Как поддържате русата си коса?

• 10 578
  • 34
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Подържам я с хубава професионална боя и козметика от моята фризьорка-шампоани,маски,кристали,флуиди  и други стилизанти-всичките са италиянски,хубава керамична преса,защото често я изправям

# 31
Mademoiselle, страхотна коса имаш, а цвета направо е убийствен  Crazy
Би ли споделила с кой № боя на Лореал точно постигаш този цвят ?

# 32
Mademoiselle, страхотна коса имаш, а цвета направо е убийствен  Crazy
Би ли споделила с кой № боя на Лореал точно постигаш този цвят ?

Благодаря ти  Embarassed На снимката съм с №901S на Majiblond, окислителят е 12%. Последните няколко месеца обаче смесвам половин тубичка от №901S и половин от №911, пак с най-силния окислител и мисля, че корените стават по-добре. А дължината е същия цвят, понеже нея я мажа само в края на боядисването за 4-5 мин. и то не винаги, гледам да я щадя. Това ми е цвета на корените в момента. Да кажа обаче, че съм със светлокестенява коса като основа и нямам силен пигмент, не мога да гарантирам как ще е при други коси със същата боя Peace

# 33
Много ти благодаря за отговора  Grinning
Аз също съм със сравнително светла коса /естествения ми цвят имам предвид/, така че се надявам да се получи добре и при мен   Hug

А знаеш ли дали Керастас имат маска от циментовата серия, че искам да си взема нещо на Керастас.... /засега имам само ампулите, но съм адски доволна/. И ако да - как изглежда или как се казва точно ? - да не взема нещо друго   Blush
Аз иначе ползвам Лореал - Интенс Рипеър, но ми се ще този път да си взема на Керастас  Peace

# 34
Много ти благодаря за отговора  Grinning
Аз също съм със сравнително светла коса /естествения ми цвят имам предвид/, така че се надявам да се получи добре и при мен   Hug

А знаеш ли дали Керастас имат маска от циментовата серия, че искам да си взема нещо на Керастас.... /засега имам само ампулите, но съм адски доволна/. И ако да - как изглежда или как се казва точно ? - да не взема нещо друго   Blush
Аз иначе ползвам Лореал - Интенс Рипеър, но ми се ще този път да си взема на Керастас  Peace

dimi, имат маска, казва се Ciment anti usure, ето това е:
http://www.salonesa.com.ph/img/imgB_Ciment-Anti-Usure.jpg
Не се води точно "маска", пише само "цимент" на самото етикетче на продукта, но това е, което предлагат в салоните и което аз самата съм ползвала. Комбинирах го с шампоана от същата серия Bain de force. Страшно доволна съм Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт