Плуване за деца - къде в София?

• 294 502
  • 829
  •   1
Отговори
# 105
Уроци има в открития басейн. Или поне имаше.
Искам да плува с треньор на открито, когато се стопли.
Басейн за да се пържим не ползваме.

# 106
Наистина ли никой не ходи на Академик?

Голямата щерка ходеше, но не го препоръчвам особено като база.
Ние се преместихме в Мусагеница, в спортен комплекс Лайт. Всъщност се преместихме заедно с треньора ни.

На Академик беше хладна водата, в съблекалните също. Щерката излизаше с посинели устни. Не пускат родители вътре, с 300 зора успявах да склоня лелките да ме пускат в съблекалните - с калцуни естествено - да помагам на дъщеря си с къпането и обличането, тя също беше на 5 години. После водата я направиха още по-хладна, защото започнаха плувците на ЦСКА да тренират там. Децата почнаха да се отказват, и треньорът ни се премести.

Иначе ако държите да е там - отидете в почивните дни на място, има списък с телефони на треньори залепен във фоайето, а и може да се срещнете с някой на място там.

Много ви благодаря.

# 107
  • София
супер, ако  наистина има ще пишеш, нали  Simple Smile

# 108
Можеш да разчиташ Simple Smile.
Ще проверя, но още е рано.

# 109
  • София
мда...има още няколко студени месеца пред нас Simple Smile  bouquet

# 110
Привет!
Гледам, че има трениращи на басейн Лайт, в Мусагеница!
Да ми препоръчате треньор/ка за 5г. диване.  Crazy
Днес ходихме да огледаме базата- басейна не е много голям,
но пък ми се стори много топличко навсякъде, което е добре за зимата. Simple Smile
Благодаря! Hug

# 111
  • София
Привет!
но пък ми се стори много топличко навсякъде, което е добре за зимата. Simple Smile
Благодаря! Hug

Басейнът е идеален за деца на тази възраст. Синът ми тренира там от януари и мога да ти кажа, че  размер 20/8 метра е напълно достатъчно, като се има предвид, че на последната тренировка изплува 30 дължини.  Wink

# 112
  • София
Klec@  ние сме при Даниела, аз съм доволна мога да ти дам координати, Нана са при мъж треньор предполагам, че също може да ти даде информация. Трябва да си прецениш според това дали искаш индивидуални тренировки или в група, в кои дни и часове и дали имат и треньорите възможност да ви допуснат.
Въздуха е топъл, водата също обикновенно е добре, само веднъж беше ужасно много хлорирана.

# 113
Привет!
Благодаря! Hug

Басейнът е идеален за деца на тази възраст. Синът ми тренира там от януари и мога да ти кажа, че  размер 20/8 метра е напълно достатъчно, като се има предвид, че на последната тренировка изплува 30 дължини.  Wink
Ауу, браво на детето, на колко години е ?! Grinning

Aila, би ли ми пратила координати на Даниела, може и на ЛС
Благодаря!  Hug

# 114
  • София
На 5 години и 4 месеца.  Simple Smile

# 115
  • Все на втория етаж
Записвам се. Дъщера ми ходи в Спортната палата, но има още две тренировки от картата и смятам да са й последните там. Нещо не съм доволна. Ще следя темата. Мусагеница ми е много далеч, от Нови Искър съм и търся нещо по- наблизо, макар че тя и Спортната ми е на час път  Confused Rolling Eyes

# 116
  • София
Повдигам темата да попитам какво мислите за плуване в ДГ Германи, понеже гледам, че са пуснали ваучери http://www.grupovo.bg/index.php?p=offer&id=1669&refid=23574&webid=67 и се чудя дали да купя или да търся другаде уроци ?

# 117
Сестра ми ходеше в Спартак, бяхме доволни!
Аз също плувам там, наблюдавам често уроци, говорила съм си с една от треньорките за моя мъник, ще й го дам от есента, когато стане на 3, харесва ми подходът и отношението й, водата не е студена /това е субективен фактор обаче/.

triffy,
не знам какви са им учителите, иначе самата база на Германи е доста добра.

# 118
Здравейте.
Някой знае ли да ли Стоян Церовски вече е сформирал групата за бебета и малки деца в Берлин. Синът ми навърши 3г. и до началото на тази година ходехме с по-големите, които плуват без родители, а преди 4г. не може да бъде пуснат сам. С треньора се бяхме разбра ли да ходим с по-малките, защото ще е по-интересно за детето, а и той ще е в басейна с тях. Но последните пъти като се чухме по телефона, още не можеше да се срещне с управителката, защото била болна.

Дано наистина оправят проблема със съблекалните, че ставаше много тясно, а за малки деца и бебета невъзможно за преобличане.

До есента посещавахме басейна в Банкя при Александра, а след това при Мириона, която пое по-големичките дечица. Синът ми направо беше влюбен в нея и ходеше с голямо желание, но порасна, изхитри се  Mr. Green и почна да стъпва по дъното и не искаше да плува. В дълбок басейн си плува без проблем. А и ни беше много далеч.

# 119
  • София
Здравейте  Hug
Записвам се да следя темата, синът ми малко е закъснял  Crazy с уроците по плуване, вече е на 6.
На първо четене ми харесаха Лайт и Берлин, но ще трябва да се ориентирам за часове, групи и т. н.

Общи условия

Активация на акаунт