Бродирана красота - Гоблени 66

• 119 956
  • 689
  •   1
Отговори
# 435
момичета,възхощавам ви се. шиете трудни но ''греещи'' гоблени. не ви ли се уморяват очите в това мрачно време от белите цветове във вашите творби.
 поздравяв ми за красотите пак.  
http://www.stickpackung.com/magische-weihnachten-kreuzstich-stic … ackung-p-200.html

Последна редакция: пт, 06 ное 2009, 09:22 от MEGGI 76

# 436
ха добро да е и аз съм на минита сега за базара. дайте набързо да спретнем едно състезанийце, кой ще ушие най-малкото мини  Mr. Green

# 437
  • В сбъднатите си мечти
Здравейте момичета, да ви покажа до къде стигнах с моите ангелчета ,дето ви изтормозих с тях преди време.
Лек и хубав ден на всички  Hug

# 438
Здравейте момичета
Диана, дали ще е възможно на мен да ми изпратиш момичето на ПМ. daniela_ch@abv.bg
veni-vidi, а какво трябва да стане  newsm78
Мимито и Светла, много добре се е получил сватбеният.
И аз мисля да започвам минита, но се чудя какво  newsm78. В някое албумче видях мината направени на ключодържатели, но сега не се сещам при кой  Blush, нека да си признае Mr. Green. Много ще ми е интересно да направя няколко ключодържатела, но как се вкарват вътре  newsm78. Май много въпроси зададох
Хайде лек ден на всички   bouquet

# 439
Докато си ровех, намерих едни шрифтове - цифри и букви.Може на някого да влязат в употреба.По-скоро цифрите.Буквите са на латиница.Най-долу на страницата има схемата на едно мече:

http://www.needlecraftstudio.com/freecrossstitchcharts.htm

Коледно ангелче с агне http://www.kreinik.com/PDF/angelandlamb.pdf

Останалите ангелчета тук: http://www.kreinik.com/kshop/home.php?cat=161&sort=orderby&a … tion=0&page=1

Последна редакция: пт, 06 ное 2009, 11:59 от sissak

# 440
ето от мен етап от ''Арабско момиче''

слънчев ден Hug

# 441
  • Плевен
Малко Сладко Коте , zornitsa , petjah Hug  bouquet за отговорите!Много красиви стават и на тричките гоблените  newsm10 smile3501 smile3525 !!!Винаги съм го харесвала този модел ,но като го видях в тази цветова гама и ми допадна много ! Rolling EyesНо явно така както е сниман ме подвижда  Thinking Whistling  Cry!
И все пак се изкушавам дали да не си купя ! ThinkingГледам MEGGI 76 е дала линк към ибей за него   bouquet newsm78
veni-vidi Peace  bouquet
na Krisko mamataLaughingама че ник си си сложила  Heart Eyesвсеки път ме напушва  Joy/дано не се обидиш  Wink/ Успя ли да си свалиш схемите на зимата или да действам аз !? Rolling Eyes
Вчера открих тази зима на МП и ви я качвам  Grinning

Радикала ми играе номерца напоследък Naughty и едва съм я сложила  Thinking ooooh! затова вчера качих ключа на зимата с другата програма и не знам защо ми е отрязал част от ключа  Tired

# 442
  • София
Не е линк към ибей. А и нещо ме съмнява - шие се на Аида 16, не на 14, както пише в сайта, не пише производител, сменено е името... Мисля си, че не само МС копират дизайни Thinking
И като гледам, това изобщо не е единствения Дим, който е там под друго име, със сменен размер на панамата.
Поздравления за красотите, които показвате, много ми харесаха сватбените гоблени Peace

# 443
според мен мнооого фирма крадат и МС далеч не е единствената, но единствена го отнася по някакви лични причини мисля

# 444
Здравейте момичета.преди време и аз пишех в темата,но по ред причини бях зарязала шиенето.Даже си изгубих регистрацията и сега съм с нова.Това обаче не ми пречеше да надничам при вас и да гледам вие какви красоти творите Heart Eyes
Аз от няколко започнати гоблена завърших само Алегория,и започнах поредният нов Blush
сега ако не съм забравила как се прикачват картинки-ще ви покажа новият който съм започнала и съм в голямо притеснение какво ще се получи newsm78

Дано стане добре че е за подарък Rolling Eyes

# 445

na Krisko mamataLaughingама че ник си си сложила  Heart Eyesвсеки път ме напушва  Joy/дано не се обидиш  Wink/ Успя ли да си свалиш схемите на зимата или да действам аз !? Rolling Eyes

другото дето ми минаваше през ума беше "мама му на Крисо" Laughing ама така пък съвсем щяхте да ми се смеете  Laughing

сега за схемите - грам не се справям с руския и изобщо не разбрах какво пише - т.е. не ги свалих. моля те,свали ми ги ако можеш. Praynig Hug

# 446
хайде бе хора, нямате ли авантюристичен дух

# 447
  • край Дунав
 Mr. Green  Дъмпи, не съскай лудите ни духове, че сме готови с най-малката бродерия  Mr. Green

чакай да се върне детенце от у-ще и да снима-толкова малка свещичка, че ме е срам да я покажа.-ама за базара, нали?

# 448
Дъмпи, не се слагай за минитата.Мисля, че ще спечеля за най-малка бродерия. Ако изобщо има такава в показаното Grinning

Оооооо, Скорпионче, с тази малката свещ......Много напред излезе.

Последна редакция: пт, 06 ное 2009, 14:40 от sissak

# 449

Общи условия

Активация на акаунт