Орифлейм - каталог 15 и 16

• 62 324
  • 806
  •   1
Отговори
# 630
baby_doll,аромата му хубав ли е,по-силен ли е,или е по-лек,дискретен?  Simple Smile

Не е силен, много приятен аромат. Много ми допадна.
Предполагам е подобен на аромата на останалите продукти от серията или се различава newsm78, долавят ли се други нотки ?
Интересувам се понеже обичам да експериментирам с всички нови продукти, но миризмата на тази серия ми е доста неприятна без да мога да обясня защо. Само да не ме разберете погрешно, доста положителни отзиви съм чела тук за нея, а и имам редовни клиентки за повечето продукти на "Коприна и кашмир", просто на мен не ми е приятна както по време на бременност се отвръщаваме от някои миризми, които иначе никак не са лоши Thinking

Абсолютно аналогично е и моето усещане с тази серия. Имам купища продадени продукти от нея. Имам и консултанти, които купуват огормни количества за техни си клиенти. Е, не мога да я понеса. Само с един шампоан на съвсем друга марка съм имала подобно усещане, но тогава наистина бях бременна.

Да ти кажа, vessit, помирисах гипродуктите и на първи прочит ми изглеждат доста различни, харесаха ми. Но ще изчакам и аз за отзиви от колежките, които са ги ползвали и са ползвали и традиционната серия. Peace

# 631
Аз също не мога да понасям миризмата на розовите Коприна и кашмир.
Но тези са коренно различни.

# 632
Благодаря за отговора, baby_dollbouquet

Аз пък искам да похваля мнооого новото тоалетно мляко с Гоу Ци. Много нежна и приятна миризма, много мека консистенция и добре сваля грим. Страшно съм доволна.

# 633
  • Стара Загора
По-ужасна миризма от тази на серията Коприна и кашмир не съм срещала.  Sick

# 634
Благодаря за отговора, baby_doll .  bouquet

Аз пък искам да похваля мнооого новото тоалетно мляко с Гоу Ци. Много нежна и приятна миризма, много мека консистенция и добре сваля грим. Страшно съм доволна.
Аз също останах с твърде положително впечатление от серията с гоуци, взех си балсама за устни - страхотен е, много добре омекотява и ухае страхотно. Peace
А от К1.2010 си харесах само некозметичните продукти, но ще изчакам да ги видя на живо в офиса, защото съм виждала вече доста продукти с ефектни снимки, а не струващи нищо, а същевременно продукти, доста добри, в момента визирам "Блестяща чантичка" стр.99 от К17, които не са илюстрирани достатъчно добре.

Последна редакция: пт, 11 дек 2009, 00:01 от vessit

# 635
  • София/Бургас
Продуктът за 11-ти декември е Подхранващ нощен крем Essentials.

1 - Гел за душ Discover Phuket Exotic Paradise - 13388 - 3.90
2 - Шампоан за обем HairX - 15580 - 4.50
3- Спирала Екстрийм - 12404 - 6,90
4 - Крем за вана и душ Коприна и кашмир - 6789 - 5,50
5 - Парфюмна вода Прешъс- 7690 - 29,90
6 - Червило Копринена целувка - 14754 - 4,50
7- Гел за стройно тяло Шведска СПА терапия - 2142 - 6,50
8 - Възстановяваща маска за ръце - 12879 - 4,90
9 - Почистващ лосион за водоустойчив грим - 10734 - 6,90
10 - Успокояващ гел Феминел - 13181 - 7,90
11 - Подхранващ нощен крем Essentials - 13640 - 5,90

Последна редакция: пт, 11 дек 2009, 01:15 от ChemistryLady

# 636
ChemistryLady , извинявай, ама да не би пак да грешиш нещо с цената??? Доста скъпичко ми се струва за намаление newsm78
И още, ти само ме заклеймяваш за идеите, но явно твоята информация се оказва доста полезна, та идеята ми е да я систематизираме по някакъв начин в нашата тема, но без да се налага всеки път да се повтаря поста, а просто да се допълва, ама хич ме няма в компютърната грамотност Thinking

# 637
Да внеса малка поправка - Подхранващият крем Essentials е за 5.90 лв.  Peace

# 638
  • София/Бургас
vessit, не ми е проблем да повтарям поста всеки ден и да го допълвам. Аз без това спя много малко и съм будна, когато излиза новият продукт. Ядосва ме друго нещо - аз проверявам след 12,00 часа продукта и цената е тази, която пиша, след около час е вече променена. Също така искате ли да напиша цената за консултанти, защото аз съм написала само тази на клиенти.

# 639
  • София
Привет, извинете, не съм чела темата, защото е много дълга.
Искам само да питам, купих си шапката и дългите плетени ръкавици от предишния каталог (едни такива сиви), бях си поръчала и шала, но го нямало и още го няма май.
Дали има шанс да се появи пак, че да си допълня комплекта?

# 640
# 641
  • In The Middle Of Nowhere

Благодаря, а някой може ли да ми каже почистващия гел от серията с 'чаено дърво' понеже няма помпичка не виждам как е под капачката, с дупчица ли е или широк отвор??

# 642

Благодаря, а някой може ли да ми каже почистващия гел от серията с 'чаено дърво' понеже няма помпичка не виждам как е под капачката, с дупчица ли е или широк отвор??

с  дупка е
аз съм го ползвала.
харесах го,дано ти допадне и на теб

# 643
  • In The Middle Of Nowhere
Благодаря за отговора, да го разбирам с малка дупчица значи  Rolling Eyes

# 644
  • Стара Загора
Благодаря за отговора, да го разбирам с малка дупчица значи  Rolling Eyes

Да. Коя пудра е по-хубава: или с тази втората днес гримирах и ми харесах как стои, но нека който е пробвал и двете каже коя харесва повече. Копринената покрива ли добре? Ако може мнение и за тази Предварително ви благодаря.   bouquet

Последна редакция: пт, 11 дек 2009, 16:15 от iv4enceto_91

Общи условия

Активация на акаунт