Бродирана красота - Гоблени 66

• 119 959
  • 689
  •   1
Отговори
# 465
  • край Дунав
Тази година ще е мноооого бродирана и хубава! Чудни свещички. Аз имам едни с двойка пламъчета и много си я харесвам. поздравления!

# 466
ето я въшката  Mr. Green

# 467

Май те бия!  Mr. Green

Жената Дърво:

Жената Цвете:  

Последна редакция: пт, 06 ное 2009, 23:11 от Здравка79

# 468
определено  Joy дай са схемата за награда

# 469
Някой може ли да ми каже името на този гоблен  Cry намерих случайно негова снимка в нета ... но уви - нищо друго ...

# 470
на кинкейд прилича

# 471

Мимито и Светла, много добре се е получил сватбеният.

И на мене ми харесва , а и много приятно се шие ..
А майка ми като го видя, каза че месеца не личало че е 11 ,  а приличало все едно че е февруари...  Confused
аз за това не бях обърнала внимание  newsm78   гледах цифрите точно както са по схемата ... (а буквите си ги понагласях , да си направя на кирилица  Wink)
А сега няма кога да го оправям ...  рано сутринта , тръгваме към София , сватбата е на 8ми

П.П.  Не съм забравила , че някой искаше номерата на конците ДМС с които съм го шила (преобразувах ги с конвертор) - ще ги препиша - като се върнем от София ...  Hug

# 472
  • Canada
Някой може ли да ми каже името на този гоблен  Cry намерих случайно негова снимка в нета ... но уви - нищо друго ...

Гоблена е на Thomas Kinkade - Village Lighthouse

# 473
  • Съвсем в края на света
мой, мой
айде бих ви!

и ако това ви се вижда голямо, едно по-малко

Последна редакция: сб, 07 ное 2009, 05:57 от kita99

# 474

мога да ти кажа от къде да си изтеглиш доста гоблени на Кинкайд,но точно този го няма. аз самата шия един по негова картина. Peace

# 475
  • Плевен
 Grinning Това избоцках от снощи  Rolling EyesКамбанката е със златен конец ,а в синьото съм сложила -1 син и 1 сребрист конец,за тиченки на листенцата -мъниста  Blush В действителност е по- добре ,но.... снимката    newsm12 !И това е по разработка на Сисак  Heart Eyes

Последна редакция: сб, 07 ное 2009, 17:53 от pepen

# 476
  • Габрово
мога да ти кажа от къде да си изтеглиш доста гоблени на Кинкайд,но точно този го няма. аз самата шия един по негова картина. Peace
Показвай етапчета, много ми е интересно как ще се получават тези гоблени  Crazy

# 477
  • край Дунав
Кита, уби ни-  Joy то бива , бива, ама въшките направо са на изчезване!!!!!  Joy
 Снежковците са много хубави-не успях снощи, но днес май ще направя 1-2 броя.

# 478
# 479

Общи условия

Активация на акаунт