Какъв прах за пране използвате?

• 129 092
  • 500
  •   1
Отговори
# 330
    В Кауфланд са напускали доста гръцки прахове, вкл. и Ариел. Искам да попитам какво ви е мнението за Есекс (гръцки) - в кутия с дръжка отгоре 3 кг за 6 и нещо  и Пурлан - произведен в Кипър пише - 1 кг за 4 и нещо лв. Този Пурлан пък отдавна не съм го и виждала, ама много добре ми изглежда - зелена кутия и много приятен аромат (ако съдим по течния такъв). Есекс-а пък е на много добра цена...Кой от двата ще ми препоръчате ?  newsm78

# 331
  • софия
Пера с течен Персил за цветно . За бяло в момента пера с турски Ариел. ама не съм много доволна.
Омекотителите постоянно ги сменям, че обичам да ми мирише различно. Вчера ми донесоха омекотител от Турция, Вернел май се казва, ама още не съм го пробвала.
Това Омо много го хвалите, ще взема да го пробвам. Хвърлила съм око и на Ариел капсули.

# 332
Есекса   преди  години  беше  много  добър прах.  Сегашният  Есекс   няма  нищо  общо.   Гръцки е  пак  , но не пере   така   добре както  неговия  предшественик. 

# 333
Пера с течен Персил за цветно . За бяло в момента пера с турски Ариел. ама не съм много доволна.
Омекотителите постоянно ги сменям, че обичам да ми мирише различно. Вчера ми донесоха омекотител от Турция, Вернел май се казва, ама още не съм го пробвала.
Това Омо много го хвалите, ще взема да го пробвам. Хвърлила съм око и на Ариел капсули.
Капсулите са отвратителни, не си давай парите  Peace С Омо-то обаче няма да сгрешиш  Peace

# 334
    В Кауфланд са напускали доста гръцки прахове, вкл. и Ариел. Искам да попитам какво ви е мнението за Есекс (гръцки) - в кутия с дръжка отгоре 3 кг за 6 и нещо  и Пурлан - произведен в Кипър пише - 1 кг за 4 и нещо лв. Този Пурлан пък отдавна не съм го и виждала, ама много добре ми изглежда - зелена кутия и много приятен аромат (ако съдим по течния такъв). Есекс-а пък е на много добра цена...Кой от двата ще ми препоръчате ?  newsm78

Преди две години Есекс, Пурлан и други марки на Ролко Бианил бяха купени от Проктър и Гембъл. Проктър и Гембъл нагласиха тези марки според техните си разбирания и Есекс в момента е прах от междинен клас, а преди беше от премиум класа. Ако сте ползвали немски Даш, в момента Есекс е гръцкият му аналог - то се вижда от логото, дизайна на кутията, но и съставът е същият.

Има и български Есекс, произведен от Беит край София. Също го има в Кауфланд.

Капсулите са отвратителни, не си давай парите  Peace С Омо-то обаче няма да сгрешиш  Peace

bebeshorche, пробва ли вече ОМО? Дай и твоите впечатления, моля те, че аз само го хваля и някой може да се усъмни.

# 335
Пробвах Омо-то и е ФАНТАСТИЧНО  Party Специално бели чорапи пере страхотно, в пъти по-добре от австрийския Персил (онзи от Билла, лятната промоция). А това исках и да те попитам това Омо е всъщност хваления Скип, така ли е, или съм в грешка? Rolling Eyes

# 336
  • София
Гръцкият Есекс не е нищо особено. Взимах такъв , правя сравнение със Скип и Диксан и определено не си заслужава. По-добре си вземи нещо друго  Peace
Омо-то ще взема и аз да го пробвам, течното не ми хареса  Rolling Eyes , може би прахообразното ще е по-добро.

# 337
А това исках и да те попитам това Омо е всъщност хваления Скип, така ли е, или съм в грешка? Rolling Eyes

Не, не си в грешка, точно Скип си е. По-точно, това е един и същ продукт с различно име в различните страни.

Омо-то ще взема и аз да го пробвам, течното не ми хареса  Rolling Eyes , може би прахообразното ще е по-добро.

Гръцкото ОМО е с подобно качество като Есекс. Ние говорим тук за друго ОМО (виж по-горе в постинга ми).

# 338
# 339
     Мда, сигурно затова Есекс-а беше толкоз евтин... #Crazy А в момента ползвам гръцки Скип, ето този http://em4etooo.snimka.bg/other/perilni-preparati.504848.20248764  и честно казано, не съм очарована...  Rolling Eyes Ще ида до Европа да взимам Омо-то, то се е видяло.  Peace

# 340
Ето снимка на OMO. Снимах с телефона, така че извинете за качеството.

........e сега добро ли е това ОМО или не?

# 341
Ние се утрепахме да го хвалим, ти питаш добър ли е. Laughing
Да, всъщност, чудесен е.

# 342
........e сега добро ли е това ОМО или не?

Много добро е Омо-то. Купувай!

# 343
Много добро е Омо-то. Купувай!

...защото е ограничени количества и като свърши, ще останеш с пръст в уста, leni_leniLaughing

Шегувам се, разбира се, но ако не им върви, пак ще го спрат, така че...

# 344
Това е идеята.
Имам сериозни подозрения, че ще изчезне, ако не скоро, то в близко и обозримо бъдеще.
Никаква реклама, суперлошо разпространение по големите супермаркети и не дотолкова големите им филиали.
Основно пазарувам от Пикадили Сити център. Омо-то стои забито на най-ниският рафт - на нивото на земята и е почти изключително трудно да забележиш присъствието му. Но за сметка на това Бонукс и Тайд заемат огромно място по стелажите, които са на нивото на очите. Хитри са Twisted Evil.

Общи условия

Активация на акаунт