Бродирана красота - Гоблени 66

• 120 573
  • 689
  •   1
Отговори
# 15
Благодаря ви за поздравите  Grinning
Видях, че Здравчето ме е отменила за схемата на Иисус, мерси и за това, съжалявам но не бях в къщи за да реагирам веднага.

# 16
  • Варна
Missing ако имаш ключ го пусни в сряда, ще ти бъда благодарна. Аз по имената на цветовете и от други ключове на Мечо Пух на Вервако ще направя ключ, че да може да го сравня.

# 17
Честита ни нова темичка! Хайде и аз в новата тема.
Честито на всички празнуващи днес.

bouquet за всички Вас

# 18
  • Пловдив
Честито на всички именници, бъдете живи и здрави.
Сис,   bouquet за темата..........

Чаках, чаках новата тема и пак изпуснах 1-ва страница, затова сега ще се похваля сега и тук:

# 19
  • София
Отново напълнихте темата с красоти, дори само за 2 страници Simple Smile Браво, момичета, продължавайте така.
Пак ще попитам - друг магазин, освен ДМЦ-то, който да предлага цветни панами - синя, червена, зелена, знаете ли? За София питам.
П.С. Леле, каква съм отвеяна, честит празник на всички празнуващи.

Последна редакция: пн, 26 окт 2009, 16:11 от Малко Сладко Коте

# 20
  bouquet за красотите ви
интересува ме някой дали е шил испанското момиче, в ключа има един цвят сребро - на обеците, мисля;    е, какво представлява той
все имам смътен спомен, че някой я беше шил...

# 21
did_tag  страхотни гоблени - браво

Аз искам да изпрося схема за този гоблен

# 22

Чаках, чаках новата тема и пак изпуснах 1-ва страница, затова сега ще се похваля сега и тук:

Еха, ти избухна.Това ми е много симпатично.

# 23
Честит Имен ден на всички именници  Hug.
От предната тема остана неотговорено на една потребителка.

Здравейте момичета, Поздравления за таланта , търпението и красотата която създавате   bouquet
Отдавна поглеждам в темичката ви ,защото и аз шия ,но на последък все не ми остава време. В последните страници все по-често се появяват Коледните мотиви.Преди време случайно попаднах на едни снимки на Нелка-Нелка ,която пише тук и се влюбих в един неин тишлайфер за Коледната маса с ангелчета .Сега нито снимките мога да открия,нито такова ангелче каквото беше избродирала.
Молбата ми е ,ако някой има линк или схема за ангелче да ги пусне тук, а ако Нелка види поста ми ще съм и безкрайно благодарна ,ако ми пише.
Докато търсех ангелчета ,намерих това и го споделям с вас    http://www.myrukodelie.ru/visivka/ng/ng.htm     схеми и модели за покривки и украси
Съмнява ме никой да няма схеми на ангелчета  Confused. Аз разполагам само с това, тъй като съм го шила:
http://pepir.snimka.bg/tapestries/shemi.247051.8178454

# 24
Честит имен ден на днешните именници  bouquet

# 25
  • Плевен
did_tag -  Shocked newsm03 newsm10 smile3501 smile3501 smile3525 smile3525 smile3525

Последна редакция: вт, 27 окт 2009, 14:13 от pepen

# 26
  • София
Честито на всички, които празнуват днес!   bouquet

Дианна, в този сайт го има (някъде долу е), но е в РМ:
http://club.osinka.ru/topic-47955?&start=30
Дано да ти свърши работа.
Аплодисменти за всички, които са показали красоти!  smile3501

# 27
--------------------------------------------------------------------------------

Здравейте!Пиша ви  заради един  гоблен,който ми е мечта...Бих била много щастлива,ако някой ми помогне да намеря схемата на гоблена "Ръченицата". Най-искрено моля някой,който я има да ми отговори.Благодаря ви предварително!!!

# 28
  • София /Абсурдистан
И от мен честито на всички именници! Да са живи и здрави!

Отдавна не съм показвала етап от гоблен, сега показвам до къде съм стигнала с гръцкото пристанище, но бавно напредвам, а и гоблена е голям. Снимката е от телефон и не е добра, но все пак нещичко се вижда Simple Smile

# 29
Мога да помогна  с това ангелче.Мой пренабор, цветовете са по мое усмотрение,като съм гледала да пасват с оригинала.Ако някой го иска, да ми пише на ЛС, ще го кача:

--------------------------------------------------------------------------------

Здравейте!Пиша ви  заради един  гоблен,който ми е мечта...Бих била много щастлива,ако някой ми помогне да намеря схемата на гоблена "Ръченицата". Най-искрено моля някой,който я има да ми отговори.Благодаря ви предварително!!!

Коя ръченица.Оригиналът на Роси Бакалова или този на Милена Стил - наскоро го пусна.
Аз нямам нито единия от тези вариянти.Дано някой ти помогне.

Общи условия

Активация на акаунт