Бродирана красота - Гоблени 66

• 119 996
  • 689
  •   1
Отговори
# 390
Аз не знам какво искам, но със сигурност знам какво Не искам. Та значи, не искам пейзажи, цветя и детски EmbarassedА, и да добавя, и щампи не харесвам

Последна редакция: чт, 05 ное 2009, 15:27 от Уиуи

# 391
Дианна[/b], много хубави неща има в албума ти! Да те питам- това бебе на каква (като цвят) панама е?
http://dianagabi.gallery.ru/watch?ph=UMf-bFc0l#feature=topscroll

Бебето го ших на Аида,екрю, приятно се получи.

може ли да попитам каква е тази панама с момичето и от каде се купува,много ми хареса
С питане до Цариград се стига и панама се купува  Laughing Купих я от магазина на DMC в София. Това е тъмният вариант, има я в същият цвят, но по-светла и със същата шарка. Цената й е 36.00 лв. на метър. Там има доста щампирани панами, и на цветленца и на точици, всякакви. Има и за покривки за маса, които също са интересни.

Диана, браво много хубави нещица, това момиче е много интересно, можеш ли да споделиш схемата   Mr. Green

Схемата сега ще я кача, ето това трябва да стане

Диана,мога ли да помоля за схемата на този гоблен,или от къде мога да си поръчам готова комплектовка.

http://dianagabi.gallery.ru/watch?ph=UMf-bFdjI#feature=topscroll

предварително благодаря.
И тази схема сега ще я кача, аз си купих черна панама, купих си и конците и се получи много добре, моето не е оригинална комплектовка така че ако си решила да го шиеш действай смело. Едни мои приятели толкова го харесаха като го видяха, че аз им го подарих.

Виждам, че тези кутии се оказаха интересни на доста хора. Аз съм си купувала също от Проктикер, Бриколаж, рибарски магазини и какви ли още не, напълних се с кутии, мъжът ми, който е рибар, вече ми ги гледа със завист, че даже и куфарче си взех, но тези са най - удобни, защото основите на които навивам конците се събират и на височина и на ширина точно в тях. Те все пак са направени за тази цел.

Последна редакция: чт, 05 ное 2009, 13:57 от Дианна

# 392
аз пък си купувам пликове за писма и на всеки плик си написвам номера и знака на съответния конец. всички пликове слагам в кутия за обувки и така си шия...

# 393
  • София
Здравейте момичета! Имам молба, ако някой има схема и ключ на това гобленче

, ще му бъда благодарна. Не знам на коя фирма, имам само снимката.

Последна редакция: чт, 05 ное 2009, 11:46 от elanca

# 394
  • sf
Здравче,мерси за елхата!   bouquet

Аз предпочитам нещо дребно и весело. Ако може да е с кръстчета и да не е на МИлена.

# 395
Здравейте момичета! Имам молба, ако някой има схема и ключ на това гобленче

, ще му бъда благодарна. Не знам на коя фирма, имам само снимката.
за това ли говориш

# 396
  • София
Да , докато се редактирам ти ме изпревари. Нещо все не се оправям със снимките. Благодаря ти !

# 397
  • Бургас
missing  АУУУУУУ че красиво Heart Eyes пожелавам ти го от сърце да го получиш като подарък Heart Eyes Heart Eyes
Праси я  Hugсе стегни и по смело със Бистрото, много е красив хайде скоро да покажеш по-голям напредък  bouquet
Сисаче благодаря за кафенцето Heart Eyes

# 398
  • София
Малко ме е срам  Embarassed, ама и аз да си кажа, че ми се иска подаръка ми да не е икона. Предпочитам да е нещо коледно-зимно или пък пейзаж. Дано не затруднявам моето момиче.  Praynig  Hug

# 399
  • пак там
Олее, това еднорогче и аз го искам! Може ли схемичка, моляяя!

Ами да си кажа и аз тогава - не обичам да шия икони и цветя, но всеки един подарък, дори и просто ножичка за конци би ме зарадвала  Hug

# 400

ето последните новости от мен

# 401
Дъмпер, страхотни красоти! Моля за схеми и на четирите! Моляяяяяяя!!!

# 402
  • в една мансарда точно под звездите ..........
Аз също не знам какво искам. Може да е нещо малко, може да не е, може да е всичко без щампи! Не ги харесвам.
Дъмпер много са хубави!

# 403
Влизам да се похваля с последните ми рамкирани гобленчета.

извинявам се за лошото качество и големината на снимките.

и етап от "Африкански ден"

след него ме чака и "Африканска нощ".Това са ми 1-те гоблени на Милена стил,но ми харесват.

Такааа,и аз да си кажа,срам,не срам...не мога да кажа какво точно искам,може би някое мини,Арабка,или нещо сладичко за детска стая за момиченца.Единствено не искам пейзажи,икони и щампи. Embarassed
Престраших се и споделих.

# 404
Прасчо аз това бебе го ших на бяла Аида 14 . Добре се получи.
Като сме тръгнали да казваме и аз да не остана по назад -предпочитам нещо което е се шие с къстчета(досега не съм шила нищо само с гобленов бод-нещо не ме превличат нещата)Слабост са ми пейзажите- Може да е нещо коледно, зимно. А и цветя и детско може.....Всичко що е Дим. естетвено ми харесва Simple SmileДано не затруднявам моето момиче. Hug

Последна редакция: чт, 05 ное 2009, 20:05 от Sunrice

Общи условия

Активация на акаунт