Бродирана красота - Гоблени 66

• 119 952
  • 689
  •   1
Отговори
# 450
  • с.Николово, обл. Русе
Момичета днес ще Ви следя с особен интерес. Харесва ми този авантюристичен дух. Направо е заразителен.

# 451
  • край Дунав
 Grinning  Ей, какво се сдмълчахте-нямате по-мини бродерийче, нали?  Joy И да не духнете силно, че угасна и после.. Naughty  ...ми хвръкна иглата.   преди час си купих бяла "светеща" панама да видя каква глупост ще правя на нея... newsm78

# 452
  • Плевен
Авантюра,авантюра Laughing Heart Eyes, а аз се потя половин час и не мога да кача един цитат ,но..... само част от него  newsm78 #CrazyЩом изрежа това което не го искам и поста ми влиза в цитата  Whistling,а сега де  GrinningИ отпред и отзад го изтривах - не ще и не ще  Praynigпомощ!/за кой ли път,ама нали съм с по ЕГН ,та ако може   Blush/
И по същество : na Krisko mamata -   love001Така ще се справиш ли  newsm12 Че пуста схема е разчленена Joy на 15 страници и няма как да я кача тука във форума чрез радикала/днес ми играе номера / !? ooooh!

http://dump.ru/file/3716355

Относно предложението на Дъмпито  Heart Eyes- о,не  Naughtyще съм на последно място  EmbarassedШия но нищо не съм сглобила  WinkТоку що свърших на Сисак -Дядо Коледа и стоя и го съзерцавам/демек му се радвам/и се чудя как да го изтопосам на картичка -отгоре или отдолу на картончето  newsm78

Снимах го  Mr. Green Давайте съвет! Praynig

Последна редакция: пт, 06 ное 2009, 15:19 от pepen

# 453
по-късно ще снимам, явно ще броим бодовете със скорпион  hahaha че и моето е много мини

# 454
  • в една мансарда точно под звездите ..........
Ето нещо коледно и от мен! Отдавна не съм показвала нещо ушито, но вече реших да сис завърша всичко почнато и тогава нещо ново!

# 455
# 456
  • край Дунав
Я моля те , докато броиш вземи ми пусни и на мен този дядка Коледа, ме нали писах за онази светещата панама-тамън да направя 1-2-3 броя до нощеска...Иначе мини-свещичката ми се наложи такава щото ме е яд като хвърлям отрязана панама, която става за нещо /примерно на ключодържател би се котирала веднага/

# 457
# 458
  • край Дунав
 Hug

# 459
  • В сбъднатите си мечти

veni-vidi, а какво трябва да стане  newsm78

Трябва да стане коледен тишлайфер 160/30 см за масата в трапезарията . Първоначалната идея беше да се сложи върху тъмно синя покривка за хранене и да ушия още 6 салфетки със същия мотив , но размислих . Това ще седи на масата през деня като част от коледната украса. Имам много джунджурии в такива сини цветове и ще се върже с тях . Мисля да го окрайча със сребърен ширит .Ако стане сполучливо и стилно ще ви го покажа готово.
Възхищавам се на всичко което правите , Поздрави момичета   bouquet

# 460

Много хубави коледни минита , момичета  bouquet

# 461
  • край Дунав
 newsm78  Какво ще кажете да взема мини свещичките да ги монтирам в/у ключодържатели-сега ходих да проверя има ли в наличност пластмасови и ми предложиха 3 вида-продълговати, кръгли и сърца и аз си поръчах от трите!

# 462
  • София
didkin моля те, ориентирай ме какво предпочиташ за подарък. Аз лично харесвам Ланарте, Дим, Вервако. Харесвам пеперуди, макове ( но не постните на Ланарте), кали, коне, кучета, море, зимни пейзажи, арабки и т.н. Няма да се разсърдя и на аксесоар за хобито, като например кутийката на дмс. Не харесвам Милена стил ( вече ), икони ( имам достатъчно ), щампи-мразя, ако се сетя за още нещо ще Ви пиша, ако ли не питай ме(този на, който съм жертва. Предпочитам да ми пратиш няколко неща за избор, така ще те ориентирам най-добре, а изненадата ще си остане, надявам се, че не съм нахална.). А утре ще Ви покажа другото мече на ланарте-ушито  bouquet Blush Дидкин, ако предпочиташ нещо прати ми няколко неща, които искаш, за да мога да ти избера нещо, което наистина ще те зарадва. Мисля, че така ще е най-честно и всеки ще получи това, което иска.

# 463
Ето нещо коледно и от мен! Отдавна не съм показвала нещо ушито, но вече реших да сис завърша всичко почнато и тогава нещо ново!

Много е хубав, моля те, пусни схемата  Simple Smile

# 464
  • в една мансарда точно под звездите ..........
Ето още нещо

снимката стана малко гадна, но не можах по-хубава да я сторя.

Ghibli съжалявам, но немога (нямям ключ, а и драскам върху схемата). Готова комплектовка е от коледния каталог на Орхидея! Има го на сайта на Аксиома. Шие се наистина приятно за три-четири дни и е готов.

Общи условия

Активация на акаунт