129 067
  • 500
  •   1
Отговори
# 300
За мен е чест да съм сред вас, момичета  bouquet
В отпуска съм. Трябваше да пътувам нанякъде, за да се порадвам на една страст, но се объркаха нещата.  Вместо това, ще наобиколя и другите теми, в които поддържате огъня...Пардон - унищожавате петна и плакнете Laughing

За Коколино - това в Германия не е на висота, защото е дадено производството на  марката на чужда фирма.

# 301
Най-много съм доволна от Даш+ленор Simple Smile

# 302
Абе то Коколино може и сега да се намери - Кушелвайх, Комфорт, Кажолин, Юмош, т.е. паралелен внос, но само на определени места. Друго си е да го има масово както Ленор и Силан.
При паралелния внос понякога внасят какво ли не. Пример: има един магазин за вносни перилни препарати в Бургас, Кореком се казва. Не стига, че цените наистина са като в Кореком, но и стоката е стара. Продават някакъв Кушелвайх, който струва 8 лева (!) за 750 мл и очевадно е стар и лошо съхраняван. Внимавайте какво купувате. Омекотителят трябва да е рядък и хомогенен. На онези нахалници част от бутилките са с разслоена емулсия, а при друга част омекотителят се е сгъстил и е станал кремообразен. Казах на една, която продаваше там, че стоката им е стара и негодна, а пиклата взе да ми се репчи. Той така си бил. На мен ще ми ги разправя.

Sourcherry, не вярвам да те..., тоест, ни зарадват с добра новина, но дано. Само един прочит на нашите теми ще им даде достатъчно информация, че ОМО и Коколино се харесват от хората, а на колко места в интернет съм чела, че хората ги търсят.
Юниливър България да не са малоумни? Без да искаме, достатъчно реклама им направихме, че са си пуснали праха; да вземат да си оправят разпространението и наличността в големите магазини.

А Бинго-то е много гъст омекотител, чак кремообразен, както казваш ти. И не става дума за залежала стока или кофти партида, защото съм изполвала доста шишета досега... Явно си е така.  Rolling Eyes
   За Омо-то - в кои магазини точно го има ? Аз пазарувам от Кауфланд и там не го видях.

# 303
# 304
  • Варна
Благодаря за отговорите за "ОМО"-то,непременно ще си купя да го пробвам, обаче кога ще стане на знам тъй като скоро си взех от Била 5кг.и незнам си колко грама "Персил"а в момента имам още и от  стария "Далли".
Едно време  и на мен много ми харесваше Коколино, сега като видях че са пуснали ОМО си мислех че и Деро и Коколино пак ще се продават. Иначе в момента съм с омекотител на Семана много траен аромат и силен.
Предполагам ОМО не се продава в Кауфланд,защото не са се разбрали за цена,не е тайна за никого,че големите вериги извиват ръцете на доставчиците за огромни отстъпки.

# 305
   А Бинго-то е много гъст омекотител, чак кремообразен, както казваш ти. И не става дума за залежала стока или кофти партида, защото съм изполвала доста шишета досега... Явно си е така.  Rolling Eyes
   За Омо-то - в кои магазини точно го има ? Аз пазарувам от Кауфланд и там не го видях.

Да, Бинго наистина е по-гъст от Коколино, Ленор и Семана, например. Това зависи от технологията на производство. Има методи, при които концентрирани омекотители са по-редки от неконцентрираните: примерно Ленор.
Може да е гъст, но тече, нали? Онова, за което говоря, беше станало като крем нишесте и трудно би могло да се извади от бутилката. Определено нормалното състояние на коколиното, пък и на който и да е друг омекотител, не е такова.

# 306
    Да, тече си, като боза е. Simple Smile Значи онова е било като желе, ужас.  Sick А Омо-то го има в Била, нали ? Къде е на най-добра цена, някой има ли наблюдения ? Мисля утре да обиколя и да си купя.

# 307
  • Варна
    Да, тече си, като боза е. Simple Smile Значи онова е било като желе, ужас.  Sick А Омо-то го има в Била, нали ? Къде е на най-добра цена, някой има ли наблюдения ? Мисля утре да обиколя и да си купя.
"ОМО"то го има в Карфур и в Метро,в Била го няма,поне не в нашата. Crossing Arms

# 308
  • София
Може да е гъст, но тече, нали? Онова, за което говоря, беше станало като крем нишесте и трудно би могло да се извади от бутилката.
Последно купих червен "Бинго" - много ми хареса миризмата, но:
1/. Не се отми хубаво от ваната
2/. Никаква миризма, като прибрах дрехите.
Нищо общо с ефекта от зеленото "Бинго", нап.!

Чувам, че споменахте за "Деро" - да се надявам ли?
Преди години перях с него, никога дрехите и чаршафите ми не са светили така, както с него.

# 309
И в бургаската Билла няма ОМО. Аз го купих от Карфур, а по темите казаха, че го има освен в Метро и Европа.

Преди години перях с него, никога дрехите и чаршафите ми не са светили така, както с него.
Нямаме вътрешна информация. Юниливър имат потребителски телефон: 02/965 40 16. Ако искаш, можеш да им звъннеш и да питаш. На мен не ми се звъни, защото трябва да плащам междуградски разговори, а съм на ограничен план (резачка).

# 310
  • Варна

[/quote]Споменах за "Деро", защото нали той беше евтиния вариант на този производител, иначе никой не е споменал да го е виждал по магазините. Хубаво си беше прахчето.

# 311
  • София
Видях Омо и в магазинчето на пазара в Младост. Но е по-скъпичко от това в "Европа".

# 312
ОМО в Метро е  около 7 лв за 2 кг - съвсем прилична цена, доста по-добър е от "Ариел". И двата купувам от България, чужбинският "Ариел" може да е добър, но тук е на нивото на "Бонукс" Sick

# 313
Такааа,изчетох цяата тема.Вече горе долу знам какво да търся.Моя мъж пътува постоянно към Германия и Белгия,но е мноооого скаран с пазаруването. Crossing ArmsПоръчах му Ариел за цветно,а се сдобих с неизвестен за мен -Pallor -за цветно.Амииии,на първо четене -не ми допада.Няма никакъв аромат,и е един бял вътре........все едно гледам брашно.Някой има ли отзиви за този прах? newsm78
От Германия е.Преди време ми беше донесъл лилав Ариел за цвтно-кутия.Бях доволна.
Чудя се сега тоз Палор -такъв бял ли си е по принцип? Thinking

# 314
Такааа,изчетох цяата тема.Вече горе долу знам какво да търся.Моя мъж пътува постоянно към Германия и Белгия,но е мноооого скаран с пазаруването. Crossing ArmsПоръчах му Ариел за цветно,а се сдобих с неизвестен за мен -Pallor -за цветно.Амииии,на първо четене -не ми допада.Няма никакъв аромат,и е един бял вътре........все едно гледам брашно.Някой има ли отзиви за този прах? newsm78
От Германия е.Преди време ми беше донесъл лилав Ариел за цвтно-кутия.Бях доволна.
Чудя се сега тоз Палор -такъв бял ли си е по принцип? Thinking

Pallor е собствена марка на супермаркети Penny. Производител е Dalli Werke. Мъжът ти го е взел, сигурно защото е бил най-евтин. Но пък много германци също купуват собствени марки на супермаркетите. Ако пере сносно, какво значение има, че е изцяло бял. Цветните перлички са козметични, така да се каже, за красота: самите те имат функция, но цветът им - не. Ароматът също не е най-важното - има омекотители.

Общи условия

Активация на акаунт