Какъв прах за пране използвате?

• 129 081
  • 500
  •   1
Отговори
# 315
Днес трябва да поръчам от едно английско гросъри малко перилни препарати, че моите са на привършване. Затова моля за малко отзиви. На какво да се спра - Persil капсули, Ariel таблетки, Daz - има прах и таблетки или Fairy. От последната марка има капсули, прах, гел. Дали са подходящи за бебешки дрехи? И коя разновидност на Fairy да взема?
Омекотителя Comfort - струва ли си, или Ленор е по-добър?
Сърдечно благодаря на отзовалите се!  bouquet

# 316
Персил и Ариел са премиум продуктите съответно на Юниливър и Проктър и Гембъл.
Даз е икономичен клас на Проктър и Гембъл, а Феъри е специализиран за бебета и хора с чувствителна кожа (non-bio = без ензими).

Препоръчвам Персил, но ако има вариант да вземеш нещо друго, а не капсулите, например таблети, прах (най-добре) или течен Small & Mighty. Капсулите перат добре, но идват прекалено скъпо.
Ако не, вземи Ариел таблети.
Даз го остави по-добре, а Феъри не съм ползвала и не знам как пере. Ако мислиш да взимаш Феъри, най-добре прах или таблети.

Комфорт е познат в България като Коколино. Комфорт и Ленор са еднакво добри.

# 317
Много благодаря за изчерпателния отговор!  bouquet

# 318
Днес трябва да поръчам от едно английско гросъри малко перилни препарати, че моите са на привършване. Затова моля за малко отзиви. На какво да се спра - Persil капсули, Ariel таблетки, Daz - има прах и таблетки или Fairy. От последната марка има капсули, прах, гел. Дали са подходящи за бебешки дрехи? И коя разновидност на Fairy да взема?
Омекотителя Comfort - струва ли си, или Ленор е по-добър?
Сърдечно благодаря на отзовалите се!  bouquet
От кой сайт поръчваш перилни препарати?

# 319
steidi,
от тук
Плаща се с карта Виза и за адрес на получател вписваш адреса на някой превозвач. Peace

Предния път поръчах Ариел таблетки и Персил капсули. Честно казано, не открих разлика при пране. Бях взела също и Ленор концентрат, който ползвам вече 3 месец.
Сега, след консултация тук, поръчах течен Персил - универсален и за цветно пране, също за вълна и деликатни тъкани, Комфорт омекотител и Феъри за дребната.

Последна редакция: пт, 08 окт 2010, 11:42 от _Hope_

# 320
steidi,
от тук
Плаща се с карта Виза и за адрес на получател вписваш адреса на някой превозвач. Peace

Предния път поръчах Ариел таблетки и Персил капсули. Честно казано, не открих разлика при пране. Бях взела също и Ленор концентрат, който ползвам вече 3 месец.
Сега, след консултация тук, поръчах течен Персил - универсален и за цветно пране, също за вълна и деликатни тъкани, Комфорт омекотител и Феъри за дребната.
Благодаря Wink,а колко е доставката до анг.адрес?

# 321
  • Някъде по Дунава
За нас Ехо, за детето Персил

# 322
steidi,
от сайта са ми пуснали код за БД до англ. адрес. Само не знам, дали е персонален. Пускам го, може да опиташ с него.
H8NR-FZLK-3LL3

Валиден до 13.10

# 323
  Говорите за Юнилевър ... срещам английския течен персил под път и над път  - във всички по-големи квартални магазини (не големи като Била де). В началото се презапасих, но после видях че го има на все повече места...

За желираното коколино, много вярно. Не ги съхраняват както трябва. Попаднах на едно такова, не чак желирано, ама някак лигаво седеше.

Мирена, това бяло Бинго, което похвали, наистина мирише супер. Много ми харесва и е много трайно.
Разочарова ме обаче аромата и трайността на синия Софтлан.

И понеже е темата за праховете - купих испански Скип - мноого хубаво пере бяло. Отказвам се от Даш-а.  Grinning

# 324
      Хехе, радвам се, ти си втория чове, който по моя препоръка тук го е открил.  Hug Дали да не взема да им искам комисионна на Хайер ?  Whistling

# 325
Ааа и аз си го ползвам интензивно.Вълшебно е  Heart Eyes

# 326
В момента ползвам  SKIP от гърция 6кг кутия с подарък комплект чинии18 бр. Много съм доволна за цена от 13евро имам и прах +нов комплект чинии. Laughing
За ръчно ползвам DASH течен бързо се изплаква. Омекотител купувам само на акция ,когато са наистина мноого изгодни. Иначе си карам без омекотител.

Не съм доволна от гръцкия NEO MAT  Naughty

EmbarassedРедактирам се  Hug

Последна редакция: пн, 11 окт 2010, 17:03 от totomaniak

# 327
Забелязвам, че в Гърция са най-невероятните промоции в света. Например, кутия Диксан за 72 пранета с подарък още една кутия за 32 пранета, 1 бутилка Диксан актик с подарък още една; вечно някакви намаления с 3 евро с 5 евро, килограми подарък, а сега и това с чиниите (между другото чинии се пише с и, а не с й  Peace).
При нас що няма такива промоции, да му се не види, много ли сме богати, че да не ни дават подаръци?

# 328
Използвам ето такъв, но ми се иска сега да купя под формата на пликченца, които сами се разтапят когато започне цикъла :
http://www.telemarket.fr/dynv6/produit/750204-Le-Chat-Sensitive- … Lavages-5-l.shtml

# 329
  • София
Да,в Гърция много често има промоции с подаръци.В ЛИДЛ например правят намаления с големи проценти,в определен ден от седмицата всички перилни препарати са с едиколко си процента по-евтини и народът се юрва да купува.В техните Карфур хората си имат карти,с които събират точки и когато достигнат определен брой,си взимат награда на касата.Веднъж купих само един артикул от супермаркет и ми дадоха плажна чанта подарък на касата  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт