Бродирана красота - Гоблени 66

• 119 949
  • 689
  •   1
Отговори
# 495
  • sf
Аз пък не видях къде eminav е разкрила жертвата си.
А и не виждам проблем да се повтори няколко пъти какво се иска за томболата, все пак някои хора по-бавно схващат от други.

# 496
didkin моля те, ориентирай ме какво предпочиташ за подарък. Дидкин, ако предпочиташ нещо прати ми няколко неща, които искаш, за да мога да ти избера нещо, което наистина ще те зарадва. Мисля, че така ще е най-честно и всеки ще получи това, което иска.
ето тук каза на кой ще подарява

Гудиииии, честит имен ден на Мишко  Hug да ти е жив и здрав

Честит празник и на всички именици и техните близки  Hug

Последна редакция: нд, 08 ное 2009, 10:36 от Дъмпер

# 497
  • Плевен
 Grinning  Nature SunnyМалко късничко ,но хайде на кафенце със схемичка !

И няколко познати гобленчета ,но само схемите в този вариант!? newsm78Нямат ключ?Има още интересни от този сорт ,ако искате ще качвам постепенно по-малко  Rolling Eyes

# 498
  • София
Vvvitality, наистина са като живи еленчетата!

Kiraa, ето тук има страшно много схеми. Не са само минита, де, но ако ти се разглежда:
http://handmade.idvz.ru/forum/forum_posts.asp?TID=539&PN=1&TPN=41

А пък аз не мога да не се похваля с нещо старо, но вече в рамка.

И честит празник на всички днешни именници!  newsm67

# 499
  • sf
Оппппс, не съм видяла значи-знаех си,че не трябва да чета без очила  hahaha
Ами кофти постъпка, аз ако съм на Дидкин бих се обидила.

# 500
  • Габрово
Да разчупя ледовете с малко простотия  Grinning

Ако спрете да коментирате може мацката дори да не разбере. Защото може да не го е видяла Wink Аз например основно гледам картинки, рядко чета  Grinning

И за да изпъкна още повече - намерих си баш първия "гоблен", снимка ще кача довечера, че кабелът ми е в Търново. Ама то са едни огромни кръстчетааааа  Grinning Grinning Grinning

# 501
wesi.i.gogo - Страхотна е пеперудата !!!!! И двете пеперуди "ден" и "нощ" много ме кефят ама кое по-напред да ушия като толкова много неща ми харесват...ooooh!
Честит празник на всички именници   bouquet Много здраве ви пожелавам, защото от здравето по-хубаво няма  Hug

# 502
  • Бургас
 smile3505 Мир да има!

Последна редакция: пн, 09 ное 2009, 10:54 от poepie

# 503
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
я да взема да почерпя  Laughing за Мишлето и за да сме живи и здрави  Hug Heart Eyes  Hug

аз боцкам въшки и си свиркам  Whistling

# 504
  • Стара Загора
 Hug Здравейте аз съм нова тук, (но само като регистрация). Иначе отдавна ви чета и то с голям интерес!! Stop

# 505
  • Атлантис, Галактика Пегас
Vvvitality, наистина са като живи еленчетата!

Kiraa, ето тук има страшно много схеми. Не са само минита, де, но ако ти се разглежда:
http://handmade.idvz.ru/forum/forum_posts.asp?TID=539&PN=1&TPN=41

А пък аз не мога да не се похваля с нещо старо, но вече в рамка.

И честит празник на всички днешни именници!  newsm67
Тези Ден и Нощ са ми на мерника и на мен отдавна... само се чудя кога ще стигна до тях...  newsm78
Твоята Нощ с кръстчета ли или с гобленов бод?

# 506
  • Karlovo
Момичета като по - опитни от мен в гоблените ще помоля да ми дадете съвет .
Искам да подаря на свекърва ми ушит от мен гоблен 9тя е родена през април ) , и се чудя сезона  "Пролет " ли да й ушия , пейзаж  или икона .Вие какво ще ме посъветвате .Тя живее в къща с малки стени и няма да има място да сложи всичките сезони , а то ушия ли единия постепенно ще ги направя четирите .Искам да е готов комплект ,че няма да се справя с комплектуването сама ,а и си мисля че ако е от много цветове ще ми излезе по скъпо .

# 507
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
... Искам да подаря на свекърва ми ушит от мен гоблен 9тя е родена през април ) , и се чудя сезона  "Пролет " ли да й ушия , пейзаж  или икона . Вие какво ще ме посъветвате . ...

моето майче не обича икони, не е по многото картини, китки и сезони, но за внучетата се размазва  Mr. Green купила съм това и някой ден ще и го направя  Hug с имената на всички внучета, а ако се позабавя  Crazy  и правнучета
и надпис на български "На най-великата баба на света!"

Последна редакция: нд, 08 ное 2009, 18:19 от Goody

# 508
Честит празник на всички именници!
Здравейте,момичета!
Най-накрая и аз се вредих на компа.Първо искам да поздравя всички за красотите,които сте сътворили!
 Нека се похваля и аз,че имам "жертвичка" и да си кажа,че също не харесвам щампи и не искам да шия икони-всичко друго ще е супер (нали ще е изненада).
Сега да покажа един "ню-ню" етап от моето арабско момиче http://jojod.snimka.bg/hobby/moite-gobleni.312006.15837966
и две и половина коледни минита по схеми от pepen,за което и благодаря
http://jojod.snimka.bg/hobby/moite-gobleni.312006.15837969

# 509
Вввввиталити, поздравления за елените , станали са много

красиви!    bouquet

Веси и Гого, рамката много му отива !

Честито на именниците !  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт