Бродирана красота - Гоблени 66

• 119 946
  • 689
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Kordelia, пеперудата е оригинал на "Ланарте", бродирах с кръстче на Evenweave.
А пък всички имаме толкова гоблени в бъдещите планове, че ще ни трябват няколко живота.  Joy

Ina, Vvvitality, много сте мили!

Goody, разсмя ме с правнучетата на баба! Simple Smile

Joana_d, много топло настроение има в твоите минита!

Последна редакция: нд, 08 ное 2009, 18:28 от wesi.i.gogo

# 511
Goody, да ти е жив и здрав именника!  ura
Честито и на всички останали именници! Hug
Дианна, Sunrice, благодаря за съвета за бебчето  bouquet
vvvitality, невероятен гоблен!
wesi.i.gogo, страхотно се е получило!!! И трябва да ти кажа- вече губя търпение да покажеш етап от гоблена по картината на Бернардо Луини Hug:

Качвам снимката специално за  dreams, да я изкуша Wink Този е с 9 цвята, но е труден. Има и по-опростен вариант, пак толкова цветове, но по-лесен за шиене дизайн.
Подходящ за подарък ми се струва и този:

Ако харесаш някой от тях- казвай Hug

Последна редакция: нд, 08 ное 2009, 20:13 от Прасчо

# 512
  • Атлантис, Галактика Пегас
Kordelia, пеперудата е оригинал на "Ланарте", бродирах с кръстче на Evenweave.
А пък всички имаме толкова гоблени в бъдещите планове, че ще ни трябват няколко живота.  Joy

Ina, Vvvitality, много сте мили!

Goody, разсмя ме с правнучетата на баба! Simple Smile

Joana_d, много топло настроение има в твоите минита!

wesi.i.gogo, аз ги имам схемите. Само чакам удобен момент.. а и сега като видях ушит още повече се запалих.  Mr. Green

# 513
Goody - може ли схемичката  Praynig Тя папката със схемите на Дим. ще се пръсне по шевовете вече, ама пуста лакомия  Mr. Green
А пък онуй бялото и цъфналото дето го изкипри преди няколко странички....още ми е в умъъъъ  Wink

# 514
  • край Дунав
Goody , весел празник, макър и в края на деня!   bouquet Дано Ви хващам в разгара и с пожелания най-вече за здраве! 
 аз започнах да монтирам коледните бродерийки в/у разни картончета като висулки за елха и ми се счупи ръката от разнищване и рязане-това трябва да се води тежък физически труд ! Mr. Green

# 515
дай да видим нещи готово, че и аз го мисля как да ги правя

Последна редакция: нд, 08 ное 2009, 21:35 от Дъмпер

# 516
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
 Hug Дж, Ина, Джоана, Прасчо, скорпи  Hug Благодаря!  Heart Eyes

Wink веси и гого, какавато съм скорострелка ще го докарам и до правнучетата  Laughing

виталити - скенер нямам и скоро няма да имам, ще опитам с фотоапарата и ако става ще ги пусна, ако не ще се позабавя, но пак ще пусна  Hug  Mr. Green а онова бялото, дето го изкиприх е бледо розово  Hug ще снимам на дневна светлина и пак ще се хваля Laughing а след като прецъфти ще разсаждам  Hug

за протокола - наредила съм купчина всякакви и се чудя от кое да започна.  имам около 100 започнати Crazy  но ми се почва - не ми се довършва  Whistling

# 517
  • Габрово
Ето го и моят първи гоблен. С големи кръстчета  Grinning  Трябва да съм била към 10 годишна (+/- 1-2 години), когато съм го шила  Grinning

Както и една готова камбанка за базара. Елхичката в съседство също е готова, трябват й още 5-6 бода,но ме мързи да я довърша и да снимам пак  Laughing

# 518
  • София
Добро утро! Виждам,че сте на коледна вълна, но аз ще покажа нещо друго. Моя измишльотина е да сменя цвета на шапката и го правих с ламе. Не съм сигурна, че е добре обаче.

Хубав ден!

# 519
  • Плевен
Добро утро! LaughingИ по едно ароматно кафенце от мене  Hug

Схемички за НГ! Blush

И още една за разнообразие !  newsm78 Mr. Green

Лек и ползотворен ден на всички ,повече усмивки и ушити гобленчета!  bouquet  bouquet  bouquet

# 520
elanca, ако те интересува мнението ми, с черна шапка ще е по-добре.

Ето и от мен няколко коледни минита:

http://s54.radikal.ru/i143/0911/c9/cf7380e9e003.jpg

Пепен, много интересна схема, но с много ситни символи.Така ли е по принцип или си намалила размера, като си я качвала.

Последна редакция: пн, 09 ное 2009, 10:44 от sissak

# 521
Здравче, благодаря ти за схемата на жената-дърво! Heart Eyes   bouquet Hug

# 522
  • Пловдив
Добро утри и успешна седмица желая!!!!!!!
Скорпи,  nbirthday, ако си пуснала верни данни, бъди здрава и много усмихната!!!!!!!

А сега искам и аз да се изкажа по повод подаръците. Не съм съгласна с изказано вчера мнение, че ръчно комплектования гоблен е проява на неуважение.  След като поразучих колкото можах за моята "жертвичка" взех решение за подаръкът й. Същото това решение е основана на нейните предпочитания и вкусове и комплектоването на всичко ми отне повече от седмица - ако това е проява на неуважение - здраве му кажи. Между другото гоблена който комплектовах трудно се намира и в нета и в и-бей, но......... Но ако това е мнението на повечето - няма проблем - М-р Гоблен е на 30 метра от вкъщи  и решението ще бъде много лесно и безпроблемно - гоблен от Милена Стил и нищо оригинално. Да не говорим, че има фирми който комплектоват  и продават комплекти и схемите им са  така сканирани, че ти е трудно да разчетеш знаците / имам такъв подарък, но не от този форум/. Извинявам се за многословието ми, но....................... това което прочетох ме обиди.

# 523
  • край Дунав
http://skorpions.snimka.bg/tapestries/podgotovka-za-koleden-baza … 9.440201.15847199
 newsm78  понеже след като изрязах 5-6 картички и не можах равно да направя отвори за бродериите, реших да ги монтирам по този начин за висулки -елхови. не са лоши, ама нещо не ми се връзват...какво мислите  newsm78
 Иначе днес съм си празнуваща и благодаря за поздрава ти, did_tag !  Grinning  Дано имам възможност на жива среща да почерпя!

# 524
  • Karlovo
Прасчо много ми хареса детската ръка с цветето ,не че е по лесно , а защото малкия е кръстен на нея .Ако може да сваля от някъде схемата ще съм ти много благодарна . Аз съм шила тези гоблени  - , но всички бяха за подарък . По нататък ще ушия и накой за в къщи , но не се знае кога ще е  Rolling Eyes .

Общи условия

Активация на акаунт