Плуване за деца - къде в София?

• 294 511
  • 829
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Здравейте,
Ще съм много благодарна, ако някой сподели каква е дълбочината на басейна в хотел Берлин и евентуално каква е температурата на водата?
За Стоян - само суперлативи. За една тренировка успя да помогне на 4-годишната ми дъщеря да се отпусне във водата Simple Smile
Благодаря   bouquet

# 121
  • София
дълбочината е около 150, температурата по принцип е 29 градуса

# 122
Момичета, в неделя ходих на басейна при бившата баня " Мадара " и един от треньорите ( по-възрастният ) ми направи много лошо впечатление. Много крещеше и се караше, и дори с крак ( с джапанка ) натисна леко главата на едно от децата докато плува - момче на около 9-11 години. Подходът му ми се стори ужасно дивашки и реших да го споделя с вас. Надявам се и децата да споделят с родителите си за нещата, които ги тормозят. Също се изненадах, че при толкова деца в басейна излизаше, макар и за кратко във фоайето ( през стъклена врата, която " свързва " входа с басейна ).

# 123
  • София
  Здравейте,
ние продължаваме чат пат да ходим при Даниела в Мусагеница. Преди известно време Ваня се отписа от плуването и в детската и на частното, защото почнаха да ги карат по-сериозно и нея я домързя. След като Николета обаче беше на състезание от детските градини и се върна с медал, всички деца имаха, Ваня се ядоса и каза че пак иска да тръгне. Ще видим докога ще я държи отново ентусиазма, а иначе се справя не по зле от Николета.
  Тази неделя като бяхме на плуване тяхната учителка Даниела спомена, че лятото ще има нещо като лятна занималня в Дианабат ако не се лъжа, за деца 6-10 години, ще включва две тренировки по плуване, обяд , и там разни игри и занимания на басейна, в петък мисля планина. Записването е за седмица, ако ви интересува повече, мога да погледна и да напиша подробности.
   Най-накрая видях и басейна в детската им градина, малък е но симпатичен, става въпрос за 76-то ОДЗ. Факт е обаче, че нищо не учат според мен там, учителя им ползваше Николета за показване на упражненията и колко добре уж плува, а реално не е постигнато там и ми стана малко странно така представено, но нищо де.

# 124
  • София
За Стоян - само суперлативи. За една тренировка успя да помогне на 4-годишната ми дъщеря да се отпусне във водата Simple Smile

Ще може ли малко повече инфо.  Praynig

# 125
  • София
Здравейте,

Да подбутна темата ... Mr. Green

Нещо за Спартак или около НДК ако знаете ще съм благодарна.
До бившата мадара ходих (басейна на НСА). Групите са от около 30 деца Shocked с двама треньора и 45 минути занимяния. без коментар се отказах!

Мисля нещо за Спартак? Някой скоро интересувал ли се е? Чуденката ми е за момиченце на 7 г. в първи клас.

# 126
  • по света
Имам питане и аз WinkНапоследък моята дъщеря иска да тренира скокове във вода и аз не искам да пропусна мига.Въпроса ми е знае ли някой къде мога да я запиша??

# 127
  • София
Имам питане и аз WinkНапоследък моята дъщеря иска да тренира скокове във вода и аз не искам да пропусна мига.Въпроса ми е знае ли някой къде мога да я запиша??

Единственото място, за което се сещам е ЦСКА. За там съм чувала, че имат треньори по скокове. Но дали сега е така и има ли изобщо групи и тренировки - най-добре провери на място.

# 128
В Дианабад има скокове във вода за деца.Треньора е Георги Чобанов Peace

# 129
Здравейте,

Да подбутна темата ... Mr. Green

Нещо за Спартак или около НДК ако знаете ще съм благодарна.
До бившата мадара ходих (басейна на НСА). Групите са от около 30 деца Shocked с двама треньора и 45 минути занимяния. без коментар се отказах!

Мисля нещо за Спартак? Някой скоро интересувал ли се е? Чуденката ми е за момиченце на 7 г. в първи клас.

В 22-ро училище има басейн, доколкото помня има възможност да се запишат и външни деца.

# 130
  • София
Ще може ли малко повече инфо.  Praynig

Извинявам се за късното включване. За Стоян Церовски става въпрос. Има часове петък вечер и събота и неделя преди обяд. Мисля, че има и групи за по-големи деца, но трябва да се провери на място.

# 131
Здравейте!Преди 2 години заведох децата си на басейн Спартак при  Стефка Сотирова и това беше най-голямата ми грешка.Групите бяха огромни,водата студена и хлорирана,децата буквално "плуваха" едно върху друго,никакво внимание не им се обръщаше да не говорим,че въпросната им "треньорка"  ги удряше с пръчката и ги буташе в басейна....Не видях грам внимание да им обръща и бях много възмутена както аз така и много други майки.Отговора беше: за тези пари толкова.....Ужас и безумие!!!! Децата ми не искаха да поглеждат повече басейн,бяха адски наплашени.След няколко седмици една от колежките ми спомена,че си води децата на плуване в Грийнвил,сега мисля,че се казва Парк Инн точно зад Малееви при някакво момиче Силвия и била много доволна.След хиляди уговорки с децата се свързахме с треньорка обясних и ситуацията и решихме да пробваме.Този път и ние с мъжа ми влезнахме да плуваме и да видим как протича урока.Бяхме изумени от вниманието и държанието на момичето спрямо децата,веднага я харесахме,личеше си че си разбира от работата.Започнахме един път седмично,и не след дълго време децата сами изявиха желание и започнахме да ги водим два пъти седмично вторник и четвъртък.Малко по-скъпо е ,но си заслужава.Тази година на морето децата бяха страхотни,плуваха,скачаха гмуркаха се и то без никакъв страх.  bouquet

# 132
Здравейте!Преди 2 години заведох децата си на басейн Спартак при  Стефка Сотирова и това беше най-голямата ми грешка.Групите бяха огромни,водата студена и хлорирана,децата буквално "плуваха" едно върху друго,никакво внимание не им се обръщаше да не говорим,че въпросната им "треньорка"  ги удряше с пръчката и ги буташе в басейна....Не видях грам внимание да им обръща и бях много възмутена както аз така и много други майки.Отговора беше: за тези пари толкова.....Ужас и безумие!!!! Децата ми не искаха да поглеждат повече басейн,бяха адски наплашени.След няколко седмици една от колежките ми спомена,че си води децата на плуване в Грийнвил,сега мисля,че се казва Парк Инн точно зад Малееви при някакво момиче Силвия и била много доволна.След хиляди уговорки с децата се свързахме с треньорка обясних и ситуацията и решихме да пробваме.Този път и ние с мъжа ми влезнахме да плуваме и да видим как протича урока.Бяхме изумени от вниманието и държанието на момичето спрямо децата,веднага я харесахме,личеше си че си разбира от работата.Започнахме един път седмично,и не след дълго време децата сами изявиха желание и започнахме да ги водим два пъти седмично вторник и четвъртък.Малко по-скъпо е ,но си заслужава.Тази година на морето децата бяха страхотни,плуваха,скачаха гмуркаха се и то без никакъв страх.  bouquet
Пак ли реклама??
В Спартак може да е всичко, но не студено. За групата за деца нямам наблюдения.

# 133
  • София
Пак ли реклама??
Напротив, студено е (в големия 50-метров басейн). И наистина често буквално плуват едно върху друго. Иначе в малкото басейнче, където са децата, които още не плуват или съвсем скоро са се научили е топличко. В Парк Ин обаче ми се видя висока таксата за треньор, иначе свободното плуване беше ок (доколкото си спомням колкото и на Спартак). Добър вариант е и басейна на х-л Кемпински. Там дъщеря ми е плуваше от ДГ и не знам какви са цените, но й беше харесало.

# 134
Пак ли реклама??

Пепина,къде видя реклама? Кое по-точно рекламирам,че не ми стана ясно....От едното място съм доволна от другото не съм и споделям мнение както всяка една майка тука.Не виждам нещо лошо в това,не съм задължила никои с нищо....А що се отнася до Спартак,да тогава водата беше студена и ако на вас ви е приятно да скачат върху децата ви,то на мен не ми е.       

Лекси: На Парк Инн е по-скъпо,но треньорите и условията са им добри.Няма да казвам повече да не стане пак ,че правя реклами....На Кемпински също е много хубаво и водата е топла,което е от голямо значение поне за мен.Племеничката ми също ходише там с детската градина и няколко пъти я водиха самичка,но доколкото си спомням цената с треньор е 22 лв.

Общи условия

Активация на акаунт