Бродирана красота - Гоблени 66

• 120 515
  • 689
  •   1
Отговори
# 75
missing и на мен ми харесва!  Peace Грешките си знаеш само ти!  Hug

И да допълня списъка за Коледа!  Wink Ако има пропуски , моля съобщавайте!  Whistling

Желаещи: Дъмпер, Кираа, Донсита, Коте Ваня, Спинки, Сисак, Надежда96, Веси78, Дианна, Ънкноу лейди, Даниела_ч, Аетера, Марго, Танит, Веси и гого, Писето, Дуданка, Сънрайз, Рися, Малко сладко коте, Лилия Проданова, Ара_бела, Галче74, Иваничка, Самокови, Йолинка, Дид_таг, Бубитка, Тони Николова, Кита 99, Тарзанка и Скорпион!  Peace

Нямам адрресите на: Аетера, Рися, Ара_бела, Иваничка!  Crazy
Мисля че е това!   bouquet

Последна редакция: вт, 27 окт 2009, 22:13 от Здравка79

# 76
  • Атлантис, Галактика Пегас
missing и на мен ми харесва!  Peace Грешките си знаеш само ти!  Hug

И да допълня списъка за Коледа!  Wink Ако има пропуски , моля съобщавайте!  Whistling

Желаещи: Дъмпер, Кираа, Донсита, Коте Ваня, Спинки, Сисак, Надежда96, Веси78, Дианна, Ънкноу лейди, Даниела_ч, Аетера, Пепен, Марго, Танит, Веси и гого, Писето, Дуданка, Сънрайз, Рися, Малко сладко коте, Лилия Проданова, Ара_бела, Галче74, Иваничка, Самокови, Йолинка, Дид_таг, Бубитка, Тони Николова, Кита 99, Тарзанка и Скорпион!  Peace

Нямам адрресите на: Аетера, Рися, Ара_бела, Иваничка!   Crazy
Мисля че е това!   bouquet
Какъв е този списък???  newsm78 Може ли малко пояснения? Отскоро съм в темата, нещо май изпуснах, а и бях на почивка...  Rolling Eyes

# 77
  • София
Kordelia, това е списък за коледна томбола. Разменяме си подаръци по Коледно време.  Simple Smile Имената на желаещите се теглят от Здравчето. Всяка от нас знае на кого ще подарява, но не знае от кого ще получи подарък.  Peace

# 78
ketri,хиляди благодарности  bouquet  bouquet  bouquet

# 79
Kordelia, това е списък за коледна томбола. Разменяме си подаръци по Коледно време.  Simple Smile Имената на желаещите се теглят от Здравчето. Всяка от нас знае на кого ще подарява, но не знае от кого ще получи подарък.  Peace
Разбрах.... Сума? Подарък по желание ли е?  newsm78

# 80
Корделия мисля че тук Дуданка го е обяснила най-ясно!!  Peace

Цитат
прави се списък от желаещи, после някой тегли жребий кой на кого ще подарява подарък и така. Подаръците са на гобленарска тема. Комплект за шиене, аксесоари и други подобни. Максимума на парите беше преди 20-25 лева според възможностите на човек. Ако някой желае може и по-скъп подарък да направи. Идеята е да тръпнеш в очакване да получиш подарък от някой, който ти не знаеш кой ще е! Ти само ще знаеш на кого ще пратиш, но не и от кого ще получиш.

Hug

# 81
  • Norge
Eто че, съвсем без да го планирам, попаднах и в тези Гоблени. Embarassed
Едно е сигурно: човек много далеч може да стигне с питане Peace (най_ малко до Цариград).

Аз ще изпратя лична на veni-vidi, но тъй като виждам, че и вие сте били ангажирани, ще пусна схемата и тук.
Не е скенирана и има блик от осветлението, но моделът е много семпъл и вярвам, че всичко може да се разчете.

В списанието всичко беше изпълнено в синьо, аз съм променила цветовете.
Крила и коса са шити с "коприна", тялото е с "номален" конец.
Платът мисля, че беше гобленова основа, но неразграфена.
Във всеки случай на 1см се падат по 5 кръстчета.

Златни да сте за всички добри думи и за помощта, която си оказвате.  bouquet

Иваничке, тук наистина съм писала малко (много малко) в тортената тема, а сега само участвам в Тортеното предизвикателство.

# 82
  • София
Nelka, добре дошла  Hug Hug Hug
Много се радвам да те видя и тук  newsm51
Ива78 - ето малко линкове - давала съм ги мисля миналата тема - щом следиш може и да си ги видяла - тук, тук а тук един руски форум с доста страници коледни схеми и линкове , а и тук в темата се пускат схеми сравнително често  Peace
Малко сладко коте - миналата тема бях писла за панамите в Шехеразада - бях изброила почти всички цветове и съответния вид панама и каунт, които имаше!
missing, аз така не виждам грешка - ти си я знаеш затова. Но (поне за мен) 15-20 кръстчета не мисля, че е проблем за разшиване, аз тук тия дни разшивах по доста повече, вече твое решение е как да продължиш  Peace
daniela_ch, стискам палци да оздравявате бързо  Praynig
И да пусна малко снимки на сравнение на канаваза за изнищване и такава за възглавнички:

# 83
  • София
Иваничка, видях, благодаря, но все пак едва ли това са единствените два магазина в София с цветна панама, затова питах пак. Утре ще ходя и ще проверя и в ДМЦ, и в Шехерезада, и в магазините на Пиротска.
Някой да има мнения за китайското ДМЦ - Rosace ? Четох в другия форум, но може някой от тук да има мнение?

# 84
  • Севлиево
Ivanichka, Goody Много ви благодаря за инфото за панамите  bouquet Сега остава да видя Самоков дали ги произвеждат, защото ми се иска и за магазина да заредя, че е много хитро с такива бродерийки.
Иначе за мулинето Rosace аз имам мнение. Доших си конете със него и ми харесва.
Онзи ден имахме следната случка в магазина. Понеже ние го продаваме и една клиентка си купи от него за 1 гоблен. Идва жената после с едно чиле ДМЦ и едно Rosace и казва че се различават, а трябва да са идентични двата цвята. Вадим оригиналния каталог на ДМЦ и какво да видим чилето ДМЦ се различава от каталога, а Rosace-то е еднакво с него. Сами си правете изводите. Преди да се решим да зареждаме от него моята колежка му е правила различни тестове - пране, гладене излагане на слънце - нищо му нямало.
Иначе си има лъскавина като на ДМЦ и Анхор, не е като Ариадната, която според мен няма лъскавина. Решила съм следващия гоблен да шия с Rosace, та съвсем да имам впечатления.

# 85
Корделия мисля че тук Дуданка го е обяснила най-ясно!!  Peace

Цитат
прави се списък от желаещи, после някой тегли жребий кой на кого ще подарява подарък и така. Подаръците са на гобленарска тема. Комплект за шиене, аксесоари и други подобни. Максимума на парите беше преди 20-25 лева според възможностите на човек. Ако някой желае може и по-скъп подарък да направи. Идеята е да тръпнеш в очакване да получиш подарък от някой, който ти не знаеш кой ще е! Ти само ще знаеш на кого ще пратиш, но не и от кого ще получиш.

Hug
Оскоро съм в темата. Та може ли мен да включите в списъка?  Praynig Hug Embarassed

# 86
  • София
doci, много ти благодаря за информацията, определено ми беше много полезна. Hug
Kordelia , пиши ЛС на Здравка79 с адреса ти, за да те включи.
Който иска да се включи в томболата, да пише на Здравка79 на ЛС!!! Нека не пълним темата с "аз искам, включете ме", "аз също".

Последна редакция: ср, 28 окт 2009, 11:07 от Малко Сладко Коте

# 87
Аз едни коне в реката ги бродирам от три години, вече им се вижда края, сега довършвам една Богородичка, и мадона Феручи съм захванала Embarassed/омръзва ми едно и също и затова ги сменям/ Децата ме "хвалят"-И мама бродира, ама не ги довършва ooooh!, но за подаръци умирам. Включете ако може и мен

# 88
doci, а каква е цената на тези конци. Като са китайски, означава ли, че са по евтини  newsm78

# 89
здравейте  Hug! от няколко дни нямам време да влизам да ви наглеждам  , и вие вече с нова тема. аз приключих с моя гоблен , но забравих да го снимам  а вече е даден за рамка. така че ще се хваля като е готов. а сега се връщам да ви дочитам .

Общи условия

Активация на акаунт