Орифлейм - каталог 15 и 16

• 62 313
  • 806
  •   1
Отговори
# 675
Момичета, съжалявам за досадните въпроси, но сега се сетих за още един, за който ще съм благодарна, ако ми го поизясните. Та става въпрос, че в първата поръчка като ми бяха начислени промоционалнитие 3 каталога, в действителност получих 4. Този един допълнителен каталог по презукция безплатен ли е и във всяка първа поръчка за каталог ли го получавате? А ако пропусна да направя поръчка през например 2-ри катталог, този безплатния ( ако е такъв ) може ли да го получа попощата? Извинявам се за нахалството, но когато ме регистрираха не ми обясниха почти нищо.  Rolling Eyes

# 676
  • София/Бургас
Продуктът за 14-ти декември е Почистващо мляко Спри времето -  всичко в 1.

1 - Гел за душ Discover Phuket Exotic Paradise - 13388 - 3.90
2 - Шампоан за обем HairX - 15580 - 4.50
3- Спирала Екстрийм - 12404 - 6,90
4 - Крем за вана и душ Коприна и кашмир - 6789 - 5,50
5 - Парфюмна вода Прешъс- 7690 - 29,90
6 - Червило Копринена целувка - 14754 - 4,50
7- Гел за стройно тяло Шведска СПА терапия - 2142 - 6,50
8 - Възстановяваща маска за ръце - 12879 - 4,90
9 - Почистващ лосион за водоустойчив грим - 10734 - 6,90
10 - Успокояващ гел Феминел - 13181 - 7,90
11 - Подхранващ нощен крем Essentials - 13640 - 5,90
12 - Балансиращ шампоан и балсам 2 в 1 - двойна опаковка - 12585 - 5,50
13 - Крем за ръце Коприна и кашмир - 13104 - 4,45
14 - Почистващо мляко Спри времето -  всичко в 1 - 13465 - 12,90

# 677
Този път в мини каталога има много добри оферти  Hug

# 678
  • Стара Загора
Къде е този мини каталог? Защо на мен не ми излиза?

# 679
iv4enceto, сигурно вече си го намерила, но ето го

https://bg.secure.oriflame.com/prod/offers/CurrentFlyer.jhtml?pr … 01-200917BG_bg_BG

# 680
За маслото от чаено дърво се чудя дали е добро, ползвали ли сте го? Имам предвид да си капя по няколко капки във водата да речем като си правя парна баня, а и за други цели евентуално да се ползва. Ето го http://www.oriflame.bg/prod/catalog/SkuDetailCategoryCheck.jhtml … fromWhere=catalog

# 681
  • София
Елица, имам на Констанс Карол компактна и на Джордани. Тази прахообразната ми хареса, но нали на Дж. са по-хубави нещата и затова реших да питам. Покривна ли е? Тази за в чантата дето ми казваш коя е, че изобщо немога да зацепя? Ти копринената ползвала ли си я?
Ивче, ползвала съм и копринената и двете на Джордани - минералната и адаптиращата.. адаптиращата е с номер 10774, според мен тя е най-хубавата от трите  Hug
сори за "експресния" отговор, бях изключила комуникациите през уикенда Mr. Green

Последна редакция: пн, 14 дек 2009, 09:30 от Elitsa_z

# 682
  • Стара Загора
Сори, ама мозъка ми е изпушил от петък и немога да мисля изобщо  Embarassed - ще ме светнеш ли коя беше копринената? Адаптиращата е тази с четката нали? А минералната?

# 683
  • София
Сори, ама мозъка ми е изпушил от петък и немога да мисля изобщо  Embarassed - ще ме светнеш ли коя беше копринената? Адаптиращата е тази с четката нали? А минералната?
копринената е тази от серията Орифлейм Бюти (т.е. по-обикновената).. адаптиращата е тази на Джордани голд с четката .. а минералната е прахообразната на Джордани голд  Hug
дано да съм ти обяснила по-разбираемо, че като си гледам писанията напоследък или и аз съм яко изпушила, или Джеймс Джойс се е вселил в мен точно след написването на "Одисей"  #Crazy  #Crazy  #Crazy

# 684
  • Стара Загора
Сега вече ми стана ясно. А ти минералната ползвала ли си я?
Забравих да кажа, че искам нещо покривно. Гледах и минералната от Ейвън и много я похвалиха, та се чудя.

# 685
  • София
Сега вече ми стана ясно. А ти минералната ползвала ли си я?
Забравих да кажа, че искам нещо покривно. Гледах и минералната от Ейвън и много я похвалиха, та се чудя.
в такъв случай най-добре си вземи минералната, тя е най-покривна според мен.. и трите съм ги ползвала, но аз лично харесвам адаптиращата най-много.. тя обаче не е толкова покривна.. между другото, в момента в минито има компактната пудра на Джордани на брутално ниска цена, ако не държиш да е прахообразна може да пробваш нея..
хехе, хареса ми законспирира конкурентните  hahaha  hahaha

# 686
  • Стара Загора
Аз я имам нея, но не ми харесва особенно. Купих я от 15 кат. за 19,90 и сега се ядосвам.
А за тази минералната трябва да имам фдт отдолу да стои покривно, нали?  newsm78 От минито ще си поръчам комплекта четки и мисля за крема за тяло Дилайт.  Rolling Eyes

# 687
  • София
А за тази минералната трябва да имам фдт отдолу да стои покривно, нали? 
не е задължително да имаш фдт отдолу, но не пречи.. най-добре пробвай в домашни условия и двата варианта и виж коя визия ще ти хареса повече.. мен лично ме притеснява като сложа и двете да не се "маскирам"  hahaha, та затова избягвам, но някои мацки успяват много успешно да комбинират и двете.. сигурно си е и до кожа  newsm78

От минито ще си поръчам комплекта четки и мисля за крема за тяло Дилайт.  Rolling Eyes
а ти нали обичаше по-тежки парфюми.. защо не си вземеш крема Прешъс от първата страница.. хем е по на сметка, хем ароматът му е много по-наситен и хубав.. е, аз парфюма не го харесвам много-много (прекалено тежък ми идва), но за сметка на това от крема се размазвам, хем е със страхотен класически аромат, хем не е прекалено тежък, ммммм  newsm68 newsm68 newsm68

# 688
  • Стара Загора
Нещо се бъркаш. Не обичам тежки аромати. Амбър-а и жълтото Джордани ми харесват, но Прешъса не. А имах дезод. Дилайт, лятото като набираха средства за Жени си купих ТВ и се чудя за крема, за да стане комплект и може да го подаря на някой, защото имам доста парфюми.  Peace

# 689
Момичета , новият мини каталог , предполагам че мога да си го купя от офиса в града, но на каква цена-някой знае ли??? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт