Бродирана красота - Гоблени 66

• 119 998
  • 689
  •   1
Отговори
# 375

http://dianagabi.gallery.ru/watch?a=UMf-c5xW

Много ме впечатли кутията ти с подредените така изрядно конци и другите помощни средства  PeaceСподели моля те  Praynig от къде си се снабдила с нея  Blush

И аз искам такава кутия  Party  Скоро ще идвам до София (най вероятно декември) и ще помоля някоя дама от  там да ми обясни къде се намира магазина. А може  и ако желае да се видим  на кафенце и да отидем заедно . Grinning

# 376
И мен много ме впечатли кутията.
Обаче ми хареса и идеята за срещичка с кафенце.

# 377
Добро утро.Кафе ?

# 378
охххххх може,може   bouquet
снощи ших до никое време, за капак бебето не спа добре и се събуди рано - като сомнамбул съм, а само го чакам да заспи и пак да си подхвана гобленчето  smile3508

и нещо сладичко към кафенцето от мен Peace

# 379
  • sf
 Извинявам се, но някой има ли схемата на онази елха,дето се шиеше със светещ конец?

# 380
  • До сърцето...
Момичета, аз си взех почти същата кутия от Практикер. Кутия за малки детайли (витчета, гайки и прочие), но става прекрасно и за тази цел. Струваше около 6 лв.

П.С. За съжаление нямам фотоапарат да я снимам.

# 381
Извинявам се, но някой има ли схемата на онази елха,дето се шиеше със светещ конец?

Заповядай!  Hug

# 382

Заповядай!  Hug
ейййййй мното е хубава. ще си я шийна май и нея после  Peace Hug

# 383
  • гр.Добрич
Добро утро.
 Я, да изкупим тези кутии и за всички ще има Коледен подарък. Laughing

# 384
  • Пловдив
Добро утро и от мен, имам "делово" предложение  Joy- тъй като имаме жертвички и трябва да купуваме подаръци, споделяйте какво искате, но замразете покупките за себе си за кратко време. Така ще сме доволни всички, някой ще се ориентира за подарък, друг ще го получи. Хубав и успешен ден желая на всички Ви Wink

# 385
  • София
Обаче ми хареса и идеята за срещичка с кафенце.
Ами хайде де аз все предлагам и никой не иска. Ще взема да се срещна сама със себе си макрая Simple Smile

A did_tag - ти като имаш такова предложение - трябва ти да започнеш  Joy уточнявам, че не си ми жертвичка - имам си друга Wink

Последна редакция: чт, 05 ное 2009, 10:50 от Ivanichka

# 386

[/quote]
Ами хайде де аз все предлагам и никой не иска. Ще взема да се срещна сама със себе си макрая Simple Smile

[/quote]
Въх недей самичка,включи и мен.Ще си пиеим заедно кафенцето.

# 387
  • Габрово
Явно ви е срам да си казвате какво искате  Laughing
Аз не участвам в жертвоприношението ви, но ще кажа първа  Laughing
Искам това  Crazy

# 388
  • Пловдив
A did_tag - ти като имаш такова предложение - трябва ти да започнеш  Joy уточнявам, че не си ми жертвичка - имам си друга Wink

Нямаш проблем  Laughing - аз съм на тема минита на Ланарте - уших Африканката и Венецианската маска, има още няколко от тази серия - Клеопатра, Нефертити, Тутанкамон, Арабката, Еврейското момиче, малката гейша и японка. Иначе не искам нищо на Милена, както и на солария или религиозни - никой да не ми се сърди - това си е мой вкус и предпочитания- уважавам вкуса и труда на всички  Hug

# 389
аз не искам големи неща. и аз съм на вълна минита и покрай децата ягодов сладкиш, хало кити, принцесите на дисни, ей такива момичешки неща.кефят ме и разни малки закачливи гобленчета, като животинките на риолис примено, кучето с очила, котето на люлката, крокодила на шезлонг ....  щампи не харесвам

Общи условия

Активация на акаунт