Какъв прах за пране използвате?

• 129 404
  • 500
  •   1
Отговори
# 105
За първи път пера с течен Персил, купен от тук ,но не съм впечатлена, дрехите миришат хубаво, но се замислям да си поръчам на някой от вън, със сигурност качеството ще е в пъти по-добро

# 106
взех течен REX колор ,доволна съм...............следващият път мисля да опитам с течен Персил....

# 107
Момичета какво ви е мнението за турските прахове / Персил и Ариел произв. в Турция/  newsm78 От чужбинско малко от нас могат да си мъкнат / пък и било то и близки да имат- ще ми се смеят просдто ако им кажа да ми пратят прах за пране/ а тези вече ги има почти навсякъде   Wink

# 108
Не ми се смеят.Когато ме питат какво искам-винаги си поръчвам прах за пране и евентуално кафе.

# 109
Момичета какво ви е мнението за турските прахове / Персил и Ариел произв. в Турция/  newsm78 От чужбинско малко от нас могат да си мъкнат / пък и било то и близки да имат- ще ми се смеят просдто ако им кажа да ми пратят прах за пране/ а тези вече ги има почти навсякъде   Wink

И аз да попитам за тях, мернах ги в Илиенци ....Ариел 10 кг бе 38 лв.

# 110
  • плевен
По принцип с Бонукс, а сега съм взела Рекс кристал ама не съм го опитвала  Peace

# 111
Между другото, да питам нещо - аз ли съм прекалила с количеството или наистина има проблем в праха за пране.
Миналата неделя ми беше свършил препаратът и реших да не чакам до следващия ден и да пера чак тогава. Слязох до магазинчето под блока и купих Бонукс за цветно пране /нямаше Сано/. След изпирането дрехите бяха на петна с набит прах и се наложи да ги пусна втори път само с вода.
....незнам какво количество си сложила.....но дори и да не си превишила количеството на праха ,имах същия случай с Rex на прах...набит прах в дрехите,наложи се отново да пусна пералнята....

# 112
С течен Рекс колор пера всичко, без вълнените дрехи. След многогодишни опити и тествания, засега този препарат ми върши чудесна работа. Дори засечените чорапки на децата /които не признават пантофите и ходят боси вкъщи/ се изпират без остатък от мръсотия.

# 113

Ариел, купен в България не бих ползвала - т.е. ползвала съм и съм убедена, че е менте.
Купувала съм си Ариел и Тайд от други държави - невероятно изпират и двата, но от БГ - не. Peace

Точно мнение, само изразът "менте" не е на място.
Много сме коментирали как тази марка /и не само тя, а и Персил, и други /се произвежда за източна Европа. А същите, в Западната, са различни. Всъщност, качествените се продават и тук, но са по-скъпи. Който може - да си носи или поръчва, това е моята препоръка.

# 114
  • Стара Загора
Свекърва ми ползва Персил  прах за бяло, майка ми Персил за цветно, доволни са. ПОследно ги купих 6кг за 18лв.

# 115
С течен Рекс колор пера всичко, без вълнените дрехи. След многогодишни опити и тествания, засега този препарат ми върши чудесна работа. Дори засечените чорапки на децата /които не признават пантофите и ходят боси вкъщи/ се изпират без остатък от мръсотия.

След изсушаване в сушилня дрехите миришат на много хубаво, след "Персил" няма никакъв аромат.

# 116
Свекърва ми ползва Персил  прах за бяло, майка ми Персил за цветно, доволни са. ПОследно ги купих 6кг за 18лв.

от къде го взе на таз цена?

# 117
Ще се оабадя пак Wink
Нищо против турските марки - само за нас са - Силни и евтини.

Преди години, 7-8-9, един чуждоземец/представител на известна марка/ консултираме. Фук-фук Laughing
Та, спретваме му такова анализче, че да решат да носят модерни продукти тук- компакти, концентратни, мегаперлени и подобни дивотии. Носят ги и след две годин отчитат провал. И ми шпрехе той - и тук, както в турция, клиетката иска голяма опаковка, шарена, да мирише силно и да избелва. А не малка, компактна, с нежен аромат, безопасна. Нарекли го "ориенталско". Аз му думам - добре де, ако не вие, кой ще възпита потреблението да е модерно, икономично-екологично и прочие. Посмяхме се Grinning Щото е много прав, а не исках да му го казвам аз. Гледам, досега не се е променило потреблението и вкус наш.

# 118
Ще се оабадя пак Wink
Нищо против турските марки - само за нас са - Силни и евтини.

Преди години, 7-8-9, един чуждоземец/представител на известна марка/ консултираме. Фук-фук Laughing
Та, спретваме му такова анализче, че да решат да носят модерни продукти тук- компакти, концентратни, мегаперлени и подобни дивотии. Носят ги и след две годин отчитат провал. И ми шпрехе той - и тук, както в турция, клиетката иска голяма опаковка, шарена, да мирише силно и да избелва. А не малка, компактна, с нежен аромат, безопасна. Нарекли го "ориенталско". Аз му думам - добре де, ако не вие, кой ще възпита потреблението да е модерно, икономично-екологично и прочие. Посмяхме се Grinning Щото е много прав, а не исках да му го казвам аз. Гледам, досега не се е променило потреблението и вкус наш.

Ако си мислиш, че само ние и турците искаме големи опаковки от които да слагаме по много, грешиш. Абсолютно навсякъде потребителите се скептични към новите концентрирани продукти. Що Персил не спрат стандартните си прахове и да оставят само суперконцентрираните мегаперлс като германците са толкова "модерни, икономично-екологични и прочие"? Не сме ние най-простите.
Всичко е реклама както с новите суперконцентрирани течни препарати в Англия. Да ти набиват в чутурата, че е много по-добре като е по-малко и че върши същата работа като голямото. Ето, свършиха си работата в Англия - вече почти спряха стандартните течни.

# 119
Току що открих " топлата вода" едва ли не... пуснах си пералнята с черен первол и  омекотител семана ( бяла), белите петна по дрехите няма как да са от первола.. остава да са от омекотителя Tired

Общи условия

Активация на акаунт