Бродирана красота - Гоблени 66

• 119 937
  • 689
  •   1
Отговори
# 570
  • Плевен
V_pet Simple Smile я погледни този линк ще ти свърши ли работа

http://www.rucniprace.cz/kv-dmc-ariadna.php

Астера -   bouquet

# 571
  • Karlovo
Аз пак имам питане към по опитните гобленарки . Има ли някой който е шил "ЙЕРУСАЛИМСКА ИКОНА " от Милена стил , и си е сканирал схемата , или ако има отнякъде да си ги сваля ? Аз ги имам ,но не съобразих навремето да си ги сканирам , и сега са на дупки от отбелязването (аз бода с игла това което е ушито ) .

# 572
pepen благодаря ти, но и там гледах и друте сравнителни таблици, които са на първа стр. в по-предните теми, но ги няма точно тези номера  Sad

# 573
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Анхор - 27, 4146, 308, 883
ДМС - 3326, 899, 754, 930, 407, 300, 415, 414

ДМС - 3326 = анхор 36 - lt rose; ДМС - 899 = анхор 52 - md. rose; ДМС - 754 = анхор 1012 - lt peach; ДМС - 930 = анхор 1035 - dk antique blue; ДМС - 407 = анхор 914 - dk desert sand; ДМС - 300 = анхор 352 - vy dk mahogany; ДМС - 414 = анхор 815 или 235 - dk steel gray; ДМС - 415 = анхор 398 - pearl gray;

Анхор 27 = ДМЦ 894 vy lt carnation; Анхор  4146 = ДМЦ 950 lt desert sand; Анхор 308 = дМЦ 781 vy dk topaz; Анхор 883 = ДМЦ 3064 desert sand

от тук

нямам представа колко голямо е моделчето ти, но ако е фин детайл с толкова цветове може би ще е по-добре да се придържаш към избора на дизайнера.
ще е жалко да вложиш много труд и надежди и да стане ....  Tired

МИСИНГ    bouquet

Последна редакция: вт, 10 ное 2009, 16:23 от Goody

# 574
  • Габрово
Момичета, имам рожден ден днес. Да почерпя с тортичка  Grinning

# 575
 bdbaloni bdbaloni bdbaloni   Миссинг  честит рожден ден , много здраве, щастие и късмет .

# 576
  • Бургас
Цитат
Фирмата е "Золотое руно", но аз сама го комплектовах. Цветовете хич не са много- само осем, трудността е в  тъмната панама, но наистина се получава като ренесансова фреска.  А, има и нещо положително-няма backstitch Mr. Green

Наистина има нещо ренесансово, то и за това веднага ми грабна окото Hug
Мисинг Честит Рожден Ден   bouquet

# 577
Честит рожден ден missing

# 578
  • край Дунав
Честит рожден ден!   bouquet Много сбъднати мечти от сърце!

# 579
Здравейте!
От къде мога да си изтегля схеми за гоблен с коледни мотиви?Ще съм ви благодарна

# 580
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Здравейте!
От къде мога да си изтегля схеми за гоблен с коледни мотиви?Ще съм ви благодарна

Hug от предната страничка  Heart Eyes или виж всички постове на Пепен - тя предлага от месец и нещо  Flutter

# 581
  • край Дунав
http://skorpions.snimka.bg/tapestries/podgotovka-za-koleden-bazar-2009.440201
аз пък вече приключих с бродериите, ръце не ми останаха-повечето сложих и в рамки, има още малко, но те са доста по-големи и ще купувам "своевременно"  Mr. Green
 после ще взема да се отдам на правене на картички, че онези мини възелчета, които правих ме чакат, а са доста. И може и в декупажа да се хвърля за разнообразие  Whistling

# 582
  • Съвсем в края на света
Skorpion, честит рожден ден /с малко закъснение, докато се натутам форомът се гътна:)/
Да си мноооооогооооо щастлива.
missing, честит рожден ден и на теб, да имаш цялото щастие на земята, или поне колкото ти се иска Simple Smile
Пиша само това за да не пропусна пак и тичам да си гледам дечурлигата, че след липсата на тати им за 10 дни и тримата успяха да се разболеят. Лигльо е почти ОК и е на градина, но двете принцеси се търкалят в къщи.

# 583
missing, честит празник  Hug
скорпион, просто нямам думи колко красиви неща си направила и каква внушителна бройка. респект   bouquet

# 584
  • край Дунав
 Crazy  мерси, но все-пак не мисля,че са кой знае какво. пък и ела да видиш ощеу колко стоят и чакат ред  Mr. Green
..по темичката за дечурлигата-да са ни живи и здрави , че мноооооого ни ядосват-аз за какво мислите бродирам като луда  Joy

Общи условия

Активация на акаунт