Орифлейм - каталог 15 и 16

• 62 331
  • 806
  •   1
Отговори
# 585
Ели, определено не грешиш!!! Просто виж колко от нещата от К16 и намаленията не са със статус "Чакаща поръчка". За някои пише, че ще бъдат доставени на 09.12.2009 г., но познай на какви цени #2gunfire

# 586
  • Стара Загора
Ами виж, те като пускат намаленията искат да си изчистят склада от стари продукти или пък нови, които не вървят. Винаги пише до изчерпване на количествата. Вярно, че е кофти но фирмата си преценя колко да произведе, защото ако срока изтече няма как да ги продадат вече. Е, освен ако не искат да си прогонят всички клиенти.  Mr. Green

# 587
  • София/Бургас
Продуктът за 7-ми декември е Гел за стройно тяло Шведска СПА терапия.

1 - Гел за душ Discover Phuket Exotic Paradise - 13388 - 3.90
2 - Шампоан за обем HairX - 15580 - 4.50
3- Спирала Екстрийм - 12404 - 6,90
4 - Крем за вана и душ Коприна и кашмир - 6789 - 5,50
5 - Парфюмна вода Прешъс- 7690 - 29,90
6 - Червило Копринена целувка - 14754 - 4,50
7- Гел за стройно тяло Шведска СПА терапия - 2142 - 6,50

# 588
poneje ne sum v Bulgaria v momenta i se pitam ako pusna poruchkata si sled 14.12. dali shte ima ostanali produkti?

# 589
  • София
poneje ne sum v Bulgaria v momenta i se pitam ako pusna poruchkata si sled 14.12. dali shte ima ostanali produkti?

за най-сигурно я пусни през интернет и някой да ти я вземе bouquet
иначе наистина рискуваш да не са останали много работи

Ами виж, те като пускат намаленията искат да си изчистят склада от стари продукти или пък нови, които не вървят. Винаги пише до изчерпване на количествата. Вярно, че е кофти но фирмата си преценя колко да произведе, защото ако срока изтече няма как да ги продадат вече. Е, освен ако не искат да си прогонят всички клиенти.  Mr. Green
абсолютно си права, само че е много лицемерно после да ти обясняват как едва ли не стават и лягат с мисълта за клиента.. е хайде, няма нужда  #Cussing out  #Cussing out
 в този ред на мисли, за пореден път вече следващият каталог не е достъпен на сайта #2gunfire #2gunfire

6 - Червило Копринена целувка - 14754 - 4,50
само да вметна, че на тази цена е само показания нюанс (червеното), всички други са си на цена по каталог.. да няма изненади  Peace

Последна редакция: пн, 07 дек 2009, 11:37 от Elitsa_z

# 590
Момичета а гела Шведска Спа Терапия-добър ли е ? Пише че помагал за целулит и извайва тялото ама за тези парички хич не ми се вярва Simple Smile newsm78

# 591
  • София
Момичета а гела Шведска Спа Терапия-добър ли е ? Пише че помагал за целулит и извайва тялото ама за тези парички хич не ми се вярва Simple Smile newsm78
е, не е нещо особено (трябва да го съчетаваш с диета и спорт, от които ефект ще има и без гел Joy ), но пък за тези пари си заслужава   bouquet

# 592
БРАВО НА ОРИФЛЕЙМ КОГА СВАРИХА В 10.00  ЧАСА ДА СЕ ИЗЧЕРПЯТ ПОЛОВИНАТА ПРОДУКТИ ЧАШАТА. ФОНДЮТЕН, И ОЩЕ ДРУГИ .ТЕ СИГУРНО НЕ СА ГИ И ПУСНАЛИ

# 593
Наистина спокойно можеш да я пуснеш оттам, аз съм пускала от Виена и нямаше никакъв проблем, иначе тук всеки може да я вземе стига да може да я заплати веднага Peace

# 594
  • Стара Загора
Сега видях списъка с липсващи пордукти и има доста липсващи неща поне за момента. Дори от новите червила Празнични устни.  Tired От 16 кат. имах поръчано едно червило от страниците с намаление и е изчерпано. Жената си поръча 17056 и то в момента е с ?  Thinking Дано не стане както с душ геловете през лятото, че ще се гръмна.  #Cussing out smile3505 Е затова клиентите понякога се отказват. Лятото едно момиче се отказа от душ гела Борнео, заради 2-3 месечно чакане. Ако искате ме ругайте, но не се сдържах като видях "малкия" списък с липси и то точно по празниците.  smile3506 smile3511 newsm12

# 595
  • Бургас
И аз снощи като си набирах поръчката се зарадвах, като видях че сребристата ми спирала от чакащата ми поръчка е налична и добавена, ама днес в 10,02 като пуснах поръчката познайте дали не беше пак липсваща  Tired Исках я за Нова година, ама май ще я отказвам при това положение  Crossing Arms

# 596
  • София
Сега видях списъка с липсващи пордукти и има доста липсващи неща поне за момента.  Ако искате ме ругайте, но не се сдържах като видях "малкия" списък с липси и то точно по празниците.  smile3506 smile3511 newsm12
а, Ивче, защо теб да те ругаем, ти каква вина имаш  newsm78 newsm78
но пък Ори са направо за убиване, пак безобразия  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
аз може да се каже, че съм пощадена - току-що пуснах поръчка и ми липсваше само ексфолианта шведска спа тепария, но той си е за мен и даже не е спешен, така че не е трагедия, че остава в чакаща.. но като видях "списъчето" с дължина на средно кратка поема, просто избеснях.. излиза, че аз едва ли не по едната случайност имам само един липсващ продукт.. и все пак днес е само първият ден, а какво ли ще е по-нататък не ми се мисли..

И аз снощи като си набирах поръчката се зарадвах, като видях че сребристата ми спирала от чакащата ми поръчка е налична и добавена, ама днес в 10,02 като пуснах поръчката познайте дали не беше пак липсваща  Tired Исках я за Нова година, ама май ще я отказвам при това положение  Crossing Arms
и аз бях така, ама ти като каза, че липсва, дори не съм я поръчвала.. ако дойде - ок, ако не - здраве да е..  Peace

# 597
И аз ще изкажа възмотението си от списъка с липсващи продукти-как можее.......не могат ли да си направят сметката, все пак от тези продути те печелят най-много......и то баш по Коледа и Нова Година........ Confused

# 598
Да се изкажа и аз, мен ме дразни че много малко са продуктите, който остават със статус "Чакаща поръчка", защото те, особено ако са за нас, все някога ще ги получим и то със сегашната цена. Повечето продукти са само липсващи и ще трябва да се заявяват отново и да се плаща такса, ако клиентът държи много на конкретния продукт, особено ако той стане наличен след изтичане срока на намалението. smile3512
 А специално чашата, мисля че изобщо няма да е скоро налична, защото във варненския офис винаги показват всички нови продукти, но нея я нямаше Mr. Green Всъщност изобщо някой да я е виждал??? Визирам основно софиянки.

Последна редакция: пн, 07 дек 2009, 17:21 от vessit

# 599
  • у нас
И аз ще изкажа възмотението си от списъка с липсващи продукти-как можее.......не могат ли да си направят сметката, все пак от тези продути те печелят най-много......и то баш по Коледа и Нова Година........ Confused

и аз съм на това мнение  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт