Бродирана красота - Гоблени 66

• 119 958
  • 689
  •   1
Отговори
# 480
мога да ти кажа от къде да си изтеглиш доста гоблени на Кинкайд,но точно този го няма. аз самата шия един по негова картина. Peace
Показвай етапчета, много ми е интересно как ще се получават тези гоблени  Crazy
по-късно ще снимам и ще покажа,че сега отивам на лекар - нещо покрай боцкането съм поразвила перибронхит... Cry

# 481
Привет! Я да метна някоя снимчица набързо и да бягам да наваксвам с четенето и гледането, че яяяяяя колко страници с красоти сте напълнилииии  Crazy Crazy Crazy

Ето готовите ми еленчета :

Елените са просто като живи! Не, че се хваля, жалко само, че не можете да ги видите в действителност колко са реалистични! На снимката съвсем се губят...

А ето и едно ново начало на едно много скъпо за мен подаръче :

did-tag Heart Eyes Hug Hug Hug Съжалявам че чак сега го почвам, но пък ми върви като песен Wink

Последна редакция: сб, 07 ное 2009, 16:18 от vvvitality

# 482
vvvitality, не мога да не изкажа възхищението си от елените, невероятна красота, ще ги следя и рамкирани да ги видя Hug

# 483
  • Плевен
vvvitality -   Shocked newsm10 smile3501 smile3501 smile3525 smile3525 Наистина при снимането се губи част от красотата на гоблените които шием ! Cry И все пак елените са като живи !  bouquet Сигурно и това което почваш е красиво  Wink,нищо че все още не се подразбира какво е  Mr. Green,но ти ще показваш етапчета  Grinning

# 484
Привет! Я да метна някоя снимчица набързо и да бягам да наваксвам с четенето и гледането, че яяяяяя колко страници с красоти сте напълнилииии  Crazy Crazy Crazy

Ето готовите ми еленчета :

Елените са просто като живи! Не, че се хваля, жалко само, че не можете да ги видите в действителност колко са реалистични! На снимката съвсем се губят...

А ето и едно ново начало на едно много скъпо за мен подаръче :

did-tag Heart Eyes Hug Hug Hug Съжалявам че чак сега го почвам, но пък ми върви като песен Wink

Вчера си мислех до къде ли си  vvvitality . Браво! Страхотни са! Аз скоро ще започавам контурния бод и ще покажа завършен , а то с него направо оживяват картинките Simple Smile

# 485
  • Бургас
vvvitality поздравления, елените са невероятни Heart Eyes

# 486
  • гр.Добрич
Здравейте на всички.

Голяма надпревара с тези минита. С лупа ли ги шиете? Laughing

След като повечето се изказаха против иконите и аз им казвам НЕ. Така се мъча с Казанската Богородица, че само да я свърша и няма да се сетя за друга подобна.

vvvitality, много сса красиви еленчетата.

# 487
  • София
по повод томболата - може ли ние да направим окомплектоване на на желания/те гоблен за жертвичката. Защото, ако оригинала струва 70-80 лв, като окомплектовка може да излезе и по евтино. Нали трябва да се вместим до 20-30 лв. Не ме разбирайте погрешно, но предпочитам жертвичките наистина да се зарадват

# 488
аз лични не бих искала да ми се подари ланарте на бг панама примерно  Peace по бих се съгласила с някоя въшка или аксесоар. не знам другите на какво мнение са
Sunrice , разкошно е, а втория какво се очаква да стане?

# 489
Аз нямам претенции за гоблени,особено за Ланарте,защото до сега съм шила единствено гоблени на БГ панами,разграфени и не знам как ще се справя с един по-труден за мен гоблен като Ланарте.Единствено не искам икона,пейзаж или щампа,на всичко друго много ще се зарадвам.За мен не е важен подаръка,а жеста,да бъде избран с желание и любов.Важни са тръпката и любопитството ми,в очакването на Коледния си подарък.
Даже имам предложение,ако сте съгласни,нека всеки,който получи подаръка си,да се снима с него и да пусне снимката в темата,или да си направим Коледен албум. Wink

# 490
Благодаря момичета за хубавите думи!  Hug Доста време не бях влизала, че търчах по болници, на работа и ..... да не ви занимавам с гадни неща, ами по ми се иска да ви похваля за цялата тая красота, с която ми напълнихте душата newsm81  newsm20 нямам думи просто lovekiss
А този втория, който съм започнала :

Трябва да стане ето тази красота:

Много прилича на мен на млади години  Flutter  Laughing Laughing Laughing

# 491
  food010  food010  food010   Добро утро  Simple Smile   Наредих  конците на бюрото и засядам пред компа . На коледна вълна съм  и за да не свалям схемите на  мъничетата ,който съм харесала  ще ги шия направо от тук .  Който има още схемички да пуска -особено ако са без контур.  Ще пада шиене.  

# 492
vvvitality, невероятно красиви са станали елените   bouquet. От кога те чакам да ги покажеш готови  Grinning!!!

# 493
 vvvitality , страхотни са елените  , включвам ги в по-нататъшните си планове. Надявам се всички гадни неща да са вече зад гърба ти.  Hug

# 494
по повод томболата - може ли ние да направим окомплектоване на на желания/те гоблен за жертвичката. Защото, ако оригинала струва 70-80 лв, като окомплектовка може да излезе и по евтино. Нали трябва да се вместим до 20-30 лв. Не ме разбирайте погрешно, но предпочитам жертвичките наистина да се зарадват

Rolling Eyes  Naughty  след предишното изказване, в което разкри другарчето си, а сега и това, просто..............Кому беше нужно.Къде отиде изненадата.По принцип не бях съгласна с това казване кой какво иска или не.Затова е томбола, затова е подарък.За мен смисъла на подаръка е да подариш нещо ценно за теб на друг човек, не да се изпълняват желания.
 Правилата мисля, че бяха ясни - знаеш на кого ще подаряваш, не знаеш кой ще ти подари на теб.Подаряваш до 25 лева,ако имаш възможност и желание, подаряваш и по-скъп подарък.Това са ориентировъчни цени.Никой никого не задължава за сумата.Подаряват се комплектовки и/или аксесоари за хобито.Какво неясно имаше, не можах да разбера.

Общи условия

Активация на акаунт