Плуване за деца - къде в София?

• 296 284
  • 829
  •   1
Отговори
# 555
  • гр.София
 Благодаря ви много,момичета! Проясни ми се ситуацията. Картата важи 2 месеца-има време .

# 556
  • София
Записвам се при Вас,чуй като търся басейн и треньор по плуване за сина ми на 4г. И 5 м. Попаднах на този сайт и търся отзиви. Четох и темата назад, но някои от коментарите са стари. Интересувам се как стоят нещата в момента.
Ще съм благодарна за всяко мнение и препоръка.

# 557
Записвам се при Вас,чуй като търся басейн и треньор по плуване за сина ми на 4г. И 5 м. Попаднах на този сайт и търся отзиви. Четох и темата назад, но някои от коментарите са стари. Интересувам се как стоят нещата в момента.
Ще съм благодарна за всяко мнение и препоръка.

На този  басейн водих дъщеря си миналата учебна година до юни, водата е топла - 29 градуса, съблекалните са чистички, всичко е хубаво, това е басейн към хотел Парк Ин. Водех я при една треньорка Цвети от клуб Спринт, много приятна какичка и много дечица ходят при нея. И възрастни.

# 558
За информация - басейнът в хотел "Рамада" работи отново след годишната профилактика. 

# 559
  • София
Имате ли информация дали  най-сетне   ще работи новия басейн на 88  у-ще в Овча купел? Разбрах че Петър Стойчев го е взел, но не откривам  повече инфо по темата newsm78

# 560
 А дали има басейн(към хотел предполагам), в който докато върви тренировката на голямото  ми дете да мога да вляза с малкото ?

# 561
Доста са така, например в Принцес, хотел Рамада.

# 562
  • София
Благодаря ти за информацията, Мадам!   bouquet
 За сега ми е фаворит. Но ще следя темата и се надявам да успеем да намерим подходящото място.

# 563
А за южни райони да препоръчате басейн с качествен треньор? ( за дете на 7 г)?

# 564

Басейн Силвър сити в Хладилника. Треньор - Руслан Русев.

# 565

Басейн Силвър сити в Хладилника. Треньор - Руслан Русев.

Това е и нашия треньор, препоръчвам го, много сме доволни.

# 566
  • София
Имате ли информация дали  най-сетне   ще работи новия басейн на 88  у-ще в Овча купел? Разбрах че Петър Стойчев го е взел, но не откривам  повече инфо по темата newsm78

Търсих информация в интернет и накрая се обадих в училището. Всичко, което можаха да разбера е, че се открива на 05-ти октомври, че е съвременен, струва 4 000 000 лв и е с олимпийски размери Simple Smile

Но с какво се пречиства не разбрах Simple Smile
Дано си права, дано е свързан с Петър Стойчев, защото на всички останали ревниво им е все едно. Когото и да попитам казва - ми така е, с хлор, то няма как, ето, ние все така сме тренирали....
Скрит текст:
Аз току-що не купих бански устойчив на хлор  Joy

# 567
  • София
Здравейте,
хотел Рамада бившия Принцес ли е?
Там коя школа по плуване тренира, как мога да се свържа, интересувам се за 6г момченце?

# 568
  • София

Търсих информация в интернет и накрая се обадих в училището. Всичко, което можаха да разбера е, че се открива на 05-ти октомври, че е съвременен, струва 4 000 000 лв и е с олимпийски размери Simple Smile

Но с какво се пречиства не разбрах Simple Smile
Дано си права, дано е свързан с Петър Стойчев, защото на всички останали ревниво им е все едно. Когото и да попитам казва - ми така е, с хлор, то няма как, ето, ние все така сме тренирали....
Скрит текст:
Аз току-що не купих бански устойчив на хлор  Joy
( има и безхлорни препарати , с които е разрешено да се  почистват басейните, но....ще видим>Искат бележка от личния лекар на децата за липса на алергии- което е доста общо  и нелогично според мен...Ще ходя да питам за подробности)

# 569
Здравейте,
хотел Рамада бившия Принцес ли е?
Там коя школа по плуване тренира, как мога да се свържа, интересувам се за 6г момченце?

Да, той е. Басейнът е част от СПА центъра Виктория. Има треньори, които са към спа-то/хотела, има и други като нашия, които не са на щат там, но ползват басейна за тренировки. Нашият треньор си има собствен клуб за плувни спортове, Гладиус : www.gladius.bg. Други треньори и клубове, които тренират там, не познавам. Може да се обърнеш директно към Виктория Спа.

Общи условия

Активация на акаунт