Плуване за деца - къде в София?

• 296 235
  • 829
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте, някакви отзиви за г-жа Ани Лазарова, треньорка в БСФС, басейна на Спортната палата?
Въобще някакви отзиви за треньори там?

# 571
  • София

Да, той е. Басейнът е част от СПА центъра Виктория. Има треньори, които са към спа-то/хотела, има и други като нашия, които не са на щат там, но ползват басейна за тренировки. Нашият треньор си има собствен клуб за плувни спортове, Гладиус : www.gladius.bg. Други треньори и клубове, които тренират там, не познавам. Може да се обърнеш директно към Виктория Спа.

Благодаря за информацията. Вие доволни ли сте от школата? Басейнът предполагам е чист и поддържан?

# 572
Часове тук могат ли да се намерят свободни (вечер имам предвид). Ходихме в Спарк два пъти, всичко беше много добре, обаче часове вече не мога да запиша, всичко е заето.

# 573

Да, той е. Басейнът е част от СПА центъра Виктория. Има треньори, които са към спа-то/хотела, има и други като нашия, които не са на щат там, но ползват басейна за тренировки. Нашият треньор си има собствен клуб за плувни спортове, Гладиус : www.gladius.bg. Други треньори и клубове, които тренират там, не познавам. Може да се обърнеш директно към Виктория Спа.

Благодаря за информацията. Вие доволни ли сте от школата? Басейнът предполагам е чист и поддържан?

Аз съм доволна, басейнът е голям и топъл. Моят треньор е Руслан Русев от спортен клуб Гладиус и съм много доволна. Ако се ориентирате към друг треньор внимавайте, защото там някои от спасителите дават уроци по плуване без въобще да имат нужното образование.

# 574
И моята дъщеря тренира при Руслан Русев и е много доволна от него, съответно и аз съм доволна. Водата е топла и е чисто.

# 575
  • София
Да де,но няма вечерни часове...как се предполага да водиш детето през деня newsm78

# 576
  • София
Като не можеш намираш друг треньор/място където има часове, които са ти удобни.

# 577
Да де,но няма вечерни часове...как се предполага да водиш детето през деня newsm78
Ако въпросът е към мен - аз не водя детето, друг го развежда през деня. Съобразяваме часовете на тренировките само с училището и с графика на другите извънкласни занимания.

Не съм 100% сигурна, но мисля, че на басейна в Рамада изобщо няма вечерни часове за деца.

# 578
  • София
Въпроса ми беше по-скоро риторичен,и да,няма вечерни часове!
Съботно-неделни също,пречели на гостите!

# 579
  • София
Имате ли информация дали  най-сетне   ще работи новия басейн на 88  у-ще в Овча купел? Разбрах че Петър Стойчев го е взел, но не откривам  повече инфо по темата newsm78

Търсих информация в интернет и накрая се обадих в училището. Всичко, което можаха да разбера е, че се открива на 05-ти октомври, че е съвременен, струва 4 000 000 лв и е с олимпийски размери Simple Smile

Но с какво се пречиства не разбрах Simple Smile
Дано си права, дано е свързан с Петър Стойчев, защото на всички останали ревниво им е все едно. Когото и да попитам казва - ми така е, с хлор, то няма как, ето, ние все така сме тренирали....
Скрит текст:
Аз току-що не купих бански устойчив на хлор  Joy

Към момента басейнът вече работел, но само за ученици в 88-мо, в модул плуване. След около месец евентуално и за външни.

# 580
Новият басейн в 88 СОУ е безплатен за учениците в училището: http://sofia.dir.bg/news.php?id=20270270

# 581
  • София
Ето тук : http://www.orangefitness.bg/#/ басейнът е страхотен, топъл и чист
Треньорите има, но с предварително записване.

# 582
  • София
Ето тук : http://www.orangefitness.bg/#/ басейнът е страхотен, топъл и чист
Треньорите има, но с предварително записване.

А какви са цените за тренировка? Възможно ли е да се отиде еднократно за проба, т.к. за възрастни достъпът доколкото знам е само с дългосрочни клубни карти.

# 583
  • София
Не си струва еднократна тренировка, доколкото знам умишлено, с цел поддържане на  хигиена посещението е на висока цена. Фитнеса работи на принцип клубни карти. Най-изгодно излиза едногодишен абонамент, но има и шест и тримесечен. Освен басейна има и други групови тренировки включени в цената  - профилактика на ГИ, Кръгова, Йога, джудо, бадминтон, тренировка със сфери и др. /това е за деца до 13 г./. Изобщо стига да има време, детето може по три часа дневно да е ангажирано със спорт.

# 584
Проверявахме преди време Ориндж и ни застреляха с цени. Нямам спомен за точни цифри, но едногодишния абонамент беше в хиляди левове. Отделно от картата се заплащаше треньор. Много е хубаво, чисто, просторно, но ужасно скъпо.

Кали ти звъняла ли си в Рамада? Ние миналата есен водехме дъщеря ни там точно през уикендите.

Общи условия

Активация на акаунт