Бродирана красота - Гоблени 66

• 119 983
  • 689
  •   1
Отговори
# 405
Здравейте, момичета и аз да кажа.
Харесвам всичко  Mr. Green, което ще ми бъде подарено. Голяма слабост са ми животните особено от семейство котки. Но не искам да се притеснява моето момиче, каквото и да избере знам че ще е то сърце  Hug
Диана, благодаря за схемата, май наистина трябва да се разходя до София

# 406
Дианче,схемите на момичето при мен много лошо се разпечатват-показва ми -лошо качество-54 пиксела/инч.И нищо не личи по схемата.Дали нещо не е при мен грешката-работя с Пикасса.А иначе поздравления - чудесен е гоблена.Тука 4-5 "баби"чакаме адреса на магазина на ДМЦ - за кутията.В понеделник една от нас е командировка та затова.

# 407
Май само аз не съм казала ,че имам жертвичка . Колкото до това какво предпочитам - нека да е с гобленов бод (нямам претенции може и на Милена стил) Икони и коне имам доста , така че може да е някое  пейзажче или  сезон  или пък цветя.  Колкото до кафенцето , ще съм  в  София сигурно  края на месеца или началото на другия , и ако съвпаднат нещата може и аз да дойда .  Ако не съвпаднат , ще изнудя някоя дама от  София да ме заведе до този магазин - за кутиика.

Последна редакция: чт, 05 ное 2009, 16:47 от kiraa

# 408
  • с.Николово, обл. Русе
Хайде и аз да кажа какво НЕ искам - щампа. На всичко друго много ще се радвам.

Sissak - специално за теб. Изпълнението не е най-доброто и има какво още да се желае от моя контурен бод, но аз си я харесвам такава

Последна редакция: чт, 05 ное 2009, 15:38 от KoteVania

# 409
  • Плевен
Момичета харесала съм си тази зима на ДИМ  от галерията на една рускиня и то заради цветовата гама  Rolling EyesНе си спомням кой я ши /ако не се лъжа беше Зори  newsm78/ но ми се струва че беше в сини тонове или компа нещо ме шашка с цветовете  JoyПрилагам и ключа и моля който я е шил да го сравни с неговия  Praynig  bouquet
Под картинката е написано DIM 8689 Sleigh Ride

Благодаря предварително !  bouquet

Blush и аз съм против щампата!А и религиозни не обичам да шия ,навяват ми тъга    CryНещо по свежо и оптимистично! LaughingХаресвам теменужки ,малки птички/напоследък все такива събирам/ #CrazyВ края на краищата каквото и да е ,нали е от сърце  Wink!

Последна редакция: чт, 05 ное 2009, 17:00 от pepen

# 410
  • Атлантис, Галактика Пегас
Здравейте момичета. Това с желанията е добре.
И аз да кажа какво НЕ искам. Икона не искам. Щампа не съм шила. Така че не знам... Може и първа да ми бъде. За детски, децата ми са вече големички...  Може би някои хубави рози или натюрморт? Дано да не затруднявам.  Embarassed

# 411
  • Варна
Пепен аз имам този зимен пейзаж като коледен чорап, още не съм го ушила, но цветовете на снимката на обложката са по-сини. Zornitza от Варна го шие и  на срещата го видях, определено не са такива цветовете, просто снимката не е добра.
П.П Ами и аз се присъединявам към мнозинството, които не искат нещо на религиозна тематика, а вече ни бих шила и на Милена стил, това, което съм си харесала предпочитам сама да си го комплектовам по оригиналната схема.

# 412
  • Габрово
pepen, мисля че това го шиеше мацката с хъскито на аватара Simple Smile Извинявам се много, не помня никове  Embarassed

# 413
  • Поморие
Нека и аз да помогна на този на който съм "жертва", тъй като нямам  албум (надявам се скоро да има). НЕ обичам  да шия религиозни гоблени и НЕ харесвам щампи. Предпочитам пейзаж или цветя -  нещо свежо и весело. Детски също харесвам макар , че все още нямам дете. В крайна сметка каквото и да е ще е хубаво щом е подарък.

# 414
  • Плевен
Току що попаднах на този адрес и искам да го споделя с вас ! Grinning

http://picasaweb.google.com/CRISBEA9

# 415
Момичета харесала съм си тази зима на ДИМ  от галерията на една рускиня и то заради цветовата гама  Rolling EyesНе си спомням кой я ши /ако не се лъжа беше Зори  newsm78/ но ми се струва че беше в сини тонове или компа нещо ме шашка с цветовете  JoyПрилагам и ключа и моля който я е шил да го сравни с неговия  Praynig  bouquet
Под картинката е написано DIM 8689 Sleigh Ride

Благодаря предварително !  bouquet

Blush и аз съм против щампата!А и религиозни не обичам да шия ,навяват ми тъга    CryНещо по свежо и оптимистично! LaughingХаресвам теменужки ,малки птички/напоследък все такива събирам/ #CrazyВ края на краищата каквото и да е ,нали е от сърце  Wink!

ей  страхотно е - дай линк към схемите  Praynig

Току що попаднах на този адрес и искам да го споделя с вас ! Grinning

http://picasaweb.google.com/CRISBEA9

възможно ли е един човек да е ушил всички тези красоти  newsm78

# 416
mira2006, на жените нямам схемите, защото ги подарих с остатъка от конците. остава дружно да помолим колежката да ги снима  Praynig
другите 2 схеми са на сисък, ако тя ги няма качени по-късно ще ги кача аз
bubitka , много свежо

# 417
  • Плевен

na Krisko mamata Simple Smile Ето ти линка ,но едва ли ще ти свърши работа ако не си и приятел  Rolling EyesСхемата е разделена на много части и ако не успееш ще ти ги сваля/но моля те ,нека бъде утре ,че сега  много ме боли главата   Praynig Cry/

http://natashakon.gallery.ru/watch?a=uHO-2Ve

Този е от целият и албум на ДИМ, има доста интересни неща /поне за мене, които не съм срещала до сега/

http://natashakon.gallery.ru/?albums=1&parent=1Ht

А относно линка който дадох за пикасата  Laughing- кликни върху която и да е картинка и ще ти се отворят схемите към нея и сваляй на воля ,като преди това ги увеличаваш с лупичката горе в дясно

И аз имам тези схемички на Сисак,но са в пдф и не знам как да ги кача  newsm78 Сега тъкмо съм започнала да шия по тях  Wink

# 418
здравейте момичета!   Simple Smile   вижте на какви картички попаднах     http://dar.bg/product_info.php?products_id=2956&osCsid=62465 … 5cc44463b3a3c1ab1   
ето два етапа от мен    Simple Smile

надявам се и двата да ги завърша тази година,че да нямам недовършени дела за новата!  Wink
Да си кажа и аэ какво харесвам,май всичко,но предпочитам  1:1 и да не е щампа!  Blush

# 419
  • Севлиево
Аз ще следя с интерес Диана, че много ми харесва и някой ден ще я ушия.

Общи условия

Активация на акаунт