Бродирана красота - Гоблени 66

• 119 981
  • 689
  •   1
Отговори
# 420
Ами хайде и аз тогава да улесна дамата, на която съм "Жертвичка".
Не обичам щампи и икони. За друго нямам претенции.
Всичко би ме зарадвало, защото знам, че ще е избрано с внимание.
Важна е изненадата.

# 421
Здравейте момичета. Следя ви отдавна ,но все нямам смелостта да се включа и аз  Embarassed. Показвате страхоОоОотни красоти. Може би само този който не ги е видял, той не се е запалил по това хоби Wink. Синът ми страшно много се е запалил по марката Ферари. В къщи имаме поне 4 колекции на колички.  Срещнах този гобленhttp://stitchfanclub.com/transport/839-tr-16.html и се питах да ли някой може да ми помогне Embarassed. Много бих искала да го изненадам. Предварително благодаря.

Последна редакция: чт, 05 ное 2009, 19:16 от desha_1

# 422
  • София /Абсурдистан
И аз за улеснение на този, на когото съм се паднала жервичка  Mr. Green копвам поста си от другия форум, че да не го пиша отново.
Мечтая си едни ден да ушия всички цветя и морета, които съществуват като гоблени  Heart Eyes Направо съм луда по всякакви видове китки и букети, а също и всякакви морски пейзажи  пристанища, заливи, плажове, лодки, риби и всичко, свързано с морето. Морето е любимата ми тематика.
Особено харесвам акварелните картини, независимо дали са цветя или нещо друго. Харесвам също и разните феи с криле на пеперуди и подобни мистични сюжети, изглеждат много приказно и нежно. А за еднорозите има поверие, че носят щастие и късмет в къщи, така че няма как да не ги хареса човек и тях.
Пейзажите са ми слабост, особенно есенните, сезоните също, както и пейзажи с всякакви къщички. А към пейзажите, свързани с Париж имам особено отношение. Един ден ще си направя цяла парижка серия бродирани картини Simple Smile  
За Dimensions няма смисъл да споменавам, тях всички ги харесват, в това число и аз  Simple Smile Запалена почитателка съм на Elsa Williams, Vervaco, Thomas Kinkade, а също и на Franz Heigl. Изобщо, много харесвам по-нетрадицонни гоблени, такива, които приличат повече на картини.
Какво избягвам - детски гоблени, хора /с малки изключения/, зодии, сватбени неща, минита, щампи, икони и религиозни сюжети, Вилер, исторически сюжети, както и неща, бродирани върху черна панама и изобщо върху тъмни материи. Това последното е по технически причини - дори с очила, нищо не виждам върху тъмен фон. Също така, сюжети с буря и бурно море не шия, суеверна съм, има поверие, че носят нещастие.
Не съм фен на Милена стил и на Солария също.
Ами това е. Всичко си казах  Simple Smile Дано не затруднявам много. При всички случаи обаче, каквото и да е, много ще ме зарадва.  Hug

# 423
Здравейте момичета. Следя ви отдавна ,но все нямам смелостта да се включа и аз  Embarassed. Показвате страхоОоОотни красоти. Може би само този който не ги е видял, той не се е запалил по това хоби Wink. Синът ми страшно много се е запалил по марката Ферари. В къщи имаме поне 4 колекции на колички.  Срещнах този гобленhttp://stitchfanclub.com/transport/839-tr-16.html и се питах да ли някой може да ми помогне Embarassed. Много бих искала да го изненадам. Предварително благодаря.

ето я.
Беше за Паттерн макер, но предполагайки, че нямаш тази програма и не можеш да го отвориш ,
 превърнах файла в няколко графични файла.

# 424
  • София
Момичета харесала съм си тази зима на ДИМ  от галерията на една рускиня и то заради цветовата гама  Rolling EyesНе си спомням кой я ши /ако не се лъжа беше Зори  newsm78/ но ми се струва че беше в сини тонове или компа нещо ме шашка с цветовете  JoyПрилагам и ключа и моля който я е шил да го сравни с неговия  Praynig  bouquet
Под картинката е написано DIM 8689 Sleigh Ride

Благодаря предварително !  bouquet

Аз го шия, оригинална комплектовка. Цветовете са предимно в синьо-лилавата гама, един ден се оплаквах тук, че ми писна от blue, lt. blue, grey blue, blue-purple и т.н. Ето снимка на етап.
http://i294.photobucket.com/albums/mm84/vamp__girl/Gobelins/etapi/IMG_6746.jpg
А ето така трябва да изглежда завършен.

Последна редакция: чт, 05 ное 2009, 19:57 от Малко Сладко Коте

# 425
Хипатия, много ти благодаря smile3525. За сетен път се убеждавам, че сте страхотни. И наистина правилно си предположила, че нямам тази програма. Hug

# 426
  • Benelux / Varna
Pepen, аз също шия Sleight Ride, наистина е синьо-лилавата гама, но има и доста други цветове. Проверих ключа,който се вижда- напълно съвпада с оригинала ( моята комплектовка е оригинал),но липсват няколко реда в началото и края на снимката.
Ето и етап от моя:
http://goblenibgmamma.snimka.bg/other/sreshta-varna-17-oktomvri- … g.433416.15471349

# 427
  • Plovdiv
 Simple SmileЗдравейте! И аз за улеснение! Не харесвам щампи и бродирам само с ДМЦ! Иначе  ще харесам каквото и да е, защото знам че ще е от сърце!  bouquet
 Embarassed И обожавам DIMENSIONS! Embarassed

Последна редакция: пт, 06 ное 2009, 06:58 от tanit

# 428
  • София
zornitsa , уау, браво, много си напред! Защо не показваш по-често етапи? Simple Smile Аз ще снимам моя, че не съм снимала отдавна (не че напредъка е голям, но го има) и ще кача после нови снимки.
Ето последния етап:

Последна редакция: чт, 05 ное 2009, 23:31 от Малко Сладко Коте

# 429
  • ПАЗАРДЖИК
Ето го и моя оригинал

# 430
  • Стара Загора
Този модел на ДИМ е невероятен! Момичета, поздравления!

http://desc.shop.ebay.co.uk/Cross-Stitch-/3091/i.html?LH_TitleDe … sid=p3286.c0.m282 и тук има Wink

имам мнооооого рико  Blush на всички теми и за всички празници  Hug ако дадеш адресче ще ти пращам до утре

Goody, благодаря за линкчето, но аз само за плата говорех, че някога ще си купя. В Ибей дали се продава само Афган? Сигурно, но не съм се сетила да потърся.

А за схемичките на Рико, САМО ако не те затруднявам Hug megs@abv.bg

# 431
Да се отчета и аз с хубава снимка вече :

п.п.   В детската градина са си окачили на стената едно мини гобленче - слончето - което им избоцках по случай деня на детето   Mr. Green
ето :

Последна редакция: пт, 06 ное 2009, 00:28 от Мимито & Светла

# 432
Чаша кафе за добро утро  Wink

Едни коледни минита боцкам за картички, но ще ги показвам по-нататък.

# 433
  • край Дунав
Ставаме двечки коледни миниатюрки!  Grinning  Добро утро и от мен!

# 434
Дианче,схемите на момичето при мен много лошо се разпечатват-показва ми -лошо качество-54 пиксела/инч.И нищо не личи по схемата.Дали нещо не е при мен грешката-работя с Пикасса.А иначе поздравления - чудесен е гоблена.Тука 4-5 "баби"чакаме адреса на магазина на ДМЦ - за кутията.В понеделник една от нас е командировка та затова.

Имам схемата пренабрана в РМ, ако искаш дай мейл да ти я пусна. Така вече всичко ще си видиш.

Я пробвай с това, ако искаш може да си го нарежеш с фотошопа

Последна редакция: пт, 06 ное 2009, 09:33 от Дианна

Общи условия

Активация на акаунт