Плуване за деца - къде в София?

• 294 546
  • 829
  •   1
Отговори
# 165
Мен ме интересува всичко за 153 ПГ, като:
1. Колко са градусите на водата?
2. От колко малки приемат децата - моят е на 5 г?
3. Топло ли е в съблекалните?
4. Има ли посещения събота/неделя?

# 166
  • София
Мен ме интересува всичко за 153 ПГ, като:
1. Колко са градусите на водата?
2. От колко малки приемат децата - моят е на 5 г?
3. Топло ли е в съблекалните?
4. Има ли посещения събота/неделя?
1. Не съм влизала вътре при басейна, за да видя. Не съм и питала.
2. Дъщеря ми няма 5 години и ходи. Сега се замислям, че никой не ме е и питал на колко години е детето.
3. На мен в съблекалнята ми е добре, но факт е, че децата като излизат от басейна казват, че им е студено. Аз лично също съм в съблекалнята и бързо гледам да я облека. За по-големите деца не пускат родители вътре.
4. До колкото зная този екип не предлага събота и неделя обучение.
Имам един телефон на треньорите, мога да го дам за допълнителни въпроси.

# 167
Благодаря на nonich , че спомена басейна на 153 ПГ. Днес ни беше първото посещение, на сина ми толкова му хареса, че даже съжаляваше, че е свършила тренировката.

# 168
  • София
Благодаря на nonich , че спомена басейна на 153 ПГ. Днес ни беше първото посещение, на сина ми толкова му хареса, че даже съжаляваше, че е свършила тренировката.
Чудесно, а кой води тренировките, тъй като нашите батковци са сряда и петък. Вие от колко часа бяхте и отново такива ли са таксите?

# 169
6 лв. за посещение или 36 лв. карта за целия месец. Тренировките ги води жена, за мой срам не запомних името, като са  вторник и четвъртък от 17-18 часа. Треньорката е готина, топло и чисто е.

# 170
  • София
6 лв. за посещение или 36 лв. карта за целия месец. Тренировките ги води жена, за мой срам не запомних името, като са  вторник и четвъртък от 17-18 часа. Треньорката е готина, топло и чисто е.
Това явно е групата на Червенкова. Чудесна е таксата, но пък часът не ни е удобен на нас за съжаление  Sad.

# 171
  • СОФИЯ/ДРАГАЛЕВЦИ
Аз водя сина ми в Света София ( многопрофилна болница) много съм доволна -ходим в понеделник и петък от 18:30 и от 19:15  в петък

# 172
  • София
Аз мисля да започнем да ходим в х-л Принцес. Не е много ниска цената, но няма много хора и е приемливо.
Само съм ходила да гледам, още не сме го пробвали обаче. Надявам в рамките на следващата седмица и това да стане!

# 173
  • София
Аз водя сина ми в Света София ( многопрофилна болница) много съм доволна -ходим в понеделник и петък от 18:30 и от 19:15  в петък
SVETLA BO може ли малко повече информация за Св. София? Каква е цената на картата, за колко време трябва да се използва, при кой треньор сте? Синът ти може ли да плува?
Аз искам да запиша моето момче там, удобно ми е като местоположение. Той вече плува сам, но му трябва правилна техника. Миналата година го водих в Бокар, но не съм във възторг от обучението и сега искам да сменя мястото.
Моля те напиши всичко, което се сетиш.

# 174
# 175
# 176
Иих, съжалявам за подвеждащата информация, последно май пролетта водих децата там.

# 177
Прочетох темата,но все пак искам да попитам,има ли някой ,който води детето си на бившата баня Мадара?Всякаква информация ще ми е от полза.Благодаря предварително  bouquet

# 178
  • СОФИЯ/ДРАГАЛЕВЦИ
искам да ви питам -децата ви имат ли проблем след плуването -появяват ли се някакви обриви по тялото . Сина ми ходи на плуване от Октомври месец в болница " Света София" много съм доволна но от 2 седмици щом се изкъпе и си легне и към 2-3 през ноща идва при мен и започва да се оплаква че краката много го сърбят -получава му се силен обрив-мажа го с кремче и на другия ден вече всичко е отшумяло . Но искам да разбера дали и вие имате същия проблем както и ние и как го решавате

# 179
  • София
искам да ви питам -децата ви имат ли проблем след плуването -появяват ли се някакви обриви по тялото . Сина ми ходи на плуване от Октомври месец в болница " Света София" много съм доволна но от 2 седмици щом се изкъпе и си легне и към 2-3 през ноща идва при мен и започва да се оплаква че краката много го сърбят -получава му се силен обрив-мажа го с кремче и на другия ден вече всичко е отшумяло . Но искам да разбера дали и вие имате същия проблем както и ние и как го решавате

Не, никога не е имал синът ми, а плува от 2 години.

Вероятно детето ти прави алергия към хлора или някой от останалите препарати, с които пречистват водата в басейна.

Общи условия

Активация на акаунт