Бродирана красота - Гоблени 66

• 120 030
  • 689
  •   1
Отговори
# 180
и аз ще моля за помощ, имам някакъв спомен, че някое от момичетата беше шило моя гоблен, та не ми е ясно как да направя въжетата - на схемата е с черта с две точки в края Rolling Eyesнямам идея как става
ето, вижте

Това е straight stitch.
Все едно правиш тропоска.
Виж как се прави

http://www.youtube.com/watch?v=06T0C3RWfxY

обаче очевидно това е шев за шиене, а не бод за бродиране:))/примера, който дадох имам предвид/

Последна редакция: сб, 31 окт 2009, 06:15 от Хипатия

# 181
Някой има ли схема на някое от тези гобленчета? http://www.heavenandearthdesigns.com/index.php?main_page=index&a … cPath=160_331_332

Името на дизайнерката го знам от съвсем друга сфера, въпросните картинки също. И като ги видях като гоблени бях така:  Shocked.

Имам само четири от седемте,  на ХАЕД. Останалите , които имам са абсолютно любителски, прекарани  през Паттерн макер и не си струва да се погледнат дори:)

Слагам и четирите файла тук
http://dump.ru/file/3675387

# 182
  • Габрово
Хипатия, много благодаря   bouquet

Сега чак ме сърбят пръстите да си зарежа моя и да започна някое от тези  Grinning

# 183
  • София
и аз ще моля за помощ, имам някакъв спомен, че някое от момичетата беше шило моя гоблен, та не ми е ясно как да направя въжетата - на схемата е с черта с две точки в края Rolling Eyesнямам идея как става
ето, вижте

Tова е "дълъг" бод - не знам точния термин, но бодеш само в точките, от точка до точка е дълъг конец - без да бодеш. - Ето малко по-голяма снимка да видиш - http://images26.snimka.bg/006053733-big.jpg Ако не се вижда хубаво - кажи да правя по-детайлни снимки  Peace

Тея седем гряха съм ги виждала, но по принцип съм скептично настроена към подобни дизайни. Missing, ако се наемеш с интерес ще следя етапи  Hug
na Krisko mamata  - след малко пращам  Peace

# 184
# 185
  • София
Ето, че отново пристигам с въпрос  Crazy
Имам спомени, че бях видяла в темата съфорумки, които сами си боядисват дървени рамки (от онези обикновените за снимки). Моля, който знае, с каква боя става това да ми каже   bouquet Уших едни влюбени снежковци и искам да ги понапудря  Grinning

# 186
разбрах Hug  bouquet 

Хипатия, сбъркала съм значи, ще разшивам утре, не го направих тропоска Tired, а си икономисах от боцкането

Ivanichka, вижда се идеално, благодаря ти, всичко разбрах, утре ще го направя и ще го покажа, надявам се да се справя добре Blush

мерси   bouquet

# 187
  • Плевен
Ето, че отново пристигам с въпрос  Crazy
Имам спомени, че бях видяла в темата съфорумки, които сами си боядисват дървени рамки (от онези обикновените за снимки). Моля, който знае, с каква боя става това да ми каже   bouquet Уших едни влюбени снежковци и искам да ги понапудря  Grinning

Grinning Аз си боядисах рамката с боя спрей за коли  Rolling Eyes

petli -   Simple Smile welcome

Последна редакция: пт, 30 окт 2009, 19:39 от pepen

# 188

Не знам за дългия бод, но лодките ви са страхотни  Peace

# 189
  • Пловдив
Здравейте, виждам, че вие не мързелувате като мен  Blush Пак сте шили неуморно и красиво Simple Smile
Добре дошли на новите попълнения  wavey Георги, Венецията ти е страхотна, показвай етапи от Св. Георги  Flutter

Аз спазих цееееелия срок, в който уж не трябваше да се шие... даже го поудължих малко  Blush Но сега ми се иска да ушия едно мишле и да го закача на аквариума на хамстерчето ми  Heart Eyes Моля, ако някой има мънички мишлета, които бързо да се боцкат, да ми даде предложение  Hug

Лека вечер на всички и продължавайте да показвате  Peace

# 190
http://club.osinka.ru/topic-60714?&start=75
Както решиш Simple Smile Желая ти приятно шиене.

Последна редакция: сб, 31 окт 2009, 00:18 от krk_kr

# 191
  • Пловдив
krk_kr, благодаря ти  Hug тези си ги свалих за когато ми се шие повече, а сега май се спирам на едно мишле в напръстник, което е от едно по-голямо гобленче (това с игленика дето прилича на тиква), но ще стане наистина мъничко, та затова май то ще остане Simple Smile

# 192
разбрах Hug  bouquet 

Хипатия, сбъркала съм значи, ще разшивам утре, не го направих тропоска Tired, а си икономисах от боцкането

надявам се не съм те подвела:)

# 193
  food010 Coffee    Добро утро ! Кога ще е края на записването за томболката , че нямам  търпение да си получа жертвичката ?   И няколко думи  за да улесня дамата, която ще ми изпраща на мен -  нямам никакви претенции  спрямо гоблена , стига да е гобленов бод ( Embarassed така и не ги научих другите)  ,може и на Милена стил.   

# 194
Добро утро!   food010 Да обобщя дотук!  Wink

Желаещи: Дъмпер,Кира, Донсита, Коте Ваня, Спинки, Сисак, Надежда96, Веси78, Дианна, Ънкноу лейди, Даниела_ч, Аетера, Марго, Танит, Веси и гого, Писето, Дуданка, Сънрайз, Рися, Лили Проданова, Ара_бела, Галче74, Иваничка, Самокови, Йолинка, Дид_таг, Бубитка, Тони Николова, Кита99, Тарзанка, Скорпион, Зайка, Корделия, Уиуи, Еминав, Дидкин!

Все още нямам адресите на Рися, Ара_бела, Аетера и Зайка 

Моля момичетата, ако все още имат желание, да пратят адрес на Лични!  Peace

До Сряда /04.11./ всеки ще получи "жертвичката" си!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт